1. Home › 
  2. › 
  3. Webinar: De wet betreffende de verzekering, de toolbox voor de bescherming van de consument

Webinar: De wet betreffende de verzekering, de toolbox voor de bescherming van de consument

Aan de hand van individuele en collectieve oefeningen en analyses van praktijkgevallen, op te lossen aan de hand van deel 4 van de wet betreffende de verzekeringen, zullen de deelnemers kunnen bepalen wie door de wet wordt beschermd en hoe. Zij zullen de verzekeringsconsumenten beter kunnen adviseren wanneer de wet niet wordt nagekomen.

De opleiding heeft als doelstelling om:

Categorie Verzekeringen
Niveau Advanced
Type opleiding Blended learning

Totale prijs * Leden: € 120
Niet-leden: € 140
Partner BZB: € 120
Incompany: op maat prijzen op aanvraag

* Heeft u recht op subsidies?
* Prijs: prestatie in het kader van permanente beroepsopleiding, vrijgesteld van BTW

Punten

  • Verzekeringen: 2 p/u

Geregelde bijscholing

Examen/Bijscholing 700.010

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Vereiste voorkennis

De deelnemers worden geacht een voldoende kennis te hebben van de algemeen geldende regels van deel 4 van de wet van 4 april 2014 betreffende de verzekeringen.

Om de oefeningen te kunnen oplossen moeten zijn beschikken over de tekst van de wet.

Programma

Inhoud

Praktische informatie

Duurtijd: 2 uur

Uren: 12u - 14u

Plaats: online webinar

Punten: 2 punten

Extra info: Hoe gaat u van start? Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsmail met inloggegevens voor ons online platform. Op het platform vindt u een link waarmee u de webinar kan openen. U kan zich ten laatste 1 week voor aanvang inschrijven voor deze opleiding.

Om de webinar te kunnen volgen, heeft u nodig: een computer/tablet of smartphone, een internetverbinding en de mogelijkheid om geluid af te spelen. U krijgt via uw scherm de lesgever en de presentatie te zien. U heeft ook de mogelijkheid om gedurende de hele webinar vragen te stellen.

Er wordt tijdelijk een client desktop app gedownload, controleer met uw IT afdeling of de IT-security dit toelaat. Meer info over deze desktop app: Klik hier.  Voor een volledige test, klik zeker door op 'Try a test session'

Methodologie

Type opleiding: Webinar

Opleidingsmateriaal:

Verzekeringen: De opleiding betreft de technische kennis m.b.t. de onderscheiden verzekeringstakken, overeenkomstig art. 270 §1,1°, A, a) van de wet van 4 april 2014.

Docenten

Jean Begerem