1. Home › 
  2. › 
  3. Informatica à la carte - Brussel

Najaar 2021: Schrijf je in voor ons hybride aanbod!

Het nieuwe academiejaar wordt resoluut hybride, aangepast aan jouw nieuwe leerrealiteit! Stel je vaardigheden op punt of breid deze uit via onze mix aan leren. En word beloond met een erkend examencertificaat of bijscholingsattest! Alle details vind je op elke opleidingsfiche. Onze najaarskalender is nu online via onze website en ons leerplatform. Laten we samen veilig blijven leren. Voor de opleidingen en examens die bij ons doorgaan blijft het dragen van een mondmasker verplicht. Alvast bedankt om onze richtlijnen na te leven en tot binnenkort!
Meer info hier

Informatica à la carte - Brussel

Ik schrijf mij in


De Microsoft Office-programma’s zijn onontbeerlijk in iedere werkomgeving. Of het nu voor brieven, lijsten, tabellen, presentaties of e-mailverkeer is, je kunt niet om deze programma’s heen. De meeste mensen kunnen tot op zekere hoogte met deze programma’s werken, maar niet iedereen kan met elk programma even vlot overweg. Deze opleiding biedt jou de kans om aan bepaalde individuele aandachtspunten te werken. Je kan zelf op voorhand vastleggen waaraan u aandacht wil besteden en met de hulp van een lesgever studeer je dan de gewenste begrippen in volgens eigen tempo.

Deze opleiding heeft als doelstelling om:

Je kan zelf je dagprogramma doorgeven en hebt daarbij een keuze uit de programma's:

Niveau Basic
Type opleiding Klassikaal

Totale prijs *

Leden: € 375
Niet-leden: € 455
Partner BZB: € 375
Incompany: op maat, prijzen op aanvraag

* Heb je recht op subsidies?
* Prijs: prestatie in het kader van permanente beroepsopleiding, vrijgesteld van BTW

Beschikbare data

29/10/2021 - 09:00u - 16:30u - Informatica à la carte

Ik schrijf mij in

Geef ons jouw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor je niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij jou een nieuwe datum voor. Jouw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Ik schrijf in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen, met name door elke medewerker die een softwareprogramma beter wenst te gebruiken.

Vereiste voorkennis

Basic level: Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze opleiding.

De gebruiker moet met een PC, toetsenbord en muis kunnen werken.

De medewerker is in staat om zelfstandig te leren, maar kan te allen tijde een beroep doen op een lesgever.

Traject volledig op maat uitgewerkt: kan zowel basic, advanced als expert level zijn naargelang het niveau van de deelnemer.

Programma

Inhoud

Het programma wordt op maat gemaakt: je kunt op je eigen tempo precies aanleren wat je nodig hebt, volgens een vooraf uitgestippeld parcours, met de hulp van een docent.

Deze leervorm is ideaal voor mensen met zeer specifieke behoeften of heterogene groepen. Via een vooraf ingevulde vragenlijst wordt per deelnemer gepeild naar de gewenste onderwerpen, waarna er per persoon een aangepaste syllabus aangemaakt wordt waarin deze topics in detail uitgewerkt worden.

De deelnemer wordt uitgenodigd voor een Office à la Carte sessie (open of in-company) waar hij de beschikking krijgt over een PC en zijn persoonlijk cursusmateriaal dat hij op eigen ritme doorloopt. Hij wordt hierbij begeleid door een ervaren software coach. De grote voordelen van deze leervorm zijn:

  • je leert enkel wat je nodig hebt;
  • je kan desgewenst topics kiezen uit verschillende applicaties;
  • gebruikers met verschillende noden kunnen samengebracht worden in één groep, het is niet meer nodig om homogene groepen te vormen;
  • het gehele Office à la Carte aanbod is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels;
  • verschillende softwareversies en softwaretalen worden ondersteund.

Praktische informatie

Duurtijd: 1 dag opleiding

Uren: 9u-16u30 (broodjeslunch voorzien) (6 lesuren per dag)

Plaats: GIVI group, Komediantenstraat 22, 1000 Brussel

Voorbereiding deelnemers:

Ter voorbereiding van de opleiding, gelieve jouw programmakeuze door te geven. Gelieve je in te schrijven uiterlijk een week voor aanvang van de opleiding en het formulier met vermelding van uw specifieke keuzes in te vullen via my.febelfin-academy.be.

Tijdens het opleidingsprogramma verwerkt de cursist de leerstof zelfstandig en volgens eigen tempo met gebruik van de specifieke hulpinstrumenten (PC en lespakket) en met begeleiding door de docent. Je inschrijving is pas geldig nadat je je opleidingskeuze hebt uitgevoerd.

Methodologie

Type opleiding: Zelfstandig leren in klassikale setting

Deze opleiding kan incompany ook via live webinar doorgaan.

Tijdens onze interactieve opleidingen staan we zo dicht mogelijk bij de werkpraktijk van elke dag. Praktijktips, handige schema’s en herkenbare situaties of cases staan centraal. Tegelijk overladen onze trainers jou niet met vaktermen, maar ze spreken de taal die je elke dag gebruikt in de praktijk.

Lesmateriaal: syllabus