Onze accreditaties en erkenningen

Onze accreditaties en erkenningen staan garant voor kwalitatieve en hoogstaande opleidingen en leiden tot erkende certificatie binnen de financiƫle sector.

Accreditaties

FSMA

Febelfin Academy biedt u volgende gecertificeerde opleidingen aan, in samenwerking met de Autoriteit voor Financiƫle Diensten en Markten (FSMA):

EFFAS

Febelfin Academy biedt u de gecertificeerde opleiding "Professional Certificate in Risk Management" aan in samenwerking met de beroepsvereniging European Federation of Financial Analysts Societies (EFFAS).

PBA-B

Febelfin Academy biedt u de gecertificeerde opleiding "Investment Management for Private Bankers" aan in samenwerking met de beroepsvereniging Private Bankers Association - Belgium (PBA-B).

BLV

Febelfin Academy biedt u de gecertificeerde opleiding "Certified Leasing Professional" aan in samenwerking met de beroepsvereniging Belgische Leasingvereniging (BLV).

IAB

Een aantal van onze opleidingen zijn erkend door het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten (IAB) onder het nummer B0511/2016-06.

Erkenningen

Qfor

Febelfin Academy behaalde in juli 2015 het QFor-attest. Dankzij dit label krijgen toekomstige cursisten de garantie dat ze een kwaliteitsvolle opleiding volgen bij een erkend instituut.

Het label is een mooie erkenning voor het Febelfin Academy team dat het hele jaar klaarstaat om opleidingen aan te bieden.

Lees verder