Referenties

Met de gespecialiseerde opleidingen wil Febelfin Academy voldoen aan de verwachtingen en noden van medewerkers in de financiële sector. Om daarin te slagen is het nodig om heel gericht en adequaat kwaliteitscontroles uit te voeren. Na elke lesdag ontvangen onze deelnemers een evaluatieformulier waarin we kort naar hun ervaringen polsen op vlak van inhoud, lesgever en accommodatie. Hierdoor is het mogelijk om snel aanpassingen door te voeren voor de verdere optimalisatie van ons aanbod.

Wil u zelf een referentie schrijven?

Wie kan u beter vertellen over onze opleidingen dan onze klanten zelf?

 

 

Een deelnemer

Schreef op 22/05/2018
Opleiding: Economische uitdagingen en de impact op de financiële sector - NEW
Super leuke en interessante manier van lesgeven in economische historiek en evolutie. Gepassioneerde spreker met immense intellectuele bagage!

Een deelnemer

Schreef op 22/05/2018
Opleiding: Win-win lening, crowdfunding en crowdsourcing versus klassieke financieringsvormen
Goede en nuttige uiteenzetting met geanimeerde sprekers.

Een deelnemer

Schreef op 04/05/2018
Opleiding: Opleiden op de werkvloer
Zeer goede tips. Verrijkend door reflectie en nieuwe inzichten. Een opleiding die voor iedereen nuttig kan zijn!

Een deelnemer

Schreef op 23/04/2018
Opleiding: Je klantenrelaties uitbouwen in de wereld van vandaag
Supertips voor mensen in sales en relatiebeheer.

Een deelnemer

Schreef op 20/04/2018
Opleiding: Design thinking in de financiële sector - NEW
Actueel topic op een heel relevante manier gebracht.

Een deelnemer

Schreef op 28/03/2018
Opleiding: Hoe uw compliance functie als onderdeel van de drie verdedigingslinies positioneren binnen uw organisatie - NEW
De workshop is een goed startpunt voor discussie en verdere uitdieping.

Een deelnemer

Schreef op 23/03/2018
Opleiding: Anti-witwassen van geld: AML 4 - NEW
Leerstof die noodzakelijk is voor het uitvoeren van de job binnen het AML team. De opleiding is zeer praktisch en de juridische materie wordt levendig gebracht. Een lesgever met kennis van zaken.

Een deelnemer

Schreef op 16/03/2018
Opleiding: Inspirerend spreken voor kleine en grote groepen - NEW
Doelgerichte en praktijkgerichte workshop. Ikzelf had al ervaring in presentaties geven maar heb …. veel opgestoken. Bedankt!

Een deelnemer

Schreef op 12/03/2018
Opleiding: Alle aspecten van bankboekhouden
Goede aansluiting met de praktijk. Uitstekende lesgever met zeer uitgebreide kennis van zaken, heel interessant materie en diepgaande studie van verschillende thema's. Een aanrader!

Een deelnemer

Schreef op 07/03/2018
Opleiding: Bekom een betere work-life balance door burn-out en bore-out te voorkomen - NEW
Top opleiding! Heel interessant gegeven. Heel goede reflectie. Ik denk dat dit de beste lesgever is die ik ooit al heb gehad. Enorm leuke warme enthousiaste madam.

enkele van onze referenties

 • Iphigénie Van der Bracht - Secretariaat en logistiek - VDK Spaarbank schreef:
  Wat ik vond van de opleiding Professioneel klantgericht telefoneren? Eenvoudig, maar leerrijk. Plezant, handig, positief en interessant! Ik engageer me toe te passen verkleinwoordjes achterwege laten en niet in de negatieve vorm te praten (vb: geen probleem, niet erg,…). Alvast erg bedankt voor de opleiding. Ik heb er heel wat aan gehad en het werd op een positieve, rustige en interactieve manier gebracht!
 • European Association Awards Judging Panel 2017 schreef:
  Feedback about the Febelfin Academy website in the category Best Association Website: Very professional website; quite specialized for training/education; easy to navigate and find offers which can fit the readers. Clean design, clear structure, easy access to information, very useful filtering mechanism for finding training!
 • Eeen deelnemer van een Incompany bij Argenta schreef:
  Ongedwongen opleiding met respect voor de deelnemers. Ik heb veel zaken kunnen opsteken om mee te nemen op de werkvloer. De inhoud van de cursus en methodes zijn uitstekend, maar een extra troef is de persoonlijkheid en expertise van Martine De Prijcker, de trainer zelf. Deze interactieve opleiding was tot nu toe de beste die ik kon volgen!
 • Maarten Walbers - Commercieel Medewerker bij ING - schreef:
  Ik heb de 5 onderdelen van de cursus ‘erkenning Wet Willems’ gevolgd. Elk opleidingsonderdeel was logisch opgebouwd en ook perfect duidelijk wat er belangrijk was en wat eerder informatief was. Wat betreft de aanpak vond ik het ideaal dat ik het door middel van zelfstudie kon doen. Tussentijds kreeg ik nog een begeleiding van mijn werkgever zodat ik kon aanvoelen welke delen ik nog beter moest instuderen. De datum van de test werd ook voldoende op voorhand gecommuniceerd waardoor je echt op je …
 • Een deelnemer schreef:
  Zeer praktische opleiding vol tips. Geert Pieters is ook een top-lesgever, te koesteren ! Creëerde ook dadelijk een "veilige" leeromgeving, prima !