Behaal meteen de nodige punten dankzij onze recentste bijscholing in kredieten

Geschreven door Febelfin Academy  op

Behaal meteen de nodige punten dankzij onze recentste bijscholing in kredieten

Een kredietgesprek, hoe klein of hoe groot ook, moet worden voorbereid. Onze 1-daagse klassikale opleidingen “Adviesgesprekken” geven u inzichten in de opbouw van een goed kredietgesprek en zet dit onmiddellijk om in de praktijk.

Oefening baart kunst! In deze optiek worden de verschillende fases van een gesprek, uitgaand van de wettelijke voorschriften omgezet in de praktijk. Via actieve rollenspellen leert u alles praktisch toe te passen zodat u bij uw volgend kredietgesprek uw klant optimaal kan adviseren.

Tijdens onze opleidingen staan we zo dicht mogelijk bij de werkpraktijk van elke dag. Praktijktips, handige schema’s en herkenbare situaties of cases staan centraal. Tegelijk overladen onze trainers u niet met wetsartikelen en complexe theorie maar spreken ze de taal die u elke dag gebruikt in de praktijk.

Bovendien moet u misschien bijscholen om uw inschrijving als betrokken verantwoordelijke persoon te behouden. Hiervoor dient u te voldoen aan de wettelijke opgelegde bijscholingsplicht en 5 bijscholingsuren te volgen per kredietbemiddelingsactiviteit per periode van 2 jaar, het jaar volgend op uw FSMA-inschrijving. Deze opleiding geeft meteen de 5 nodige bijscholingsuren voor de activiteit van hypothecaire kredieten of consumentenkredieten.

Bekijk deze opleidingen in detail :

Adviesgesprekken in consumentenkredieten - NEW

Adviesgesprekken in hypothecaire kredieten - NEW

of raadpleeg ons volledig bijscholingsaanbod in kredieten.