Wie zijn verkozen tot Best Febelfin Academy Lecturers van 2016?

Geschreven door Febelfin Academy  op

Wie zijn verkozen tot Best Febelfin Academy Lecturers van 2016?

Een Best Lecturer wordt niet door de Academy gekozen maar door de deelnemers zelf. Zij beoordelen onze docenten op expertise en didactische aanpak.

Laten we starten met de categorie ‘Best Lecturer in Personal Development’.

Vorige jaren vielen Geert Pieters, Thérèse Spirlet, Ludovic Steurs en Véronique Vanhaelen in de prijzen  - allen formidabele en bezielende personen!

Dit jaar gaat de award ‘Best Lecturer in Personal Development’ naar een vrij nieuwe lesgever.

Welke nieuwe vaardigheden moeten we ons eigen maken in het komende decennium?

We leren het van Mark Van Bogaert dankzij zijn opleiding 'Copywriting voor het web'. Proficiat!

En wie is de ‘Best Lecturer in Banking & Finance’ 2016?

De voorbije jaren werden Caroline Véris, François Mennig en Alexandre Deveen beloond met de award ‘Best Lecturer in Banking & Finance’. Elk van hen in geen evidente materies: compliance, de BTW en de banken, de financiële markten. Hoed af voor hen.

Waar Mark één van de nieuwe lesgevers is, kunnen we voor deze award al jaren op deze lecturer rekenen. Naast zijn academische activiteiten, is hij innovatief bezig met leren en ontwikkelde hij o.a. zijn eigen leerplatform met videostreaming.

Wij kennen hem als een gedreven lecturer in de financiële markten. Een gevestigde waarde met de gepaste vaardigheden voor de toekomst: Proficiat, Marc De Ceuster!

Creativiteit is volgens Febelfin Academy zonder meer de competentie van de toekomst. Maar wat bedoelen we hier eigenlijk mee? Moeten we nu allemaal creatieve types worden? Kunstenaars?

Nee, het gaat om soepel denken, flexibel zijn, dingen vanuit andere invalshoeken durven benaderen. Dat hebben de Best Lecturer winnaars goed begrepen en passen dit dan ook dagelijks toe in hun manier van kennis over te brengen. 

Creatief zijn: ieder van ons heeft deze skill in zich. Nu is het alleen een kwestie van deze creativiteit te ontwikkelen.

Febelfin Academy omarmt creativiteit in haar DNA. We engageren ons samen met onze docenten om creatieve leeroplossingen te blijven ontwikkelen. En dit zeker en vast al voor de komende 10 jaar!