Referenties

Met de gespecialiseerde opleidingen wil Febelfin Academy voldoen aan de verwachtingen en noden van medewerkers in de financiële sector. Om daarin te slagen is het nodig om heel gericht en adequaat kwaliteitscontroles uit te voeren. Na elke lesdag ontvangen onze deelnemers een evaluatieformulier waarin we kort naar hun ervaringen polsen op vlak van inhoud, lesgever en accommodatie. Hierdoor is het mogelijk om snel aanpassingen door te voeren voor de verdere optimalisatie van ons aanbod.

Wil u zelf een referentie schrijven?

Wie kan u beter vertellen over onze opleidingen dan onze klanten zelf?

 

 

Daphne Vanderhoeven - Administratief Coördinator - CM Landsbond

Schreef op 12/07/2017
Opleiding: Verzekeringsbemiddeling : Klassikale opleiding met examen
Vandaag zijn de laatste PCP examens voor de vakantie doorgegaan bij CM Landsbond. We zijn zeer blij te mogen meedelen dat alle deelnemers geslaagd waren voor het examen in verzekeringsbemiddeling. Wij bedanken Febelfin Acaemy en in het bijzonder de lesgever Roger Constandt dan ook van harte voor de goede klassikale opleidingsdagen. Dit is echt een meerwaarde voor de cursisten! Alvast een fijne vakantie gewenst en tot volgend werkjaar!

Een deelnemer

Schreef op 02/06/2017
Opleiding: Fundamenten van asset management
De opleiding werd zeer goed gegeven. We kregen een compleet en gedetailleerd overzicht over asset management! De lesgever heeft uitstekende didactische vaardigheden en is zeer toegankelijk.

Een deelnemer

Schreef op 01/06/2017
Opleiding: Creativiteit op het werk
Hele toffe lesgever en fantastische inhoud. De opleiding is zeer overtuigend en leerrijk. Praktisch meteen bruikbaar en ik kon er onmiddellijk mee aan de slag. Ik raad de opleiding zeker aan!

Een deelnemer

Schreef op 23/05/2017
Opleiding: Witwasregelgeving en MiFID verplichtingen - een globaal overzicht - NEW
Een topopleiding die zonder enig probleem te volgen is door deelnemers met weinig voorkennis. Het lesgeven gebeurt op een heldere en dynamische manier. Er worden pertinente cases aangehaald. De toegevoegde waarde van deze opleiding ligt in de uitwisseling van meningen, concrete voorbeelden en uitleg.

Een deelnemer bij Crelan

Schreef op 22/05/2017
Opleiding: Continue Feedback
De rollenspelen in teamverband legden onze werkpunten bloot. Het was een korte opleiding maar goed van lengte om eens alles op rijtje te zetten. Ik beveel de opleiding sterk aan omwille van de lessons learned.

Een deelnemer bij Notas Gent

Schreef op 18/05/2017
Opleiding: Time management
Zeer realistisch en praktisch. Veel ervaring. Goede afwisseling van methodieken. Iedereen kan er wel iets van opsteken!

Een deelnemer

Schreef op 30/04/2017
Opleiding: Bekom een betere work-life balance door burn-out en bore-out te voorkomen - NEW
Dankzij deze opleiding kreeg ik meer inzicht in mezelf. De absolute meerwaarde is dat het mij heeft doen nadenken over waar ik sta en waar ik naartoe wil in het leven wat toepasbaar is zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Een heel interessante en leuke opleiding!

Een deelnemer

Schreef op 28/04/2017
Opleiding: Copywriting voor het web
Een ad rem opleiding boordevol nuttige tips. De docent is gedreven, professioneel en houdt de rode draad in de gaten. Je krijgt meteen ook nuttige tips mee waar je directmee aan de slag kan. De inhoud is to the point en dynamisch gebracht. Het was een hele fijne dag!

European Association Awards Judging Panel 2017

Schreef op 16/03/2017
Opleiding: Kredietbemiddeling: e-learning met examen
Feedback about the Febelfin Academy credit intermediation training in the category Best Training Initiative: Solid and well designed training! This is an impressive initiative and the feedback is very positive. Many professionals have taken and passed the course, thus contributing to an improved workforce. Very useful programme and well executed.

Een deelnemer

Schreef op 15/03/2017
Opleiding: Familiaal vermogensrecht en kredieten
De opleiding is voorbij gevlogen. De topic is zeer interessant want het gaat om een materie die vandaag meer en meer van toepassing is. De aanpak met cases als kapstok voor de theorie is verfrissend en blijft hangen. De toch zware materie wordt aan de hand van de cases luchtig gebracht en is zo makkelijker te begrijpen. Het enthousiasme en de doorgedreven kennis van de lesgever Jean-Emmanuel Beernaert wekt bovendien aanstekelijk.

enkele van onze referenties

 • European Association Awards Judging Panel 2017 schreef:
  Feedback about the Febelfin Academy website in the category Best Association Website: Very professional website; quite specialized for training/education; easy to navigate and find offers which can fit the readers. Clean design, clear structure, easy access to information, very useful filtering mechanism for finding training!
 • Masterclass in banking 2nd edition schreef:
  Find here some reactions of the participants: - Un rendu très précis. - Interessant van het begin tot het einde. - Un contenu remarquable, bien illustré - Bijzonder relevant. - Des orateurs de haut niveau.
 • Een deelnemer bij Notas Gent schreef:
  Zeer realistisch en praktisch. Veel ervaring. Goede afwisseling van methodieken. Iedereen kan er wel iets van opsteken!
 • De Nationale Bank België - die een Incompany Initiatie bankboekhouding organiseerde - schreef:
  De opleiding "Initiatie bankboekhouding" voldoet volkomen aan de verwachtingen. Zeer goed uitgewerkte oefeningen die de theorie nog meer verklaren. Volledige en gedetailleerde weergave (handig om achteraf de redeneringen opnieuw op te bouwen). De lesgeefster Frieda Andries beheerst de inhoud volledig. Ze kan de aandacht van de groep zeer goed trekken. Proficiat voor haar expertise en uitstekende didactische eigenschappen!
 • Een deelnemer schreef:
  Zeer interessante opleiding de "initiatie tot bankboekhouden". Niks op aan te merken. Alles werd zeer verstaanbaar én grondig uitgelegd. De lesgeefster Frieda Andries staat open voor vragen en deze worden ook goed beantwoord. Bedankt voor de fijne en interessante opleiding! De cursus was zeer gestructureerd gebracht; echt goed!