Nieuws

Febelfin Academy blaast 10 kaarsjes uit

Geschreven door Febelfin op donderdag 27 oktober 2016

Febelfin Academy viert vandaag haar tiende verjaardag. Met meer dan 500 opleidingen en workshops per jaar en 300 trainers in ons netwerk is de Academy het voorbije decennium uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in de sector.

Onze collega's van Febelfin kwamen bij ons op verjaardagsbezoek en legde enkele vragen voor aan Ann Vanlommel, onze Managing Director, en Jeroen Pladijs, onze Digital Learning Manager.

Febelfin Academy gaat de stijd aan tegen cybersecurity ten dienste van het bankpersoneel

Geschreven door Jobat De Standaard op zaterdag 22 oktober 2016

Na met diverse campagnes klanten te hebben gewaarschuwd voor de gevaren op internet, is het personeel uit de financiële sector aan de beurt.

Patrick Wynant, manager banking operations en Werner Abelshausen, director social affairs & training bij Febelfin en Ann Vanlommel, managing director, bij Febelfin Academy werden door Jobat de Standaard geïnterviewd over hoe de banksector de preventie van cybercrime aanpakt en geven duiding bij de evolutie van opleiding binnen de sector.

De jongerenorganisatie Zuiddag organiseert een campagne Work for change en Febelfin Academy doet mee!

Geschreven door Febelfin Academy op donderdag 20 oktober 2016

Febelfin en Febelfin Academy geven vandaag 3 jongeren de kans om samen te werken aan een duurzame en rechtvaardige samenleving.

Dunya, Sara en Noele van het Sint-Jozefscollege Aarschot gaan voor één dag aan de slag in de financiële wereld. Hun loon dat ze vandaag verdienen gaat integraal naar projecten van geëngageerde jongeren wereldwijd. Hoed af voor deze inspirerende studenten!

EBTN organised successful seminar on future skills and competences of the banking workforce

Geschreven door Koen Venekamp, General Secretary EBTN, op maandag 10 oktober 2016

EBTN, the united voice of professional training and qualifications providers in banking & financial services, met with stakeholders in Brussels to discuss the forecast on the future skills and competences of the banking workforce.

Do we need a revolution or evolution in the skills of banking employees in order to get ready to serve customers in the time of digital disruption, fintech boom and social media proliferation?

Get the answer in the following article.

Hoe cyber secure bent u? Test uzelf via onze nieuwste e-learning. Preview alvast de demo!

Geschreven door Ann Vanlommel, Managing Director Febelfin Academy, op dinsdag 4 oktober 2016

Oktober staat ook dit jaar opnieuw in het teken van cyber security.

Elk bedrijf en afdeling beschikt over een “schat” aan informatie waar criminelen munt uit kunnen slaan. En elke werknemer van een bedrijf is een interessant doelwit voor informatiecriminelen.

Het is dus van cruciaal belang dat we ons bewust zijn van de mogelijke valkuilen en we onszelf een “gezonde achterdocht" aanleren.