1. Home › 
  2. › 
  3. Hoe de begunstigingsclausule opstellen in het licht van de hervorming van het erf- en huwelijksvermogensrecht? - Webinar On Demand

Heropstart examens vanaf 18 mei en uitstel opleidingen tot 29 mei

Naar aanleiding van de beslissingen van de regering rond Covid-19 delen we u mee dat we alle klassikale opleidingen annuleren tot en met 29 mei. Ons online aanbod is intussen wel sterk uitgebreid zodat u kan blijven (bij)leren vanop afstand. De examens die plaatsvinden in de Febelfin Academy lokalen worden heropgestart vanaf 18 mei. Nieuwe data zijn beschikbaar op onze website en ons leerplatform. Tot binnenkort op één van onze virtuele sessies of tijdens een examensessie aangepast aan de social distancing maatregelen van toepassing in deze uitzonderlijke situatie. Alvast dank om deze nieuwe richtlijnen zo goed mogelijk na te leven!
Meer info hier

Hoe de begunstigingsclausule opstellen in het licht van de hervorming van het erf- en huwelijksvermogensrecht? - Webinar On Demand

Deze opleiding zal de deelnemers helpen om hun klanten beter te adviseren over de mogelijkheden van de begunstiging in een levensverzekering, rekening gehouden met de hervorming van het erf- en huwelijksvermogensrecht.

Categorie Verzekeringen
Niveau Basic
Type opleiding Online

Totale prijs *
Leden: € 160
Niet-leden: € 180
Partner BZB: € 160
Incompany: op maat, prijzen op aanvraag

* Heeft u recht op subsidies?
* Prijs: prestatie in het kader van permanente beroepsopleiding, vrijgesteld van BTW

Punten

  • Bank: 2 p/u
  • Verzekeringen: 2 p/u

Opleiding met examen

Geregelde bijscholing

Examen/Bijscholing 600.013
700.010

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door:

Vereiste voorkennis

Basis level: onderricht van de theoretische achtergrond bij de maatschap om zo een algemeen overzicht bij te brengen (initiatie).

Programma

Inhoud

Praktische informatie

Duurtijd: 2 uur

Uren: naar keuze

Plaats: online webinar

Punten: 2 punten

Extra info: Hoe gaat u van start? Via ons online leerplatform krijgt u toegang tot het videomateriaal en de bijhorende test. Om bijscholingspunten te behalen is het belangrijk dat u de test beëindigt met een positief resultaat (min. 60%). De inhoud van de test komt uitgebreid aan bod in de webinar.

Om de webinar te kunnen volgen, heeft u nodig: een computer of een tablet, een internetverbinding en de mogelijkheid om geluid af te spelen. U krijgt via uw scherm de lesgever en de presentatie te zien.

Methodologie

Type opleiding: Webinar (korte online opleiding)

Opleidingsmateriaal: