Vind uw opleiding

Op zoek naar een verruiming van uw professionele mogelijkheden? Geef uw carrière een boost. Ontdek leerervaringen die écht het verschil maken en rechtstreeks uit de praktijk komen!

Bekijk ons aanbod

Onze expertise

Opleidingen ontwikkelen? We doen het al járen. Bij Febelfin Academy doet u beroep op financiële opleidingen en trainingen in competentieontwikkeling. Uw kennis, onze prioriteit!  

Onze partners

Hoe kunnen wij u een leerervaring rijker maken? Dankzij de samenwerking met onze partners zorgt Febelfin Academy ervoor dat u geniet van een breed opleidingsaanbod.

Onze docenten

Wie zijn de experten achter onze cursussen? Febelfin Academy werkt nauw samen met een selectie van professionele vakdocenten, die graag hun kennis met u willen delen.

Onze referenties

Benieuwd naar de impactvolle leermethodes en professionele aanpak van Febelfin Academy? Onze deelnemers en opleidingsverantwoordelijken getuigen.

Nieuws

Blended learning, dé ideale formule voor uw permanente bijscholing

Geschreven door Jeroen Pladijs, Digital Business Project Manager, Febelfin Academy  op 11/08/2016

Tijdens uw opleiding wordt u een statische PowerPoint gepresenteerd in een leslokaal. Komt u dit bekend voor? Past deze manier van leren nog in een tijd van digitalisering waar u actief gestimuleerd wordt om zelf te lezen, spreken en vooral te denken?

Febelfin Academy gelooft dat “blended learning” het antwoord is op de uitdagingen van het leren. In dit artikel neemt Jeroen Pladijs, de Digital Manager van Febelfin Academy, u graag mee in de wereld van online leren.

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwe opleidingen? Maandelijks onze beste artikels in uw mailbox? Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief!