Welke rechten heb ik inzake mijn persoonlijke gegevens als gebruiker (GDPR compliant)?

in Algemeen

Privacy statement

Febelfin Academy hecht veel belang aan de eerbiediging van uw persoonlijke levenssfeer.

Om in te schrijven op onze nieuwsbrief/leeroplossingen, hebben we een beperkt aantal persoonsgegevens van u nodig.

De opgevraagde persoonlijke informatie wordt behandeld in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 en van de General Data Protection Regulation 2016/679 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens.

Febelfin Academy geeft u daarbij de volgende garanties:

  • Uw persoonsgegevens worden enkel ingezameld en verwerkt om de door u gevraagde informatie te verstrekken, om de door u gewenste dienstverlening (online) te realiseren of om u informatie te bezorgen over het opleidingsaanbod van Febelfin Academy.
  • De verwerking van uw persoonsgegevens blijft beperkt tot de beoogde doelstelling.
  • U hebt steeds toegang tot uw persoonsgegevens en u kunt de juistheid ervan verifiëren. U hebt de mogelijkheid om onjuistheden in verband met uw persoonsgegevens te laten verbeteren.
  • Febelfin Academy treft de best mogelijke veiligheidsmaatregelen om te voorkomen dat derden misbruik maken van uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden geheel noch gedeeltelijk verhuurd of verkocht aan derden.

U kan onze volledige privacy policy hier raadplegen.

Andere vragen in deze categorie

  1. Hoe kan ik mij inschrijven voor een opleiding of een examen?
  2. Hoe weet ik of ik ingeschreven ben?
  3. Ken ik de algemene voorwaarden van Febelfin Academy?
  4. Hoe betaal ik mijn inschrijving?
  5. Kan ik mijn inschrijving annuleren of verplaatsen?
  6. Hoe log ik in voor mijn webinar?
  7. Kan iemand anders in mijn plaats deelnemen?
  8. Wat te doen wanneer ik te laat kom?
  9. Waar kan ik mijn certificaten bekomen?
  10. Hoe schrijf ik mij in voor een herexamen?
  11. Hoe kan ik op de hoogte blijven van een opleiding waar nog geen nieuwe datum voor gepubliceerd is?
  12. Is er lunch voorzien tijdens de middagpauze?
  13. Van welke opleidingssubsidies kan ik gebruik maken?
  14. Organiseert Febelfin Academy ook opleidingen in mijn bedrijf?
  15. Heb ik recht op educatief verlof als ik deelneem aan een Febelfin Academy opleiding?
  16. Wanneer start en eindigt mijn opleiding?
  17. Waar vindt mijn opleiding plaats?
  18. Verkeert u in een bijzondere situatie en hebt u nood aan examenflexibiliteit?
  19. Is er parkeergelegenheid in de buurt?
  20. Hoe bereik ik Febelfin Academy via het openbaar vervoer?
  21. Hoe kan ik Febelfin Academy het best contacteren?