Ontdek ons aanbod

Op zoek naar een verruiming van uw professionele mogelijkheden? Geef uw carrière een boost. Ontdek leerervaringen die écht het verschil maken en rechtstreeks uit de praktijk komen!

Vind uw OpLeiding  Vind uw examen 

Onze expertise

Opleidingen ontwikkelen? We doen het al járen. Bij Febelfin Academy doet u beroep op financiële opleidingen en trainingen in competentieontwikkeling. Uw kennis, onze prioriteit!  

Onze partners

Hoe kunnen wij u een leerervaring rijker maken? Dankzij de samenwerking met onze partners zorgt Febelfin Academy ervoor dat u geniet van een breed opleidingsaanbod.

Onze docenten

Wie zijn de experten achter onze cursussen? Febelfin Academy werkt nauw samen met een selectie van professionele vakdocenten, die graag hun kennis met u willen delen.

Onze referenties

Benieuwd naar de impactvolle leermethodes en professionele aanpak van Febelfin Academy? Onze deelnemers en opleidingsverantwoordelijken getuigen.

Nieuws

De jongerenorganisatie Zuiddag organiseert een campagne Work for change en Febelfin Academy doet mee!

Geschreven door Febelfin Academy  op 20/10/2016

Febelfin en Febelfin Academy geven vandaag 3 jongeren de kans om samen te werken aan een duurzame en rechtvaardige samenleving.

Dunya, Sara en Noele van het Sint-Jozefscollege Aarschot gaan voor één dag aan de slag in de financiële wereld. Hun loon dat ze vandaag verdienen gaat integraal naar projecten van geëngageerde jongeren wereldwijd. Hoed af voor deze inspirerende studenten!

EBTN organised successful seminar on future skills and competences of the banking workforce

Geschreven door Koen Venekamp, General Secretary EBTN,  op 10/10/2016

EBTN, the united voice of professional training and qualifications providers in banking & financial services, met with stakeholders in Brussels to discuss the forecast on the future skills and competences of the banking workforce.

Do we need a revolution or evolution in the skills of banking employees in order to get ready to serve customers in the time of digital disruption, fintech boom and social media proliferation?

Get the answer in the following article.

Hoe cyber secure bent u? Test uzelf via onze nieuwste e-learning. Preview alvast de demo!

Geschreven door Ann Vanlommel, Managing Director Febelfin Academy,  op 04/10/2016

Oktober staat ook dit jaar opnieuw in het teken van cyber security.

Elk bedrijf en afdeling beschikt over een “schat” aan informatie waar criminelen munt uit kunnen slaan. En elke werknemer van een bedrijf is een interessant doelwit voor informatiecriminelen.

Het is dus van cruciaal belang dat we ons bewust zijn van de mogelijke valkuilen en we onszelf een “gezonde achterdocht" aanleren.

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwe opleidingen? Maandelijks onze beste artikels in uw mailbox? Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief!