Referenties

Met de gespecialiseerde opleidingen wil Febelfin Academy voldoen aan de verwachtingen en noden van medewerkers in de financiële sector. Om daarin te slagen is het nodig om heel gericht en adequaat kwaliteitscontroles uit te voeren. Na elke lesdag ontvangen onze deelnemers een evaluatieformulier waarin we kort naar hun ervaringen polsen op vlak van inhoud, lesgever en accommodatie. Hierdoor is het mogelijk om snel aanpassingen door te voeren voor de verdere optimalisatie van ons aanbod.

Wil u zelf een referentie schrijven?

Wie kan u beter vertellen over onze opleidingen dan onze klanten zelf?

 

 

European Association Awards Judging Panel 2017

Schreef op 16/03/2017
Opleiding: Kredietbemiddeling - Zelfstudie met examens
Feedback about the Febelfin Academy credit intermediation training in the category Best Training Initiative: Solid and well designed training! This is an impressive initiative and the feedback is very positive. Many professionals have taken and passed the course, thus contributing to an improved workforce. Very useful programme and well executed.

Een deelnemer

Schreef op 15/03/2017
Opleiding: Familiaal vermogensrecht en kredieten
De opleiding is voorbij gevlogen. De topic is zeer interessant want het gaat om een materie die vandaag meer en meer van toepassing is. De aanpak met cases als kapstok voor de theorie is verfrissend en blijft hangen. De toch zware materie wordt aan de hand van de cases luchtig gebracht en is zo makkelijker te begrijpen. Het enthousiasme en de doorgedreven kennis van de lesgever Jean-Emmanuel Beernaert wekt bovendien aanstekelijk.

Eeen deelnemer van een Incompany bij Argenta

Schreef op 13/03/2017
Opleiding: Hoe verbeter ik mijn trainigsvaardigheden?
Ongedwongen opleiding met respect voor de deelnemers. Ik heb veel zaken kunnen opsteken om mee te nemen op de werkvloer. De inhoud van de cursus en methodes zijn uitstekend, maar een extra troef is de persoonlijkheid en expertise van Martine De Prijcker, de trainer zelf. Deze interactieve opleiding was tot nu toe de beste die ik kon volgen!

European Association Awards Judging Panel 2017

Schreef op 08/03/2017
Feedback about the Febelfin Academy website in the category Best Association Website: Very professional website; quite specialized for training/education; easy to navigate and find offers which can fit the readers. Clean design, clear structure, easy access to information, very useful filtering mechanism for finding training!

Een deelnemer

Schreef op 27/02/2017
Opleiding: Hoe omgaan met klanten en klachten?
De opleiding overtreft zeker mijn verwachtingen. Het was zeer leerzaam en nuttig. De lesgeefster Machteld Boex was bovendien een plezier om aan het werk te zien. Meest opvallend: geen ongemakkelijke rollenspellen, maar interessant en vertrouwelijk zodat iedereen deelneemt zonder een verplicht gevoel. Boeiend onderwerp. Praktische tips die zeker van pas zullen komen. Veel geleerd!

Johan Desmedt – Human Ressources Manager -VDK Spaarbank

Schreef op 15/02/2017
Dit jaar deden wij opnieuw beroep op Febelfin Academy voor de organisatie van enkele Incompany-opleidingen. Telkens weer stellen we vast dat er middels een goede voorbereiding echt maatwerk wordt afgeleverd door een uitstekend lesgever. Voor ons blijft Febelfin Academy een huis van vertrouwen.

Benny Ackermans - Operational Risk Profiling - BNP Paribas

Schreef op 11/01/2017
Opleiding: Afgeleide financiële instrumenten: gevorderd programma
Het was mijn eerste opleiding bij Febelfin Academy en meteen ook een heel positieve ervaring. De opleiding verliep heel vlot. Er was tijdens de lessen veel ruimte voorzien voor discussies en vragen, wat altijd een pluspunt is. De lesgever wist bovendien goed waarover hij sprak. Hij had duidelijk erg veel ervaring in zijn domein en aarzelde ook niet om deze ervaring te delen met anderen.

Elke Maes – Nationaal Secretaris Financiën - NVK

Schreef op 10/01/2017
Werk en werksituatie veranderen sterk door toenemende digitalisering. Computers, netwerken, snel wijzigende processen en bedrijfsstructuren, nieuwe spelers op de markt, … zorgen ervoor dat jobs meer en meer kennis vragen en dat de inhoud van vele functies drastisch wijzigt. Werknemers moeten zich aan die situatie kunnen aanpassen. Gebeurt dit niet dan dreigt jobverlies. Opleiding en vorming kunnen dit voorkomen. Ze zijn de beste voorbereiding en geven een stevigere basis om toekomstige veranderingen en uitdagingen het hoofd te bieden en kunnen een digitaliseringsproject begeleiden e faciliteren. Als sociale partners besteden wij daarom veel aandacht aan paritaire vormingsinitiatieven en aan een degelijk, aan de huidige context aangepast, vormingsaanbod via Elan+, in goede banen geleid en georganiseerd door Febelfin Academy.

