1. Home › 
  2. › 
  3. › 
  4. Hoe kan ik mij inschrijven voor een opleiding of een examen?

Hoe kan ik mij inschrijven voor een opleiding of een examen?

Categorie: Inschrijving

Dat is eenvoudig - via onze website.

Opleiding zonder examen

Klik gewoon op de opleiding die je interesseert via de tab “Opleidingen” en kies jouw sessie via de knop “Ik schrijf mij in”. Je komt dan op het inschrijvingsformulier terecht waar je jezelf en/of jouw collega('s) kan inschrijven. Vervolgens vervolledig je het inschrijvingsformulier en ontvang je per e-mail jouw aanvraag tot inschrijving.

Je ontvangt ook onmiddellijk een factuur. Betalen kan online of per overschrijving. Na ontvangst en verwerking van betaling sturen we je een bevestiging van jouw inschrijving en krijg je toegang tot de inhoud van jouw leertraject

Opleiding met examen

Voor een examen is de inschrijvingsprocedure als volgt: Je kiest via de tab “Examens” al de examens die je moet afleggen in het kader van je certificatie. Vervolgens vervolledig je het inschrijvingsformulier en ontvang je per e-mail jouw aanvraag tot inschrijving. Je ontvangt ook onmiddellijk een factuur. Betalen kan online of per overschrijving. Na betaling sturen we je een bevestiging van jouw inschrijving en krijg je toegang tot de inhoud van jouw leertraject via ons leerplatform MyFeblefin Academy. 

Voor een klassikale opleiding met examen is de examendatum reeds vooraf bepaald. Voor e-learnings kan je zelf aangeven op welke datum(s) je examen wenst af te leggen éénmaal je toegang hebt tot ons leerplatform. De examens worden bijna dagelijks georganiseerd. Je kan zelf de data van jouw geplande examensessies wijzigen via het leerplatform.


Andere vragen in deze categorie