Vind uw opleiding

Op zoek naar een verruiming van uw professionele mogelijkheden? Geef uw carrière een boost. Ontdek leerervaringen die écht het verschil maken en rechtstreeks uit de praktijk komen!

Bekijk ons aanbod

Onze expertise

Opleidingen ontwikkelen? We doen het al járen. Bij Febelfin Academy doet u beroep op financiële opleidingen en trainingen in competentieontwikkeling. Uw kennis, onze prioriteit!  

Onze partners

Hoe kunnen wij u een leerervaring rijker maken? Dankzij de samenwerking met onze partners zorgt Febelfin Academy ervoor dat u geniet van een breed opleidingsaanbod.

Onze docenten

Wie zijn de experten achter onze cursussen? Febelfin Academy werkt nauw samen met een selectie van professionele vakdocenten, die graag hun kennis met u willen delen.

Onze referenties

Benieuwd naar de impactvolle leermethodes en professionele aanpak van Febelfin Academy? Onze deelnemers en opleidingsverantwoordelijken getuigen.

Nieuws

Corporate Social Responsibility (CSR) in de banken: Hoe krijgen we het in de genen?

Geschreven door Tom Van den Berghe, ICT & CSR Manager, Febelfin  op 11/07/2016

CSR neemt vandaag een belangrijke plaats in het beleid van financiële instellingen. Het is een interessante ontwikkeling.

Als de financiële sector er in slaagt duurzame en sociale waarden volwaardig op te nemen in alle geledingen van zijn beleid, welke voor consumenten steeds zwaarder doorwegen in hun beslissingen, zou de wereld er over 5 à 10 jaar wel eens heel anders uit kunnen zien...

Tom Van den Berghe, ICT & CSR Manager, licht u hier de Febelfin visie toe.

Nieuw opleidingstraject: Word adviseur in successie-en vermogensplanning

Geschreven door Dirk De Groot, Advocaat bij De Broeck, Van Laere en Partners  op 08/07/2016

Successie-en vermogensplanning zijn actueler dan ooit. Klanten hebben hieromtrent concrete vragen.

Bij successie-en vermogensplanning is het uitermate belangrijk om werkelijk alle vermogensaspecten in overweging te nemen. Een vermogensplanner moet dan ook van alle markten thuis zijn: fiscaliteit, erfrecht, vennootschapsrecht,...

In deze nieuwe 5-daagse opleiding, uitgewerkt door Dirk De Groot, Advocaat bij De Broeck, Van Laere en Partners, staat bijgevolg de multidisciplinaire aanpak centraal.

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwe opleidingen? Maandelijks onze beste artikels in uw mailbox? Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief!