Ontdek ons aanbod

Op zoek naar een verruiming van uw professionele mogelijkheden? Geef uw carrière een boost. Ontdek leerervaringen die écht het verschil maken en rechtstreeks uit de praktijk komen!

Vind uw OpLeiding  Vind uw examen  Vind uw bijscholing 

Onze expertise

Opleidingen ontwikkelen? We doen het al járen. Bij Febelfin Academy doet u beroep op financiële opleidingen en trainingen in competentieontwikkeling. Uw kennis, onze prioriteit!  

Onze partners

Hoe kunnen wij u een leerervaring rijker maken? Dankzij de samenwerking met onze partners zorgt Febelfin Academy ervoor dat u geniet van een breed opleidingsaanbod.

Onze docenten

Wie zijn de experten achter onze cursussen? Febelfin Academy werkt nauw samen met een selectie van professionele vakdocenten, die graag hun kennis met u willen delen.

Onze referenties

Benieuwd naar de impactvolle leermethodes en professionele aanpak van Febelfin Academy? Onze deelnemers en opleidingsverantwoordelijken getuigen.

Nieuws

Niet-financiële risico’s: een groeiende uitdaging voor de banken?

Geschreven door Tamar Joulia-Paris, expert in risk management and co-founder of CreditUtility  op 12/11/2018

Lange tijd werd de nadruk gelegd op krediet- en marktrisico’s, maar nu is er een verschuiving naar niet-financiële risico’s door veranderingen in de businessmodellen.

Om deze nieuwe risico’s de baas te kunnen, moet het risicobeheer van banken grondig worden herzien.

Onze nieuwe Masterclass in risk management legt de nadruk op de updates en de nieuwe uitdagingen in het niet-financiële risicobeheer.

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwe opleidingen? Maandelijks onze beste artikels in uw mailbox? Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief!