1. Home › 
 2. › 
 3. Time Management - don't work hard, work smart (nl)

Najaar 2021: Schrijf je in voor ons hybride aanbod!

Het nieuwe academiejaar wordt resoluut hybride, aangepast aan jouw nieuwe leerrealiteit! Stel je vaardigheden op punt of breid deze uit via onze mix aan leren. En word beloond met een erkend examencertificaat of bijscholingsattest! Alle details vind je op elke opleidingsfiche. Onze najaarskalender is nu online via onze website en ons leerplatform. Laten we samen veilig blijven leren. Voor de opleidingen en examens die bij ons doorgaan blijft het dragen van een mondmasker verplicht. Alvast bedankt om onze richtlijnen na te leven en tot binnenkort!
Meer info hier

Time Management - don't work hard, work smart (nl)

Ik schrijf in op de interesselijst


Aan de hand van een ludieke e-learning en een interactieve lesdag wordt u zich bewust van uw eigen productiviteit en u krijgt kapstokken aangereikt die u meer greep doen krijgen op uw eigen werksituatie. U leert een onderscheid te maken tussen prioriteiten en bijkomstigheden en u weet zodoende uw beschikbare tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Door elementen die voor afleiding zorgen beter te leren beheersen, neemt uw effectiviteit toe en neemt uw stressniveau af. Aan de hand van een ludieke e-learning en een interactieve lesdag wordt u zich bewust van uw eigen productiviteit

Deze opleiding heeft als doelstelling om:

Niveau Basic
Type opleiding Klassikaal

Totale prijs *

Leden: € 1.000
Niet-leden: € 1.190
Partner BZB: € 1.000
Incompany: op maat, prijzen op aanvraag

* Heb je recht op subsidies?
* Prijs: prestatie in het kader van permanente beroepsopleiding, vrijgesteld van BTW

Geef ons jouw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor je niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij jou een nieuwe datum voor. Jouw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Ik schrijf in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen, namelijk door iedereen die beter wil omgaan met zijn tijdsbeheer.

Vereiste voorkennis

Basic level: Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze opleiding.

Programma

Inhoud

Voorafgaand aan de opleiding zet u via een online e-learningmodule uw eerste stappen in time management en gaat u in een klein halfuurtje aan de slag met:

 • realistisch plannen;
 • de juiste prioriteiten stellen;
 • efficiënt werken;
 • op tijd afsluiten;
 • voldoende slapen.

Inhoud van de lesdag

 • Inzicht in uw eigen werkefficiëntie aan de hand van een aantal oefeningen
 • Het E3 profiel: de balans tussen efficiëntie, effectiviteit en energie
 • Takenhiërarchie: op welke manier kan ik mijn prioriteiten bepalen
 • De belangrijkste wetten van tijdsbeheer
 • Wat zijn de belangrijkste tijdrovers en hoe ga ik daar mee om
 • Efficiënt vergaderen
 • Werkplekorganisatie – het nieuwe werken!
 • Het efficiënt beheren van de mailbox
 • Communicatie als bron van efficiëntie

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duurtijd:  E-learning van 30 min. + 1-daagse opleiding (6 lesuren) + één uur  online individuele coaching

Uren: 9u-17u

Plaats: Febelfin Academy, Phoenix gebouw - Koning Albert II-laan 19 1210 Brussel (De opleidingsdag gaat klassikaal door, de individuele coaching acteraf is online).

Extra info:

Interactieve training waar de belangrijke bouwstenen voor een goed tijdsbeheer worden aangereikt.

Voorafgaand aan de lesdag kan u al even kennismaken met time management via e-learning. Via de inloggegevens die je ontvangt na inschrijving kan je op ons online leerplatform de e-learning starten.

De link wordt zo veel mogelijk gelegd met de eigen werksituatie bij jouw bedrijf. Er worden integratieoefeningen gedaan om de opgedane kennis te gebruiken om cases op te lossen. Debriefing in groep met tips van de trainer.

Methodologie

Type opleiding: Klassikaal

Tijdens onze interactieve opleidingen staan we zo dicht mogelijk bij de werkpraktijk van elke dag. De focus ligt op praktijktips, handige schema’s en herkenbare situaties of cases. Via praktische opdrachten in kleine groepjes wordt aan de deelnemers de mogelijkheid geboden om te reflecteren over bepaalde aspecten van de aangereikte topics. Na feedback van de groep en de trainer kunnen die eventueel verder uitgewerkt worden.  

Deze opleiding kan ook via live webinar worden gegeven.

Opleidingsmateriaal

 • PowerPoint-presentatie (slides).

Docenten

Geert Pieters
Personal development