1. Home › 
  2. › 
  3. Kredietbemiddeling: klassikale opleiding met examen

Heropstart examens vanaf 18 mei en klassikale opleidingen vanaf 2 juni

Naar aanleiding van de beslissingen van de regering rond Covid-19 en na de succesvolle heropstart van onze examens, delen we u graag mee dat onze klassikale opleidingen opnieuw doorgaan vanaf 2 juni. Nieuwe data zijn beschikbaar op onze website en ons leerplatform. Laten we samen veilig leren in de 1,5 meter context. Alvast bedankt om volgende richtlijnen zo goed mogelijk na te leven en tot binnenkort!
Meer info hier

Kredietbemiddeling: klassikale opleiding met examen

U krijgt binnen deze opleiding duidelijke en praktijkgerichte ondersteuning om uw slaagkansen op het examen kredietbemiddeling te verhogen.

Deze opleiding heeft als doelstelling om:

 

Categorie Kredieten
Niveau Basic
Type opleiding Online, Blended learning

Opleiding met examen

Totale prijs *
Leden: € 505
Niet-leden: € 600
Partner BZB: € 505
Incompany: op maat, prijzen op aanvraag

* Heeft u recht op subsidies?
* Prijs: prestatie in het kader van permanente beroepsopleiding, vrijgesteld van BTW

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Ik schrijf in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Vereiste voorkennis

Basic Level: Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze opleiding.

Programma

Inhoud

Structuur van het programma

Het programma is samengesteld uit drie modules:

1-Algemene beginselen van de kredietbemiddeling

2-Consumentenkrediet

3-Hypothecair krediet

Module 1 - Algemene beginselen van de kredietbemiddeling (verplicht)

Module 2 - Consumentenkrediet (optioneel)

Module 3 - Hypothecair krediet (optioneel)

Opbouw opleiding:

Deze opleiding bestaat uit zelfstudie via het online oefenplatform en een klassikale opleiding.

Voorafgaand aan de datum van de klassikale opleiding neemt u zelf de leerstof door via het oefenplatform. De klassikale opleiding laat u toe gedurende die dag de leerstof te herstructureren, de belangrijkste concepten te herzien, die te illustreren met voorbeelden en praktijkgevallen, gedachten uit te wisselen, vragen te stellen en u beter voor te bereiden op het examen georganiseerd op het einde van de dag.

Informatie inschrijving:

Informatie examen:

Het examen per module op het einde van de opleiding bestaat uit vragen van het meerkeuzetype (geen giscorrectie). U heeft de mogelijkheid tijdens uw examen alle modules af te leggen of een selectie van de modules. Voor een voldoende resultaat moet u minstens 60 % behalen voor iedere module.

Bij positieve resultaten ontvangt u een door de FSMA erkend certificaat dat bewijst dat u geslaagd bent voor het examen en dat getuigt van de vereiste technische kennis. (Nevenagenten moeten enkel een basiskennis hebben van de theoretische beroepskennis, op voorwaarde dat de aangeboden kredieten uitsluitend bestemd zijn voor goederen of diensten die de agent zelf verkoopt.)

Indien u niet geslaagd bent voor het examen, moet een periode van twee weken gerespecteerd worden alvorens u zich opnieuw kan inschrijven voor dit examen via deze website. Deze periode van twee weken gaat in vanaf de dag van het examen waarvoor u niet geslaagd bent.

Praktische informatie

Duurtijd: 1-daagse opleiding

Uren: 9u-17u (6 lesuren per dag)

Plaats: Deze opleiding zal digital worden

Prijs:

Methodologie

Vorm: Blended Learning (zelfstudie + klassikale opleiding). U kunt een opleiding ook gecombineerd volgen door gebruik te maken van een online leerplatform en met opleidingssessie(s) toegevoegd in uw traject. Enkel de deelname aan ‘classroom’ opleidingen geven recht op één punt per uur effectieve opleiding (vb. 6 bijscholingspunten voor één dag van 6 uren).

Lesmateriaal:

Docenten

Walter Van Praet
Credits
Personal development