1. Home › 
 2. › 
 3. › 
 4. Welke zijn de richtlijnen in voege wegens de Covid-19 situatie zodat ik mijn examen of opleiding kan afleggen in een veilige omgeving?

Welke zijn de richtlijnen in voege wegens de Covid-19 situatie zodat ik mijn examen of opleiding kan afleggen in een veilige omgeving?

Categorie: Algemeen

Naar aanleiding van de laatste beslissingen van de regering rond Covid-19 delen we je graag mee dat we onze activiteiten organiseren mits aangepaste voorzorgsmaatregelen om de social distancing te garanderen en het perspectief naar verwachting evolueert.

Waken over de gezondheid van de Febelfin Academy community is onze absolute prioriteit. Alle maatregelen die we treffen nemen we om het besmettingsrisico zo goed mogelijk te beperken voor ons allemaal: deelnemers, lesgevers, opleidingspartners en team.

Daarom lichten we je graag de aangepaste procedure toe zodat onze activiteiten in de meest optimale condities kunnen plaatsvinden.

Hygiënemaatregelen

 • Je wast je handen met zeep of met desinfectiegels die beschikbaar zijn bij aankomst.
 • Je hebt je eigen mondmasker mee en draagt dit de hele tijd. 
 • Hoesten en niezen dient te gebeuren in de ellenboog.
 • Dicht contact vermijden en indien je je ziek voelt, dien je thuis te blijven.
 • Grondige reiniging van de examenspc’s gebeurt na elke examensessie.

Wij wensen elkaars veiligheid te verzekeren en daarom is het dragen van mondmaskers vereist. 

Social distancing maatregelen

Deze preventieve maatregelen worden versterkt met enkele aanvullende social distancing maatregelen. Deze zijn proportioneel en gericht op maximale efficiëntie. De evolutie wordt dagelijks geëvalueerd; de gezondheidssituatie van gisteren is immers niet dezelfde als die van vandaag.

​​​​​​​
​​​​​​​Gelieve volgende richtlijnen te respecteren:
​​​​​​​

 • Steeds de 1,5m afstand bewaren: er wordt maar 1 persoon per lift toegelaten. Er hangen infopanelen aan de ingang van ons gebouw en op ons verdieping vind je grondsignalisatie om je veilig wegwijs te maken. Bij het binnenkomen in onze lokalen zijn er 2 afgescheiden inkomrijen voorzien met de nodige plexi afscherming aan de receptie.
 • Je word gevraagd niet vroeger dan maximum 15 minuten voor de start van jouw examen of opleiding toe te komen voor aanmelding aan onze receptie.
 • De grootte van de groep zal aan het beschikbare lokaal worden aangepast.
 • We wijzen vaste zitplaatsen toe in een voldoende ruime zaal, geventileerd en met voldoende ruimte tussen de andere participanten.
 • Je vertrekt meteen na afloop van jouw examen of opleiding.

We zien ons verplicht om onze lounge te sluiten met de koffie- en frisdrankfaciliteiten. We stellen graag flesjes water ter jouwer beschikking.

Door deze richtlijnen zo goed mogelijk na te leven draag je jouw steentje bij om de verspreiding van het virus te beperken.

Voor vragen kan je steeds bij ons terecht via info@febelfin-academy.be

Verplaatsingsattest

Voor het bekomen van een verplaatsingsattest, gelieve een bericht te sturen naar info@febelfin-academy.be​​​​​​​

Andere vragen in deze categorie