1. Home › 
  2. › 
  3. Hoe de begunstigingsclausule opstellen in het licht van de hervorming van het erf- en huwelijksvermogensrecht? - Webinar

Hoe de begunstigingsclausule opstellen in het licht van de hervorming van het erf- en huwelijksvermogensrecht? - Webinar

De opleiding heeft als doelstelling om:

de deelnemers helpen om hun klanten beter te adviseren over de mogelijkheden van de begunstiging in een levensverzekering, rekening gehouden met de hervorming van het erf- en huwelijksvermogensrecht.

Categorie Verzekeringen
Niveau Advanced
Type opleiding Blended learning

Totale prijs *
Leden: € 120
Niet-leden: € 140
Partner BZB: € 120
Incompany: op maat, prijzen op aanvraag

* Heeft u recht op subsidies?
* Prijs: prestatie in het kader van permanente beroepsopleiding, vrijgesteld van BTW

Punten

  • Bank: 2 p/u
  • Verzekeringen: 2 p/u

Geregelde bijscholing

Examen/Bijscholing 700.010
600.013

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Ik schrijf in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Vereiste voorkennis

Advanced level: biedt praktijkgerichte toepassingen op de reeds verworven theoretische kennis van de “basic level” opleidingen (uitdieping).

Programma

Inhoud

Praktische informatie

Duurtijd: 2 uur

Uren: van 12u tot 14u

Plaats: online webinar

Punten: 2 punten

Extra info: Hoe gaat u van start? Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsmail met inloggegevens voor ons online platform. Op het platform vindt u een link waarmee u de webinar kan openen. U kan zich ten laatste 1 week voor aanvang inschrijven voor deze opleiding.

Om de webinar te kunnen volgen, heeft u nodig: een computer/tablet of smartphone, een internetverbinding en de mogelijkheid om geluid af te spelen. U krijgt via uw scherm de lesgever en de presentatie te zien. U heeft ook de mogelijkheid om gedurende de hele webinar vragen te stellen.

Er wordt tijdelijk een client desktop app gedownload, controleer met uw IT afdeling of de IT-security dit toelaat. Meer info over deze desktop app: Klik hier.  Voor een volledige test, klik zeker door op 'Try a test session'.

Methodologie

Type opleiding: Webinar

Opleidingsmateriaal:

Verzekering: Vereiste beroepskennis bedoeld door artikel 270 §1,1°, A, d) van de wet 4 april 2014

Bank: Vereiste beroepskennis bedoeld door artikel 7, §1, 1°, b et c van KB van 1 juli 2006