Ontdek ons aanbod

Op zoek naar een verruiming van uw professionele mogelijkheden? Geef uw carrière een boost. Ontdek leerervaringen die écht het verschil maken en rechtstreeks uit de praktijk komen!

Vind uw OpLeiding  Vind uw examen 

Onze expertise

Opleidingen ontwikkelen? We doen het al járen. Bij Febelfin Academy doet u beroep op financiële opleidingen en trainingen in competentieontwikkeling. Uw kennis, onze prioriteit!  

Onze partners

Hoe kunnen wij u een leerervaring rijker maken? Dankzij de samenwerking met onze partners zorgt Febelfin Academy ervoor dat u geniet van een breed opleidingsaanbod.

Onze docenten

Wie zijn de experten achter onze cursussen? Febelfin Academy werkt nauw samen met een selectie van professionele vakdocenten, die graag hun kennis met u willen delen.

Onze referenties

Benieuwd naar de impactvolle leermethodes en professionele aanpak van Febelfin Academy? Onze deelnemers en opleidingsverantwoordelijken getuigen.

Nieuws

Voorjaarsaanbod 2017: Febelfin Academy stelt haar nieuwe opleidingsbrochure voor!

Geschreven door Febelfin Academy  op 12/12/2016

‘Uzelf duurzaam en digitaal ontwikkelen om zo arbeidsmarktproof te worden’.

Met dit thema presenteert Febelfin Academy u haar vernieuwde opleidingsbrochure. Naast het ‘vertrouwde’ opleidingsaanbod hebben we verschillende nieuwe items klaar voor het voorjaar 2017.

Meer weten? Met ingang van vandaag is de opleidingsbrochure beschikbaar en kunt u zich inschrijven voor ons volledig opleidingsaanbod via onze website.

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwe opleidingen? Maandelijks onze beste artikels in uw mailbox? Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief!