1. Home › 
  2. Examens

Update 04/01/2022 : Febelfin Academy is en blijft jouw veilige plek om te leren!

Gezien de epidemiologische situatie blijven alle door en bij Febelfin Academy georganiseerde opleidingen digitaal doorgaan. Examens worden desgevallend presentieel afgenomen in onze lokalen, met respect voor de nodige veiligheidsmaatregelen. Voor praktische afspraken rond in-house georganiseerde opleidingen of examens neem je best contact op met je opleidingsverantwoordelijke. We bedanken je voor je flexibiliteit en wensen je een leerrijk 2022!
Meer info hier

Examens

De financiële wereld evolueert elke dag. De nadruk wordt vandaag meer dan ooit gelegd op financieel advies met een hoge toegevoegde waarde voor de consument. Knowhow ligt aan de basis van het klantenvertrouwen. Hoe van start gaan in de financiële sector? Ontdek ons aanbod!

Bankbemiddeling

Bankbemiddeling

Hier kan je het examen terugvinden voor Bankbemiddeling (Wet Willems).

Lees meer

Verzekeringsdistributie

Verzekeringsdistributie

Hier kan je de examens terugvinden voor Verzekeringsdistributie.

Lees meer

Kredietbemiddeling

Kredietbemiddeling

Hier kan je de examens terugvinden voor Kredietbemiddeling (consumentenkrediet en hypothecair krediet).

Lees meer

Compliance

Compliance

Hier kan je het examen terugvinden voor "Certified Compliance Officer".

Lees meer

FSMA-erkenning

De beroepskennis wordt opgedaan door het slagen in een examen. Febelfin Academy is erkend door de FSMA als examenverstrekker. Via een brede waaier aan examens krijg je de kans om de vereiste beroepskennis te bekomen. Bij het succesvol afronden van je examen ontvang je een erkend certificaat. Zo kan je het certificaat toevoegen bij het indienen van je FSMA-inschrijvingsdossier.