1. Home › 
  2. › 
  3. Informatica à la carte - Live webinar

Mei 2021: Schrijf je in voor ons coronaproof aanbod!

Geen twijfel mogelijk, dit academiejaar is anders. Maar jouw professionele ontwikkeling is verzekerd: onze voorjaarskalender is online via onze website en ons leerplatform. Examens in bank, verzekeringen en kredieten blijven doorgaan in onze lokalen, met respect voor alle veiligheidsmaatregelen. Al de opleidingen georganiseerd door en bij ons vinden digitaal plaats. Indien jouw FA opleiding of examen georganiseerd wordt door jouw werkgever, gelieve contact op te nemen met jouw opleidingsverantwoordelijke om na te gaan hoe deze plaatsvindt. Laten we samen veilig blijven leren! Alvast bedankt om onze richtlijnen na te leven en tot binnenkort!
Meer info hier

Informatica à la carte - Live webinar

Ik schrijf in op de interesselijst


De Microsoft Office-programma’s zijn onontbeerlijk in iedere werkomgeving. Of het nu voor brieven, lijsten, tabellen, presentaties of e-mailverkeer is, u kunt niet om deze programma’s heen. De meeste mensen kunnen tot op zekere hoogte met deze programma’s werken, maar niet iedereen kan met elk programma even vlot overweg. Deze opleiding biedt u de kans om aan bepaalde individuele aandachtspunten te werken. U kan zelf op voorhand vastleggen waaraan u aandacht wil besteden en met de hulp van een lesgever studeert u dan de gewenste begrippen in volgens eigen tempo.

Deze opleiding heeft als doelstelling om:

Niveau Basic
Type opleiding Online, Blended learning

Totale prijs *

Leden: € 375
Niet-leden: € 455
Partner BZB: € 375
Incompany: op maat, prijzen op aanvraag

* Heb je recht op subsidies?
* Prijs: prestatie in het kader van permanente beroepsopleiding, vrijgesteld van BTW

Geef ons jouw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor je niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij jou een nieuwe datum voor. Jouw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Ik schrijf in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen, met name door elke medewerker die een softwareprogramma beter wenst te gebruiken.

Vereiste voorkennis

Basic level: Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze opleiding.

De gebruiker moet met een PC, toetsenbord en muis kunnen werken.

De medewerker is in staat om zelfstandig te leren, maar kan te allen tijde een beroep doen op een lesgever.

Traject volledig op maat uitgewerkt: kan zowel basic, advanced als expert level zijn naargelang het niveau van de deelnemer.

Programma

Inhoud

Het programma wordt op maat gemaakt: u kunt tegen uw eigen tempo precies aanleren wat u nodig hebt, volgens een vooraf uitgestippeld parcours, met de hulp van een opleider. U heeft de keuze uit volgende MS Office programma's: Access, Excel, OneNote, Outlook, Powerpoint, Teams, Word.

Deze leervorm is ideaal voor mensen met zeer specifieke behoeften of heterogene groepen. Via een vooraf ingevulde vragenlijst wordt per deelnemer gepeild naar de gewenste onderwerpen, waarna er per persoon een aangepaste syllabus aangemaakt wordt waarin deze topics in detail uitgewerkt worden.

De deelnemer wordt uitgenodigd voor een Office à la Carte sessie (open of in-company) waar hij de beschikking krijgt over een PC en zijn persoonlijk cursusmateriaal dat hij op eigen ritme doorloopt. Hij wordt hierbij begeleid door een ervaren software coach.De grote voordelen van deze leervorm zijn:

  • De gebruiker leert enkel wat hij nodig heeft
  • Hij kan desgewenst topics kiezen uit verschillende applicaties
  • Gebruikers met verschillende noden kunnen samengebracht worden in één groep, het is niet meer nodig om homogene groepen te vormen
  • Het gehele Office à la Carte aanbod is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels
  • Verschillende softwareversies en softwaretalen worden ondersteund

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duurtijd: 1 dag opleiding

Uren: 9u-16u30 (6 lesuren per dag)

Plaats: Deze opleiding zal online gegeven worden

Voorbereiding deelnemers:

Ter voorbereiding van uw opleiding, gelieve uw programmakeuze door te geven. Gelieve u in te schrijven uiterlijk een week voor aanvang van uw opleiding en het formulier met vermelding van uw specifieke keuzes in te vullen.

Tijdens het opleidingsprogramma verwerkt de cursist de leerstof zelfstandig en volgens eigen tempo met gebruik van de specifieke hulpinstrumenten (PC en lespakket) en met begeleiding door de docent. Uw inschrijving is pas geldig als u uw opleidingskeuze hebt uitgevoerd.

Methodologie

Vorm: Online, blended learning

Tijdens onze interactieve opleidingen staan we zo dicht mogelijk bij de werkpraktijk van elke dag. Praktijktips, handige schema’s en herkenbare situaties of cases staan centraal. Tegelijk overladen onze trainers u niet met vaktermen, maar ze spreken de taal die u elke dag gebruikt in de praktijk.

Lesmateriaal: syllabus