Het opleidingsaanbod voor het najaar is uit!

Geschreven door Febelfin Academy  op

Het opleidingsaanbod voor het najaar is uit!
Versterk uw impact

Het opleidingsprogamma voor het najaar is uit! De ontwikkelingen en updates op het vlak van wetgeving, bijscholing & examinering in de brede financiële wereld.

U bent een belangrijke bouwsteen van uw organisatie. De visie van uw bedrijf in de praktijk omzetten, impactvol zijn, inspringen waar nodig, overeind blijven in uw job? Mee zijn? Vooruit zijn?

Voor ieder van ons een dagelijkse uitdaging.

Data need human intelligence

Hoe krijgen we dit voor elkaar? Dankzij sterke competenties. En dan in het bijzonder menselijke vaardigheden: analytisch denken, empathie, intuïtie, inbeelding. Want in een technologische leefwereld is digitalisering geen excuus om “out of the box thinking” links te laten.

Daarom moeten we starten met de juiste vragen te stellen. En beseffen dat technologie ons bijstaat in nieuwe ontwikkelingen, maar ze niet zelf uitvindt. Dat is waar computers de mens nooit in zullen overtreffen: creativiteit.

Uw creative kennis

Ontwikkel uw impact en verhoog ze met onze opleidingen.

Kies uit een opleidingsaanbod met keuze van één dag of halve dag sessies, meerdaagse programma’s, trainingen met een theoretische bagage of net workshops waar u meer interactiviteit en praktijk meekrijgt.

U vindt bij ons een klassikale, blended of e-learning opleiding die u zowel professioneel als persoonlijk doet groeien.

ONTDEK ONS NAJAARSAANBOD.