Vind uw opleiding

Op zoek naar een verruiming van uw professionele mogelijkheden? Geef uw carrière een boost. Ontdek leerervaringen die écht het verschil maken en rechtstreeks uit de praktijk komen!

Bekijk ons aanbod

Onze expertise

Opleidingen ontwikkelen? We doen het al járen. Bij Febelfin Academy doet u beroep op financiële opleidingen en trainingen in competentieontwikkeling. Uw kennis, onze prioriteit!  

Onze partners

Hoe kunnen wij u een leerervaring rijker maken? Dankzij de samenwerking met onze partners zorgt Febelfin Academy ervoor dat u geniet van een breed opleidingsaanbod.

Onze docenten

Wie zijn de experten achter onze cursussen? Febelfin Academy werkt nauw samen met een selectie van professionele vakdocenten, die graag hun kennis met u willen delen.

Onze referenties

Benieuwd naar de impactvolle leermethodes en professionele aanpak van Febelfin Academy? Onze deelnemers en opleidingsverantwoordelijken getuigen.

Nieuws

Stress en burn-out verdienen de aandacht van elk van ons!

Geschreven door Martine De Prijcker  op 16/04/2015

Stress is niet te onderschatten, uiteraard in de eerste plaats voor uw welzijn en gezondheid.

Verschillende signalen op emotioneel, mentaal of fysiek vlak zijn dan belangrijke knipperlichten.

Overmatige stress kan zelfs leiden tot burn-out, een fenomeen dat de laatste jaren alsmaar meer de kop opsteekt en waar het licht werkelijk op rood komt te staan.

Martine De Prijcker, professional trainer @ HoriZon Training & Coaching, deelt met u haar ervaring als lesgeefster in stress management.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze e-mail nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze nieuwe opleidingen.