Vind uw opleiding

Op zoek naar een verruiming van uw professionele mogelijkheden? Geef uw carrière een boost. Ontdek leerervaringen die écht het verschil maken en rechtstreeks uit de praktijk komen!

Bekijk ons aanbod

Onze expertise

Opleidingen ontwikkelen? We doen het al járen. Bij Febelfin Academy doet u beroep op financiële opleidingen en trainingen in competentieontwikkeling. Uw kennis, onze prioriteit!  

Onze partners

Hoe kunnen wij u een leerervaring rijker maken? Dankzij de samenwerking met onze partners zorgt Febelfin Academy ervoor dat u geniet van een breed opleidingsaanbod.

Onze docenten

Wie zijn de experten achter onze cursussen? Febelfin Academy werkt nauw samen met een selectie van professionele vakdocenten, die graag hun kennis met u willen delen.

Onze referenties

Benieuwd naar de impactvolle leermethodes en professionele aanpak van Febelfin Academy? Onze deelnemers en opleidingsverantwoordelijken getuigen.

Nieuws

Nieuw HR-concept dONUS maakt levenslang leren zeer toegankelijk

Geschreven door Tom Van den Heuvel - CEO, Quintessence Consulting -  op 06/11/2015

Levenslang leren en persoonlijke groei zijn alsmaar belangrijkere voorwaarden voor een productieve en bevredigende loopbaan.

Een nieuw initiatief in de HR-wereld maakt inzetten op de ontwikkeling van mensen voortaan makkelijker haalbaar én fiscaal interessant. dONUS licht u hun innoverend concept nader toe in dit artikel.

Van Hilde Brackeva, Head of Talent & Career Management bij BNP Paribas Fortis, komt u te weten wat het voordeel van dONUS is voor haar medewerkers.

Sinds mid-oktober zijn ook Febelfin Academy opleidingen beschikbaar op www.donus.be.

Maak kennis met dONUS, the development bonus.

UPDATE WETGEVING: Per 1 november nieuwe kennisvereisten van kracht voor de kredietbemiddelaar

Geschreven door Febelfin Academy  op 30/10/2015

De kredietsector is de laatste jaren sterk geëvolueerd. Maar tot nog toe hadden de kredietbemiddelaars nog geen apart statuut. Vanaf 1 november 2015 is dit statuut er wel.

Bijgevolg wordt de registratie bij de FSMA vereist voor alle kredietbemiddelaars, ongeacht of zij als makelaar of als agent actief zijn, en dit zowel voor consumentenkredieten als hypothecaire kredieten.

Kom in dit artikel te weten hoe u aan de nieuwe kennisvereisten kunt voldoen.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze e-mail nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze nieuwe opleidingen.