De docenten van Febelfin Academy: Expertise is their middle name

Geschreven door Liesbeth De Loof, Junior Business Project Manager, Febelfin Academy  op

De docenten van Febelfin Academy: Expertise is their middle name

Febelfin Academy streeft er continu naar de juiste expertise aan te bieden en dit dankzij een jarenlange ervaring in opleiding. Hiervoor kunnen we rekenen op lesgevers die nauw verbonden zijn met de financiële en bedrijfswereld.

Deze vakexperten stellen keer op keer topcursussen samen. De klemtoon ligt op de ontwikkeling van persoonlijke en technische vaardigheden die nodig zijn voor uw succesvolle carrière binnen de financiële sector.

Zij brengen u vanuit de praktijk inzichten en concepten bij die een brug slaan tussen de theorie en de realiteit van de snel veranderende financiële wereld.

Het is dan ook normaal dat wij continu in hen investeren. Zij zijn de sterkte van Febelfin Academy. Hun inbreng, energie en loyauteit maakt dat we u steeds innovatieve en actuele topics  aanbieden.
Het leek ons daarom een leuk initiatief om onze docenten te laten ontdekken hoe ze impactvol leerprikkels kunnen stimuleren bij hun deelnemers door de juiste leer-en veranderingsmethodes toe te passen.

Een workshop rond breinleren vond plaats op 25 augustus, gegeven door de Tipping Point gevolgd door een verrassingsetentje om samen de zomervakantie gezellig af te sluiten. Op het menu: blauwe bessen, de brain food bij uitstek, leerden we!

Het was ook de perfecte gelegenheid om bij hen te polsen wat ze van Febelfin Academy vinden en verwachten.

Wat is volgens u de sterkte van Febelfin Academy?

Quotes lesgevers

Divers aanbod - Onthaal - Service -Teamspirit  - Praktijkgericht - To the point - Diversiteit aan opleidingen - Verschillende persoonlijkheden van lesgevers versterken de leerervaring - Veilige omgeving creëren voor deelnemers - Gemotiveerde docenten - De menselijke omgeving zonder professionaliteit uit het oog te verliezen

Hoe kan Febelfin Academy u als expert verder blijven professionaliseren?

Quotes lesgevers

Regelmatiger contact met 'collega's' is uitstekend om van elkaar te leren - De workshop was ontzettend boeiend en interessant - Dergelijke praktische opleidingen zijn zeker welkom - Regelmatig trainingen voor opleiders organiseren zorgt voor een nog grotere betrokkenheid en professionaliteit naar deelnemers toe

Wie zijn de experten achter onze cursussen? Ontdek onze docenten hier.

Bent u zelf gepassioneerd bezig met uw vak en hebt de pedagogische skills die we zoeken?

Versterk ons team van docenten en stel u nu kandidaat!