1. Home › 
  2. › 
  3. › 
  4. Welke zijn de richtlijnen in voege wegens de Covid-19 situatie zodat ik mijn examen of opleiding kan afleggen in een veilige omgeving?

Welke zijn de richtlijnen in voege wegens de Covid-19 situatie zodat ik mijn examen of opleiding kan afleggen in een veilige omgeving?

Categorie: Algemeen

Waken over de gezondheid van de Febelfin Academy community is onze absolute prioriteit. Wij volgen de epidemiologische situatie en de aanbevelingen hieromtrent dan ook strikt op om het besmettingsrisico maximaal te beperken in ieders belang: deelnemers, lesgevers, opleidingspartners en team. Indien nodig wordt onze aangepaste procedure meteen geactiveerd.

We lichten daarom graag de aangepaste procedure toe die we hanteren om de social distancing indien nodig te blijven garanderen. Zo kunnen onze activiteiten op elk moment in de meest optimale condities plaatsvinden.

Hygiënemaatregelen

Social distancing maatregelen

Onze preventieve maatregelen worden ondersteund door aanvullende social distancing maatregelen. Deze zijn proportioneel en gericht op maximale efficiëntie. Indien van toepassing volgen wij de situatie dagelijks op; de gezondheidssituatie van gisteren is immers niet dezelfde als die van vandaag.

​​​​​​​
​​​​​​​Wij vragen om volgende richtlijnen te respecteren:
​​​​​​​

Indien de situatie dit vereist zullen we onze lounge met koffie- en frisdrankfaciliteiten sluiten en stellen we flesjes water ter beschikking. Indien de situatie het toelaat kan je uiteraard wel genieten van onze lounge en de bijhorende faciliteiten.

Wij bedanken je van harte dat je deze richtlijnen naleeft! Zo draag jij je steentje bij om de verspreiding van het virus te beperken.

Voor vragen kan je steeds bij ons terecht via info@febelfin-academy.be

Verplaatsingsattest

Voor het bekomen van een eventueel verplaatsingsattest kan je contact opnemen via info@febelfin-academy.be​​​​​​​

Download "Covid Febelfin Academy guidelines" (. PDF)


Andere vragen in deze categorie