Vind uw opleiding

Op zoek naar een verruiming van uw professionele mogelijkheden? Geef uw carrière een boost. Ontdek leerervaringen die écht het verschil maken en rechtstreeks uit de praktijk komen!

Bekijk ons aanbod

Onze expertise

Opleidingen ontwikkelen? We doen het al járen. Bij Febelfin Academy doet u beroep op financiële opleidingen en trainingen in competentieontwikkeling. Uw kennis, onze prioriteit!  

Onze partners

Hoe kunnen wij u een leerervaring rijker maken? Dankzij de samenwerking met onze partners zorgt Febelfin Academy ervoor dat u geniet van een breed opleidingsaanbod.

Onze docenten

Wie zijn de experten achter onze cursussen? Febelfin Academy werkt nauw samen met een selectie van professionele vakdocenten, die graag hun kennis met u willen delen.

Onze referenties

Benieuwd naar de impactvolle leermethodes en professionele aanpak van Febelfin Academy? Onze deelnemers en opleidingsverantwoordelijken getuigen.

Nieuws

Hoe creativiteit opleiding kan bevorderen

Geschreven door Caroline Van Geel

Arnoud Raskin van Streetwize was onze gastspreker op dinsdag 27/01/2015 ter gelegenheid van onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Hij kwam zijn creatie ‘Mobile Schools’ toelichten.

Kom te weten hoe hij ons geïnspireerd heeft.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze e-mail nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze nieuwe opleidingen.