Referenties

Met de gespecialiseerde opleidingen wil Febelfin Academy voldoen aan de verwachtingen en noden van medewerkers in de financiële sector. Om daarin te slagen is het nodig om heel gericht en adequaat kwaliteitscontroles uit te voeren. Na elke lesdag ontvangen onze deelnemers een evaluatieformulier waarin we kort naar hun ervaringen polsen op vlak van inhoud, lesgever en accommodatie. Hierdoor is het mogelijk om snel aanpassingen door te voeren voor de verdere optimalisatie van ons aanbod.

Wil u zelf een referentie schrijven?

Wie kan u beter vertellen over onze opleidingen dan onze klanten zelf?

 

 

Een deelnemer

Schreef op 22/05/2018
Opleiding: Economische uitdagingen en de impact op de financiële sector - NEW
Super leuke en interessante manier van lesgeven in economische historiek en evolutie. Gepassioneerde spreker met immense intellectuele bagage!

Een deelnemer

Schreef op 22/05/2018
Opleiding: Win-win lening, crowdfunding en crowdsourcing versus klassieke financieringsvormen
Goede en nuttige uiteenzetting met geanimeerde sprekers.

Een deelnemer

Schreef op 04/05/2018
Opleiding: Opleiden op de werkvloer
Zeer goede tips. Verrijkend door reflectie en nieuwe inzichten. Een opleiding die voor iedereen nuttig kan zijn!

Een deelnemer

Schreef op 23/04/2018
Opleiding: Je klantenrelaties uitbouwen in de wereld van vandaag
Supertips voor mensen in sales en relatiebeheer.

Een deelnemer

Schreef op 20/04/2018
Opleiding: Design thinking in de financiële sector - NEW
Actueel topic op een heel relevante manier gebracht.

Een deelnemer

Schreef op 28/03/2018
Opleiding: Hoe uw compliance functie als onderdeel van de drie verdedigingslinies positioneren binnen uw organisatie - NEW
De workshop is een goed startpunt voor discussie en verdere uitdieping.

Een deelnemer

Schreef op 23/03/2018
Opleiding: Anti-witwassen van geld: AML 4 - NEW
Leerstof die noodzakelijk is voor het uitvoeren van de job binnen het AML team. De opleiding is zeer praktisch en de juridische materie wordt levendig gebracht. Een lesgever met kennis van zaken.

Een deelnemer

Schreef op 16/03/2018
Opleiding: Inspirerend spreken voor kleine en grote groepen - NEW
Doelgerichte en praktijkgerichte workshop. Ikzelf had al ervaring in presentaties geven maar heb …. veel opgestoken. Bedankt!

Een deelnemer

Schreef op 12/03/2018
Opleiding: Alle aspecten van bankboekhouden
Goede aansluiting met de praktijk. Uitstekende lesgever met zeer uitgebreide kennis van zaken, heel interessant materie en diepgaande studie van verschillende thema's. Een aanrader!

Een deelnemer

Schreef op 07/03/2018
Opleiding: Bekom een betere work-life balance door burn-out en bore-out te voorkomen - NEW
Top opleiding! Heel interessant gegeven. Heel goede reflectie. Ik denk dat dit de beste lesgever is die ik ooit al heb gehad. Enorm leuke warme enthousiaste madam.

enkele van onze referenties

 • Johan Desmedt – Human Ressources Manager -VDK Spaarbank schreef:
  Dit jaar deden wij opnieuw beroep op Febelfin Academy voor de organisatie van enkele Incompany-opleidingen. Telkens weer stellen we vast dat er middels een goede voorbereiding echt maatwerk wordt afgeleverd door een uitstekend lesgever. Voor ons blijft Febelfin Academy een huis van vertrouwen.
 • Een deelnemer schreef:
  Opleiding werd zeer goed opgebouwd. Inhoudelijk zeer interessant. Theorie werd goed afgewisseld met praktische oefeningen.
 • Een deelnemer schreef:
  Dankzij deze opleiding kreeg ik meer inzicht in mezelf. De absolute meerwaarde is dat het mij heeft doen nadenken over waar ik sta en waar ik naartoe wil in het leven wat toepasbaar is zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Een heel interessante en leuke opleiding!
 • Elke Maes – Nationaal Secretaris Financiën - NVK schreef:
  Werk en werksituatie veranderen sterk door toenemende digitalisering. Computers, netwerken, snel wijzigende processen en bedrijfsstructuren, nieuwe spelers op de markt, … zorgen ervoor dat jobs meer en meer kennis vragen en dat de inhoud van vele functies drastisch wijzigt. Werknemers moeten zich aan die situatie kunnen aanpassen. Gebeurt dit niet dan dreigt jobverlies. Opleiding en vorming kunnen dit voorkomen. Ze zijn de beste voorbereiding en geven een stevigere basis om toekomstige verander…
 • Een deelnemer schreef:
  Zeer goede trainer - Martine De Prijcker haar workshops zijn zeer goed - alles wordt duidelijk toegelicht en interactie met de groep. Er wordt afgetoetst bij de start van de opleiding over de verwachtingen en de naar voorgebrachte topics komen aan bod.