1. Home › 
  2. › 
  3. Bijscholing - De toepassing van de nieuwe wet betreffende de verzekeringen van 04-04-2014 op het vlak van de autoverzekeringen: Afstandsstudie

Bijscholing - De toepassing van de nieuwe wet betreffende de verzekeringen van 04-04-2014 op het vlak van de autoverzekeringen: Afstandsstudie

Aan de hand van uiteenzettingen en praktische voorbeelden zullen de deelnemers een betere kennis hebben van de toepassing van de nieuwe wet van 4 april 2014 betreffende de verzekeringen, in het bijzonder deel 4, op het vlak van de autoverzekeringen (BA-motorrijtuigen, omniumverzekering, bestuurder).

Ter afsluiting van de studie en na het afleggen van een succesvolle online test kunt u een bijscholingscertificaat behalen.

VOLLEDIGE BIJSCHOLING VIA AFSTANDSONDERWIJS, INCLUSIEF TEST

Categorie Verzekeringen
Niveau Advanced
Type opleiding Online

Totale prijs *
Leden: € 140
Niet-leden: € 175
Partner BZB: € 140
Incompany: op maat, prijzen op aanvraag

* Heeft u recht op subsidies?
* Prijs: prestatie in het kader van permanente beroepsopleiding, vrijgesteld van BTW

Punten

  • Verzekeringen: 7 p/u

Opleiding met examen

Geregelde bijscholing

Examen/Bijscholing 700.010

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Programma

Inhoud

Volgende vragen worden voornamelijk beantwoord tijdens de bijscholing.

Opbouw opleiding:

Afstandsonderwijs: voorstudie van een handboek over de behandelde onderwerpen (+/- 50 pagina’s). De tijd van de voorstudie wordt geschat op een minimum van 7 uren om de volledige stof voldoende te beheersen en te slagen in een test. Het slagen in de test is onontbeerlijk om het afstandsonderwijs te bewijzen en recht te hebben op de punten voor de opleiding op afstand.

Informatie inschrijving:

Informatie test:

Deze online test is beschikbaar op ons digitaal leerplatform. De test is beschikbaar wanneer u de syllabus aanduidt als geopend. Wij raden u aan om deze af te leggen wanneer u er zeker van bent dat u de behandelde leerstof voldoende beheerst om te slagen voor de test.

De test bestaat uit 10 meerkeuzevragen. U heeft 1 poging en 20 minuten de tijd om de test succesvol af te leggen. Voor een geslaagde test moet u minstens 60% behalen.

Het slagen van de test geeft u recht op bijscholingspunten in verhouding met het aantal te leren pagina’s: maximum 1,5 punten per 10 bladzijden.

Als u niet geslaagd bent (minder dan 60%), hebt u extra kennis verworven, maar heeft u geen recht op bijscholingspunten. Neem dus de tijd die u nodig heeft.

Punten: 7 punten voor 7 uur zelfstudie, bewezen door te slagen in een test.

Praktische informatie

Duurtijd: E-learning + online test van max. 20 minuten

Prijs per module:


Indien u deze opleiding volgt in het kader van een paritair initiatief (Sofuba, Startfin, Epos…), is de inschrijving gratis.

Methodologie

Vorm: E-learning

Opleidingsmateriaal: Syllabus

Verzekeringen: De opleiding betreft de technische kennis m.b.t. de onderscheiden verzekeringstakken, overeenkomstig art. 270 §1, 1°, A, a) van de wet van 4 april 2014.