Ontdek ons aanbod

Op zoek naar een verruiming van uw professionele mogelijkheden? Geef uw carrière een boost. Ontdek leerervaringen die écht het verschil maken en rechtstreeks uit de praktijk komen!

Vind uw OpLeiding  Vind uw examen 

Onze expertise

Opleidingen ontwikkelen? We doen het al járen. Bij Febelfin Academy doet u beroep op financiële opleidingen en trainingen in competentieontwikkeling. Uw kennis, onze prioriteit!  

Onze partners

Hoe kunnen wij u een leerervaring rijker maken? Dankzij de samenwerking met onze partners zorgt Febelfin Academy ervoor dat u geniet van een breed opleidingsaanbod.

Onze docenten

Wie zijn de experten achter onze cursussen? Febelfin Academy werkt nauw samen met een selectie van professionele vakdocenten, die graag hun kennis met u willen delen.

Onze referenties

Benieuwd naar de impactvolle leermethodes en professionele aanpak van Febelfin Academy? Onze deelnemers en opleidingsverantwoordelijken getuigen.

Nieuws

Febelfin Academy in 2016: Onze 9 highlights

Geschreven door Ann Vanlommel, Managing Director Febelfin Academy,  op 02/02/2017

Febelfin Academy bleef ook in 2016 streven naar duidelijke meerwaarde en investeren in verrijkend leren, in de overtuiging van ‘Learning is key for evolution’.

In een interactieve infografiek geven wij u 9 kerncijfers mee die het voorbije jaar hebben gekenmerkt.

Naar jaarlijkse gewoonte licht Ann Vanlommel, Managing Director van Febelfin Academy, u deze resultaten toe.

Elan+ 2017: opleiding op maat voor u

Geschreven door Pierre Wouters, Senior Officer Social Affairs  op 31/01/2017

Het Elan+ 2017 beroepsopleidingsprogramma, dat op veel bijval kan rekenen vanwege de medewerkers in de banksector, gaat op 1 februari 2017 opnieuw van start.  Elk jaar schrijven meer dan duizend medewerkers uit de sector zich daarop in en nemen ze actief deel aan de cursussen die worden aangeboden.

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwe opleidingen? Maandelijks onze beste artikels in uw mailbox? Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief!