1. Home › 
  2. › 
  3. Time Management: don't work hard, work smart (nl)

Al onze activiteiten gaan opnieuw door volgens de aangepaste Covid-19 richtlijnen

In het kader van de nieuwe regelgeving rond Covid-19 hebben wij onze examens en opleidingen succesvol heropgestart. Onze nieuwe najaarskalender is beschikbaar via onze website en ons leerplatform. Laten we samen veilig leren in de 1,5 meter context. Alvast bedankt om volgende richtlijnen na te leven en tot binnenkort!
Meer info hier

Time Management: don't work hard, work smart (nl)

Aan de hand van een ludieke e-learning en een interactieve lesdag wordt u zich bewust van uw eigen productiviteit en u krijgt kapstokken aangereikt die u meer greep doen krijgen op uw eigen werksituatie. U leert een onderscheid te maken tussen prioriteiten en bijkomstigheden en u weet zodoende uw beschikbare tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Door elementen die voor afleiding zorgen beter te leren beheersen, neemt uw effectiviteit toe en neemt uw stressniveau af. Aan de hand van een ludieke e-learning en een interactieve lesdag wordt u zich bewust van uw eigen productiviteit

Deze opleiding heeft als doelstelling om:

Niveau Basic
Type opleiding Klassikaal

Totale prijs *
Leden: € 1.000
Niet-leden: € 1.190
Partner BZB: € 1.000
Incompany: op maat, prijzen op aanvraag

* Heeft u recht op subsidies?
* Prijs: prestatie in het kader van permanente beroepsopleiding, vrijgesteld van BTW

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Ik schrijf in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen, namelijk door iedereen die beter wil omgaan met zijn tijdsbeheer.

Vereiste voorkennis

Basic level: Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze opleiding.

Programma

Inhoud

Voorafgaand aan de opleiding zet u via een online e-learningmodule uw eerste stappen in time management en gaat u in een klein halfuurtje aan de slag met:

Inhoud van de lesdag

Praktische informatie

Duurtijd:  E-learning van 30 min. + 1-daagse opleiding (6 lesuren) + één uur individuele coaching

Uren: 9u-17u

Plaats:

Standaard gaan onze opleidingen door te Febelfin Academy, Phoenix gebouw - Koning Albert II-laan 19 1210 Brussel tenzij anders vermeld in de titel van de opleiding (zie bovenaan).

Gaat de opleiding door op een externe locatie? We verwijzen u graag door naar onze FAQ: https://www.febelfin-academy.be/nl/vragen/algemeen/waar-vindt-mijn-opleiding-plaats

Extra info:

Interactieve training waar de belangrijke bouwstenen voor een goed tijdsbeheer worden aangereikt.

Voorafgaand aan de lesdag kan u al even kennismaken met time management via e-learning. Via de inloggegevens die u ontvangt na inschrijving kan u op ons online leerplatform de e-learning starten.

De link wordt zo veel mogelijk gelegd met de eigen werksituatie bij uw bedrijf. Er worden integratieoefeningen gedaan om de opgedane kennis te gebruiken om cases op te lossen. Debriefing in groep met tips van de trainer.

Methodologie

Type opleiding: Blended learning

Opleidingsmateriaal: PowerPoint presentatie en online leerplatform

Docenten

Machteld Boex
Personal development

Geert Pieters
Personal development