Anne DE ROUCK - Training Logistics - AXA Bank

Schreef op 09/01/2017
Opleiding: Bankbemiddeling (Wet Willems): Zelfstudie met examen
Reeds verschillende jaren behalen onze nieuwe medewerkers in de bankagentschappen, dankzij een vlotte samenwerking met Febelfin Academy, de wettelijk verplichte diploma’s inzake bemiddeling. Hiervoor doen we beroep op de zelfstudieformule: wij regelen de toegang tot het oefen- en examenplatform van Febelfin Academy waarop de kandidaat de syllabi met de te kennen materie kan terugvinden en zijn kennis kan testen dankzij oefenexamens. Zo kan hij de materie op eigen tempo aanleren. Eens hij oordeelt klaar te zijn voor het examen, schrijven wij hem hiervoor in. Deze formule, aangevuld met de verplichte opleidingen bij AXA Bank, maakt de nieuwe medewerker in een minimum van tijd operationeel in het verkooppunt.

Jan Desmedt - Manager Retail Experience – Telenet

Schreef op 16/11/2016
Onze retail afdeling werd geconfronteerd met nieuwe wettelijke verplichtingen die leiden tot de noodzakelijke certificering van ongeveer 500 winkelmedewerkers binnen een bepaalde tijdspanne. Dankzij een correcte informatieverstrekking van Febelfin Academy kregen we dit snel onder de knie. De verstrekte steun was zeer behulpzaam bij het realiseren van deze grootschalige opleidingsoperatie. Zeker het online oefen- en examenplatform die door Febelfin Academy bleek een grote hulp te zijn. Het stelde ons in staat om op zelfstandige manier alle accounts van onze medewerkers aan te maken en te beheren gaande van de inschrijving tot de opzet van de examensessies. Onze medewerkers krijgen zo op een hele eenvoudige wijze toegang tot het online oefen- en examenplatform om de cursussen te raadplegen en om onbeperkt te oefenen met onmiddellijke feedback. Uitgenomen het verplichte karakter van het examen hechten onze medewerkers waarde aan hun certificering als een bewijs van hun kennis om klanten op de best mogelijke manier te adviseren, en kijken naar deze erkenning als een aanwinst voor hun persoonlijke carrière.

enkele van onze referenties

 • Een deelnemer schreef:
  Zeer goede trainer - Martine De Prijcker haar workshops zijn zeer goed - alles wordt duidelijk toegelicht en interactie met de groep. Er wordt afgetoetst bij de start van de opleiding over de verwachtingen en de naar voorgebrachte topics komen aan bod.
 • Een deelnemer schreef:
  Echt boeiend gebracht. Yannick Ramakers heeft een totale beheersing van de materie. De docent kent duidelijk zijn job! Theorie afgewisseld met telkens reële voorbeelden uit een heel rijke praktijkervaring. Grote diversiteit aan cases vanuit een grote bankinstelling. Het kostte geen moeite om een hele dag geconcentreerd te blijven.
 • Kurt Mariën - Verantwoordelijke kredieten aan particulieren - NV Crelan schreef:
  Vier collega’s van mijn afdeling hebben een Febelfin Academy opleiding gevolgd: “Hoe verbeter ik mijn trainersvaardigheden”. De reactie van alle 4 waren fantastisch. Goede methodiek en didactiek, interactie, praktijkgericht,… en dit dankzij de expertise van coaches Els Puylaert en Martine De Prijcker. Kortom, gewoon fantastisch om te zien hoe laaiend enthousiast mijn medewerkers zijn voor/tijdens/na de opleiding en het bewijs dat vorming belangrijk is en “een vak” op zich is.
 • Een deelnemer schreef:
  Prachtige opleiding die alle aspecten in het kader van de leasing behandelt. Ik ben zoveel rijker qua kennis na deze 3 dagen. Voor elke professional die meer wil weten over leasing, een absolute aanrader!
 • Een deelnemer schreef:
  De opleiding overtreft zeker mijn verwachtingen. Het was zeer leerzaam en nuttig. De lesgeefster Machteld Boex was bovendien een plezier om aan het werk te zien. Meest opvallend: geen ongemakkelijke rollenspellen, maar interessant en vertrouwelijk zodat iedereen deelneemt zonder een verplicht gevoel. Boeiend onderwerp. Praktische tips die zeker van pas zullen komen. Veel geleerd!