Vind uw opleiding

Op zoek naar een verruiming van uw professionele mogelijkheden? Geef uw carrière een boost. Ontdek leerervaringen die écht het verschil maken en rechtstreeks uit de praktijk komen!

Bekijk ons aanbod

Onze expertise

Opleidingen ontwikkelen? We doen het al járen. Bij Febelfin Academy doet u beroep op financiële opleidingen en trainingen in competentieontwikkeling. Uw kennis, onze prioriteit!  

Onze partners

Hoe kunnen wij u een leerervaring rijker maken? Dankzij de samenwerking met onze partners zorgt Febelfin Academy ervoor dat u geniet van een breed opleidingsaanbod.

Onze docenten

Wie zijn de experten achter onze cursussen? Febelfin Academy werkt nauw samen met een selectie van professionele vakdocenten, die graag hun kennis met u willen delen.

Onze referenties

Benieuwd naar de impactvolle leermethodes en professionele aanpak van Febelfin Academy? Onze deelnemers en opleidingsverantwoordelijken getuigen.

Nieuws

Waarom kiezen voor een leasing opleiding?

Geschreven door Dirk Boeykens - Voorzitter van de Belgische Leasingvereniging  op 06/08/2015

Krijgt u meer en meer vragen van klanten over de verschillende leasingmogelijkheden? Dan zal dit artikel u zeker en vast interesseren.

Dirk Boeykens, voorzitter van de Belgische Leasingvereniging, geeft in dit artikel aan waarom het interessant kan zijn een leasing opleiding te volgen.

Mooi meegenomen is natuurlijk ook hoe betere kennis over dit product een opstap kan bieden naar een nieuwe business of een stimulans is voor efficiënter en doelgerichter advies naar uw klanten toe.

Febelfin Academy behaalt het Qfor kwaliteitscertificaat

Geschreven door Febelfin Academy  op 08/07/2015

Febelfin Academy is heel trots te mogen aankondigen dat ze het Qfor kwaliteitscertificaat heeft behaald met een uitzonderlijk hoge score.

Dankzij dit label krijgt u de garantie dat u een kwaliteitsvolle opleiding volgt bij een erkend instituut.

Wat Qfor precies inhoudt en wat onze resultaten waren, leest u in dit artikel.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze e-mail nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze nieuwe opleidingen.