1. Home › 
  2. › 
  3. › 
  4. Welke zijn de richtlijnen in voege wegens de Covid-19 situatie zodat ik mijn examen of opleiding kan afleggen in een veilige omgeving?

Welke zijn de richtlijnen in voege wegens de Covid-19 situatie zodat ik mijn examen of opleiding kan afleggen in een veilige omgeving?

Categorie: Algemeen

Naar aanleiding van de laatste beslissingen van de regering rond Covid-19 delen we je graag mee dat we onze activiteiten organiseren mits aangepaste voorzorgsmaatregelen om de social distancing te garanderen en het perspectief naar verwachting evolueert.

Waken over de gezondheid van de Febelfin Academy community is onze absolute prioriteit. Alle maatregelen die we treffen nemen we om het besmettingsrisico zo goed mogelijk te beperken voor ons allemaal: deelnemers, lesgevers, opleidingspartners en team.

Daarom lichten we je graag onze procedure toe zodat onze activiteiten in de meest optimale condities kunnen plaatsvinden.

Hygiënemaatregelen

Wij wensen elkaars veiligheid te verzekeren en daarom is het dragen van mondmaskers vereist voor alle cursisten. 

Social distancing maatregelen

Deze preventieve maatregelen worden versterkt met enkele aanvullende social distancing maatregelen. Deze zijn proportioneel en gericht op maximale efficiëntie. De evolutie wordt dagelijks geëvalueerd; de gezondheidssituatie van gisteren is immers niet dezelfde als die van vandaag.

​​​​​​​
​​​​​​​Gelieve volgende richtlijnen te respecteren:
​​​​​​​​​​​​​​

Voor vragen kan je steeds bij ons terecht via info@febelfin-academy.be​​​​​​​​​​​​​​

Download "Covid Febelfin Academy guidelines" (. PDF)


Andere vragen in deze categorie