Ontdek ons aanbod

Op zoek naar een verruiming van uw professionele mogelijkheden? Geef uw carrière een boost. Ontdek leerervaringen die écht het verschil maken en rechtstreeks uit de praktijk komen!

Vind uw OpLeiding  Vind uw examen 

Onze expertise

Opleidingen ontwikkelen? We doen het al járen. Bij Febelfin Academy doet u beroep op financiële opleidingen en trainingen in competentieontwikkeling. Uw kennis, onze prioriteit!  

Onze partners

Hoe kunnen wij u een leerervaring rijker maken? Dankzij de samenwerking met onze partners zorgt Febelfin Academy ervoor dat u geniet van een breed opleidingsaanbod.

Onze docenten

Wie zijn de experten achter onze cursussen? Febelfin Academy werkt nauw samen met een selectie van professionele vakdocenten, die graag hun kennis met u willen delen.

Onze referenties

Benieuwd naar de impactvolle leermethodes en professionele aanpak van Febelfin Academy? Onze deelnemers en opleidingsverantwoordelijken getuigen.

Nieuws

Kan het spaarboekje onttroond worden door alternatieve beleggingsvormen dankzij meer financiële kennis?

Geschreven door Roger Constandt, Expert in Life Insurance,  op 06/03/2017

Van 27 tot 31 maart gaat de 3de editie door van de European Money Week. De Europese bankfederatie (EBF) en haar leden bundelen opnieuw de krachten om het publiek bewustzijn rond financiële geletterdheid te verhogen. Dit jaar staat in teken van sparen & de consument.

Het spaarboekje is momenteel nog enorm populair bij de bevolking omdat het weinig  risicovol is. Voor veel mensen is dit doorslaggevender dan rentewinst.

Spaarders kijken nog te vaak met argwaan naar alternatieve beleggingsmanieren. Vaak ligt de oorzaak bij te weinig financiële kennis.

Van bankier tot zeiltop: een uitzonderlijke carrière switch

Geschreven door Martin Callebaut, founder of the Extasea project,  op 03/03/2017

Maak in dit artikel kennis met een voormalige corporate banker die absoluut nooit zeeziek is.

Bestemming: ExtaSea, het avontuurlijke project van Martin Callebaut, een Brusselaar die in oktober deelneemt aan de proeven van het Frans solo zeilkampioenschap.

We hijsen de zeilen en ontdekken samen dat de financiële sector en ondernemerschap in de sportwereld, en dan vooral in de watersport, toch niet zo verschillend zijn!

Febelfin Academy in 2016: Onze 9 highlights

Geschreven door Ann Vanlommel, Managing Director Febelfin Academy,  op 02/02/2017

Febelfin Academy bleef ook in 2016 streven naar duidelijke meerwaarde en investeren in verrijkend leren, in de overtuiging van ‘Learning is key for evolution’.

In een interactieve infografiek geven wij u 9 kerncijfers mee die het voorbije jaar hebben gekenmerkt.

Naar jaarlijkse gewoonte licht Ann Vanlommel, Managing Director van Febelfin Academy, u deze resultaten toe.

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwe opleidingen? Maandelijks onze beste artikels in uw mailbox? Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief!