Ontdek ons aanbod

Op zoek naar een verruiming van uw professionele mogelijkheden? Geef uw carrière een boost. Ontdek leerervaringen die écht het verschil maken en rechtstreeks uit de praktijk komen!

Vind uw OpLeiding  Vind uw examen  Vind uw bijscholing 

Onze expertise

Opleidingen ontwikkelen? We doen het al járen. Bij Febelfin Academy doet u beroep op financiële opleidingen en trainingen in competentieontwikkeling. Uw kennis, onze prioriteit!  

Onze partners

Hoe kunnen wij u een leerervaring rijker maken? Dankzij de samenwerking met onze partners zorgt Febelfin Academy ervoor dat u geniet van een breed opleidingsaanbod.

Onze docenten

Wie zijn de experten achter onze cursussen? Febelfin Academy werkt nauw samen met een selectie van professionele vakdocenten, die graag hun kennis met u willen delen.

Onze referenties

Benieuwd naar de impactvolle leermethodes en professionele aanpak van Febelfin Academy? Onze deelnemers en opleidingsverantwoordelijken getuigen.

Nieuws

Febelfin Academy is klaar voor de toekomst

Geschreven door Ann Vanlommel, Managing Director Febelfin Academy,  op 13/11/2017

Naar aanleiding van de publicatie van de resultaten van ons marktonderzoek laten we Ann Vanlommel aan het woord om haar reflectie te brengen over wat haar visie is over de toekomst van leren en van Febelfin Academy uiteraard.

Ze geeft in dit artikel mee waar de grootste uitdagingen liggen, hoe lerende organisaties best samenwerken en welke rol hier is weggelegd voor de Academy.

De toekomst van Febelfin Academy kleurt hybride

Geschreven door Jan Laurijssen, Managing Consultant, SD Worx & Bart Cambré, Professor of HRM, Antwerp Management School,  op 13/11/2017

De vraag die Ann Vanlommel, managing director van Febelfin Academy zich stelde begin 2017, was duidelijk: “Is Febelfin Academy klaar voor de toekomst?"

SD Worx en Antwerp Management School legden deze vraag enerzijds voor aan HR-beleidsmakers in de financiële sector en anderzijds aan de deelnemers en lesgevers van Febelfin Academy.

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwe opleidingen? Maandelijks onze beste artikels in uw mailbox? Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief!