Ontdek ons aanbod

Op zoek naar een verruiming van uw professionele mogelijkheden? Geef uw carrière een boost. Ontdek leerervaringen die écht het verschil maken en rechtstreeks uit de praktijk komen!

Vind uw OpLeiding  Vind uw examen 

Onze expertise

Opleidingen ontwikkelen? We doen het al járen. Bij Febelfin Academy doet u beroep op financiële opleidingen en trainingen in competentieontwikkeling. Uw kennis, onze prioriteit!  

Onze partners

Hoe kunnen wij u een leerervaring rijker maken? Dankzij de samenwerking met onze partners zorgt Febelfin Academy ervoor dat u geniet van een breed opleidingsaanbod.

Onze docenten

Wie zijn de experten achter onze cursussen? Febelfin Academy werkt nauw samen met een selectie van professionele vakdocenten, die graag hun kennis met u willen delen.

Onze referenties

Benieuwd naar de impactvolle leermethodes en professionele aanpak van Febelfin Academy? Onze deelnemers en opleidingsverantwoordelijken getuigen.

Nieuws

Het belang van kennis, een waar commitment voor de kredietsector

Geschreven door Ivo Van Bulck - Secretary General at BVK/UPC and Head of Commercial Banking at Febelfin -  op 07/11/2016

De kredietsector is steeds een grote voorstander geweest van actieve kennis bij alle professionele kredietgevers als garantie van een correcte informatieverstrekking ten aanzien van de consument.

Ivo Van Bulck, Secretaris Generaal bij de BVK en Directeur Commercial Banking bij Febelfin benadrukt in dit artikel het commitment van de sector over het belang van kennis bij kredietbemiddelaars.

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwe opleidingen? Maandelijks onze beste artikels in uw mailbox? Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief!