1. Home › 
 2. › 
 3. › 
 4. We are hiring! Ben jij onze nieuwe Junior Learning Administrator?

We are hiring! Ben jij onze nieuwe Junior Learning Administrator?

, Algemeen

Want to join us? Voor de ondersteuning van ons team zijn we actief op zoek naar een gedreven Junior Learning Administrator (M/V/X). Ben jij de juiste match? Solliciteer dan zeker en maak deel uit van het Febelfin Academy team!

Febelfin Academy is het toonaangevende opleidingsinstituut van de financiële sector in België. Jaarlijks volgen meer dan 20 000 deelnemers een opleiding of leggen een examen af. Onze opleidingstrajecten worden zo veel als mogelijk in co-creatie ontwikkeld met de sector. De grootste uitdaging van Febelfin Academy ligt in het snel kunnen aanbieden – onder verschillende leervormen – van actuele en relevante materie. Onze opleidingen ontwikkelen mee de expertise en het algemene kennisniveau van de Belgische financiële sector. Febelfin Academy wordt gekenmerkt door een agile organisatie waarin we steeds streven om onze processen zo efficiënt mogelijk te organiseren.

Om haar team te versterken is Febelfin Academy op zoek naar een Junior Learning Administrator (M/V/X).

Functiebeschrijving

Binnen het Febelfin Academy team word je verantwoordelijk voor het beheren van het learning management system met onze opleidingsinitiatieven (klassiek, op afstand of hybride). Je werkt dagelijks met de nieuwste opleidingstechnologieën en wordt daar ook in opgeleid. Je werkt mee aan de opmaak van zowel eenvoudige als meer complexe opleidingstrajecten en legt hiervoor contacten met trainers en opleidingsinstellingen.

Je zal ook ingeschakeld worden bij het ontwikkelen van e-learnings en krijgt hiervoor een opleiding in instructional design.

Je werkt actief mee aan de organisatie van langdurige opleidingstrajecten, ontwikkeling en selectie van nieuwe opleidingen, en de algemene ondersteuning van de werking van Febelfin Academy.

Profiel

 • Je behaalde een masterdiploma (of gelijkwaardig door ervaring) in een relevante richting.
 • Eerdere ervaring in de rol van training officer of in een administratief georiënteerde functie binnen dit domein is een troef, maar geen vereiste.
 • Je bent vertrouwd met complexe administratieve processen, gaat methodisch en nauwkeurig te werk en beschikt over een duidelijk organisatietalent. Ervaring in HR is een pluspunt.
 • Je bent resultaatgericht, neemt zelf initiatief en kan autonoom werken. Je kan ook vlot om met veranderingen en houdt het hoofd koel in geval van tijdsdruk.
 • Je bent een echte teamspeler: je kan vlot samenwerken met collega’s, werkt graag in teamverband, springt in de bres als dat nodig is en draagt bij tot een positieve werksfeer.
 • Bij problemen blijf je niet bij de pakken zitten. Je zet door en werkt passende oplossingen uit. Je kan daarbij steunen op jouw goede analyse- en synthesekwaliteiten en hebt oog voor detail. Bij het zoeken naar oplossingen bekijk je de zaken vanuit verschillende invalshoeken.
 • Pc's en basissoftware zoals MS Office en Windows hebben geen geheimen meer voor jou.
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Frans (zowel schriftelijk als mondeling).

Wij bieden

 • Een motiverend salarispakket
 • Contract van onbepaalde duur
 • Goede werksfeer in een klein en hecht team van 15 collega’s die elkaar scherp houden
 • Uitgebreide extralegale voordelen zoals: hospitalisatieverzekering, groepsverzekering met overlijdensdekking, flex income plan, GSM met abonnement, laptop, terugbetaling woon/werk verkeer
 • Uitgebreide mogelijkheden om opleiding te volgen
 • Mogelijkheid om je job zelf richting te geven

Want to change the world of financial learning with us?

Stuur een mail met je relevante ervaring naar onze HR verantwoordelijke, Bart Corthouts: co@febelfin-academy.be

Vertel ons waarom je zo enthousiast bent om bij ons te komen werken, wat je drive en goesting is. En toon hoe jij Febelfin Academy kan versterken.

Opleiding & Finance: what's new?

CVE-20210113-Febelfin academy-173

Volg het CESGA- programma en word top-notch ESG- expert.

ESG staat voor ‘Environmental, Social & Governance’ en verwijst naar de duurzaamheidscriteria die ee...

Lees meer

CVE-20141107-Febelfin-091-bewerkt

Nieuwe samenwerking tussen Febelfin Academy en EFPA Luxemburg

Dankzij de samenwerking tussen Febelfin Academy en EFPA Luxembourg kunnen kandidaten die een certifi...

Lees meer

2018-06-04-CVE-Febelfin-272

Vastgoedprijzen in België : one way ticket to the sky?

Begin 2020 werd nog gevreesd voor een stagnatie of zelfs een daling van de vastgoedprijzen, maar het...

Lees meer