De 9 highlights van 2017 die Febelfin Academy met u wil delen

Geschreven door Ann Vanlommel, Managing Director Febelfin Academy & Wien De Geyter, Chairwoman  op

 De 9 highlights van 2017 die Febelfin Academy met u wil delen

Digitale focus

Onze uitdaging voor 2018 ligt in het snel kunnen aanbieden van actuele en relevante materie onder verschillende leervormen, van generieke digitale learning nuggets tot een volledige learning journey op maat.

Met een focus op het digitale leren, werkten we dit jaar al meer dan 15 nieuwe webinars en e-learnings uit.

Knowledge is power, sharing knowledge is powerful

Samen met onze Chairwoman, Wien De Geyter, die in december vorig jaar aantrad als nieuwe voorzitter, werkt Febelfin Academy verder aan leeroplossingen die het best bij u passen op elk moment in uw loopbaan.

Als we kijken naar 2017 zien we dat kennis de meest voornaamste resource is geworden binnen organisaties. Door kennisuitwisseling kan uw organisatie zich innovatief onderscheiden en toegevoegde waarde creëren.

Maar kennisdelen is ook een effectieve manier om samen te werken aan de toekomst van de financiële sector. In 2018 zal Febelfin Academy proactief een cultuur van kennisdeling stimuleren door onder andere learning & development professionals samen te brengen. U steeds op de hoogte te houden van de laatste trends in de learning business is ook onze prioriteit.

We zijn ervan overtuigd met deze aanpak onze missie ‘Learning, key for evolution’, te blijven waarmaken.

We blikken nog even terug op het voorbije jaar en geven u in een interactieve infografiek de 9 kerncijfers mee die 2017 hebben gekenmerkt.

U kan de infografiek hier bekijken.

Om meer informatie te bekomen over de topics klikt u door op de verschillende cijfers.