Referenties

Met de gespecialiseerde opleidingen wil Febelfin Academy voldoen aan de verwachtingen en noden van medewerkers in de financiële sector. Om daarin te slagen is het nodig om heel gericht en adequaat kwaliteitscontroles uit te voeren. Na elke lesdag ontvangen onze deelnemers een evaluatieformulier waarin we kort naar hun ervaringen polsen op vlak van inhoud, lesgever en accommodatie. Hierdoor is het mogelijk om snel aanpassingen door te voeren voor de verdere optimalisatie van ons aanbod.

Wil u zelf een referentie schrijven?

Wie kan u beter vertellen over onze opleidingen dan onze klanten zelf?

 

 

Een deelnemer

Schreef op 22/05/2018
Opleiding: Economische uitdagingen en de impact op de financiële sector - NEW
Super leuke en interessante manier van lesgeven in economische historiek en evolutie. Gepassioneerde spreker met immense intellectuele bagage!

Een deelnemer

Schreef op 22/05/2018
Opleiding: Win-win lening, crowdfunding en crowdsourcing versus klassieke financieringsvormen
Goede en nuttige uiteenzetting met geanimeerde sprekers.

Een deelnemer

Schreef op 04/05/2018
Opleiding: Opleiden op de werkvloer
Zeer goede tips. Verrijkend door reflectie en nieuwe inzichten. Een opleiding die voor iedereen nuttig kan zijn!

Een deelnemer

Schreef op 23/04/2018
Opleiding: Je klantenrelaties uitbouwen in de wereld van vandaag
Supertips voor mensen in sales en relatiebeheer.

Een deelnemer

Schreef op 20/04/2018
Opleiding: Design thinking in de financiële sector - NEW
Actueel topic op een heel relevante manier gebracht.

Een deelnemer

Schreef op 28/03/2018
Opleiding: Hoe uw compliance functie als onderdeel van de drie verdedigingslinies positioneren binnen uw organisatie - NEW
De workshop is een goed startpunt voor discussie en verdere uitdieping.

Een deelnemer

Schreef op 23/03/2018
Opleiding: Anti-witwassen van geld: AML 4 - NEW
Leerstof die noodzakelijk is voor het uitvoeren van de job binnen het AML team. De opleiding is zeer praktisch en de juridische materie wordt levendig gebracht. Een lesgever met kennis van zaken.

Een deelnemer

Schreef op 16/03/2018
Opleiding: Inspirerend spreken voor kleine en grote groepen - NEW
Doelgerichte en praktijkgerichte workshop. Ikzelf had al ervaring in presentaties geven maar heb …. veel opgestoken. Bedankt!

Een deelnemer

Schreef op 12/03/2018
Opleiding: Alle aspecten van bankboekhouden
Goede aansluiting met de praktijk. Uitstekende lesgever met zeer uitgebreide kennis van zaken, heel interessant materie en diepgaande studie van verschillende thema's. Een aanrader!

Een deelnemer

Schreef op 07/03/2018
Opleiding: Bekom een betere work-life balance door burn-out en bore-out te voorkomen - NEW
Top opleiding! Heel interessant gegeven. Heel goede reflectie. Ik denk dat dit de beste lesgever is die ik ooit al heb gehad. Enorm leuke warme enthousiaste madam.

enkele van onze referenties

 • Masterclass in banking 2nd edition schreef:
  Find here some reactions of the participants: - Un rendu très précis. - Interessant van het begin tot het einde. - Un contenu remarquable, bien illustré - Bijzonder relevant. - Des orateurs de haut niveau.
 • Euroclear - die een Incompany over integriteitsmanagement organiseerde - schreef:
  Very interactive, informative, eye opening training; Very interesting with different look on life and useful for further reflexion. It drives you to creative conclusions, helpful and 'fresh' views. Impressive knowlegde from the trainers Alexander De Waele and Julie Topal. There was a lot of interaction. The trainers were dynamic, confident and also good listeners, able to process our views, comments and give a feedback as went along with the course.
 • Anne DE ROUCK - Training Logistics - AXA Bank schreef:
  Reeds verschillende jaren behalen onze nieuwe medewerkers in de bankagentschappen, dankzij een vlotte samenwerking met Febelfin Academy, de wettelijk verplichte diploma’s inzake bemiddeling. Hiervoor doen we beroep op de zelfstudieformule: wij regelen de toegang tot het oefen- en examenplatform van Febelfin Academy waarop de kandidaat de syllabi met de te kennen materie kan terugvinden en zijn kennis kan testen dankzij oefenexamens. Zo kan hij de materie op eigen tempo aanleren. Eens hij oo…
 • Eeen deelnemer van een Incompany bij Argenta schreef:
  Ongedwongen opleiding met respect voor de deelnemers. Ik heb veel zaken kunnen opsteken om mee te nemen op de werkvloer. De inhoud van de cursus en methodes zijn uitstekend, maar een extra troef is de persoonlijkheid en expertise van Martine De Prijcker, de trainer zelf. Deze interactieve opleiding was tot nu toe de beste die ik kon volgen!
 • Een deelnemer schreef:
  Goede aansluiting met de praktijk. Uitstekende lesgever met zeer uitgebreide kennis van zaken, heel interessant materie en diepgaande studie van verschillende thema's. Een aanrader!