1. Home › 
  2. › 
  3. Masterclass - Update vastgoed en fiscaliteit

Heropstart examens vanaf 18 mei en uitstel opleidingen tot 29 mei

Naar aanleiding van de beslissingen van de regering rond Covid-19 delen we u mee dat we alle klassikale opleidingen annuleren tot en met 29 mei. Ons online aanbod is intussen wel sterk uitgebreid zodat u kan blijven (bij)leren vanop afstand. De examens die plaatsvinden in de Febelfin Academy lokalen worden heropgestart vanaf 18 mei. Nieuwe data zijn beschikbaar op onze website en ons leerplatform. Tot binnenkort op één van onze virtuele sessies of tijdens een examensessie aangepast aan de social distancing maatregelen van toepassing in deze uitzonderlijke situatie. Alvast dank om deze nieuwe richtlijnen zo goed mogelijk na te leven!
Meer info hier

Masterclass - Update vastgoed en fiscaliteit

Tijdens deze masterclass krijgt de deelnemer een update van de recente ontwikkelingen inzake vastgoed binnen de verschillende domeinen van de fiscaliteit. De verschillende topics zullen telkens worden toegelicht aan de hand van de gewijzigde regelgeving en praktijkvoorbeelden.

Niveau Advanced
Type opleiding Klassikaal

Totale prijs *
Leden: € 275
Niet-leden: € 275
Incompany: op maat, prijzen op aanvraag

* Heeft u recht op subsidies?
* Prijs: prestatie in het kader van permanente beroepsopleiding, vrijgesteld van BTW

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Ik schrijf in op de interesselijst

Doelgroep

Deze opleiding is exclusief voor werknemers die lid zijn van de Private Bankers Association - Belgium. Kijk op deze website na of uw werkgever lid is van de PBA-B.

Vereiste voorkennis

Advanced level: Biedt praktijkgerichte toepassingen op de reeds verworven theoretische kennis van de "basic level" opleidingen (uitdieping).

Programma

Optie btw: algemeen kader en voorwaarden Kortstondige verhuur Btw-herzieningen

Share deal en herkwalificatie

Rulingpraktijk ‘split sale’ en verwerving zakelijke rechten

Het Gespecialiseerd Vastgoedbeleggingsfonds (GVBF)

Vastgoed: privé of in vennootschap?

Woonrecht van de langstlevende: levenslange huur vs. recht van gebruik/bewoning vs. vruchtgebruik

Investeren in vakantiewoningen in Frankrijk, Spanje en Portugal

Praktische informatie

Duurtijd: 1-daagse opleiding

Uren: 9u-17u (6 lesuren per dag)

Plaats: Febelfin Academy, Aarlenstraat 80, 1040 Brussel

Methodologie

Vorm: Classroom

Tijdens onze opleidingen bieden we een combinatie aan van theorie en oefeningen. De cases, voorbeelden en oefeningen worden uit de dagelijkse praktijk gehaald of worden door uzelf aangebracht en vervolgens opgelost onder begeleiding van de trainer.

Opleidingsmateriaal: