1. Home › 
  2. › 
  3. › 
  4. Waar kan ik mijn certificaten bekomen?

Waar kan ik mijn certificaten bekomen?

Categorie: Opleidingen & Examens

Examencertificaat
Je vindt jouw examencertificaat terug via het leerplatform MyFebelfinAcademy onder de tab “certificaten”. Je zal je hiervoor dienen aan te melden met de logingegevens die je hebt ontvangen via de registratiemail tijdens jouw inschrijving.

Indien het gaat om een examen dat je in het verleden hebt afgelegd, vraag zeker eerst na bij de HR-dienst van de bank waar je actief bent/was. Jouw (oud-) werkgever is wettelijk gebonden jou dit certificaat te bezorgen.

In laatste instantie heeft Febelfin Academy, als opleidingsverstrekker, de verplichting om je een duplicaat te bezorgen, gedurende een periode van 10 jaar. Deze verplichting is enkel geldig voor examens die afgelegd zijn bij Febelfin Academy of via één van onze erkende examencentra. Gelieve volgende gegevens te vermelden in jouw aanvraag: jouw naam, jouw voornaam, voor welk examen je een certificaat opvraagt, via welke bank je werd ingeschreven, datum/jaar waarin je het examen hebt afgelegd. Je kan hiervoor een mailtje sturen naar vd@febelfin-academy.be.

Bijscholingscertificaat

Bij het succesvol afronden van jouw opleiding, ontvang je steeds een FSMA erkend getuigschrift. Jouw bijscholingspunten staan hier duidelijk op vermeld. Zo kan je de geleverde inspanning steeds valoriseren. Voor het bank- en verzekeringscertificaat worden deze uitgedrukt in punten. Voor kredieten en compliance worden deze uitgedrukt in uren.

Je vindt jouw bijscholingscertificaat terug via het leerplatform MyFebelfinAcademy onder de tab “certificaten”. Je zal je hiervoor dienen aan te melden met de logingegevens die je hebt ontvangen via de registratiemail tijdens jouw inschrijving.


Aanwezigheidscertificaat

Je vindt jouw aanwezigheidsattest terug via het leerplatform MyFebelfinAcademy onder de tab “certificaten”. Je zal je hiervoor dienen aan te melden met de logingegevens die je hebt ontvangen via de registratiemail tijdens jouw inschrijving.


Andere vragen in deze categorie