Vind uw opleiding

Op zoek naar een verruiming van uw professionele mogelijkheden? Geef uw carrière een boost. Ontdek leerervaringen die écht het verschil maken en rechtstreeks uit de praktijk komen!

Bekijk ons aanbod

Onze expertise

Opleidingen ontwikkelen? We doen het al járen. Bij Febelfin Academy doet u beroep op financiële opleidingen en trainingen in competentieontwikkeling. Uw kennis, onze prioriteit!  

Onze partners

Hoe kunnen wij u een leerervaring rijker maken? Dankzij de samenwerking met onze partners zorgt Febelfin Academy ervoor dat u geniet van een breed opleidingsaanbod.

Onze docenten

Wie zijn de experten achter onze cursussen? Febelfin Academy werkt nauw samen met een selectie van professionele vakdocenten, die graag hun kennis met u willen delen.

Onze referenties

Benieuwd naar de impactvolle leermethodes en professionele aanpak van Febelfin Academy? Onze deelnemers en opleidingsverantwoordelijken getuigen.

Nieuws

Onze tweede Masterclass in banking voor beleidsmakers was ook deze keer een schot in de roos!

Geschreven door Febelfin Academy  op 28/09/2016

Op maandag 26 september organiseerde Febelfin Academy voor de 2de keer de opleiding “Masterclass in banking”. Zo’n 25 tal journalisten, beleidsmakers en medewerkers van studiediensten namen deel aan dit boeiende programma.

Dankzij onze topsprekers, Luc Coene, Rudi Bonte en Freddy Van den Spiegel, kunnen we ook over deze tweede editie zeggen dat ze laaiend enthousiast is onthaald!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwe opleidingen? Maandelijks onze beste artikels in uw mailbox? Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief!