1. Home › 
  2. Examens

Najaar 2021: Schrijf je in voor ons hybride aanbod!

Het nieuwe academiejaar wordt resoluut hybride, aangepast aan jouw nieuwe leerrealiteit! Stel je vaardigheden op punt of breid deze uit via onze mix aan leren. En word beloond met een erkend examencertificaat of bijscholingsattest! Alle details vind je op elke opleidingsfiche. Onze najaarskalender is nu online via onze website en ons leerplatform. Laten we samen veilig blijven leren. Voor de opleidingen en examens die bij ons doorgaan blijft het dragen van een mondmasker verplicht. Alvast bedankt om onze richtlijnen na te leven en tot binnenkort!
Meer info hier

Examens

De financiële wereld evolueert elke dag. De nadruk wordt vandaag meer dan ooit gelegd op financieel advies met een hoge toegevoegde waarde voor de consument. Knowhow ligt aan de basis van het klantenvertrouwen. Hoe van start gaan in de financiële sector? Ontdek ons aanbod!

Bankbemiddeling

Bankbemiddeling

Hier kan je het examen terugvinden voor Bankbemiddeling (Wet Willems).

Lees meer

Verzekeringsdistributie

Verzekeringsdistributie

Hier kan je de examens terugvinden voor Verzekeringsdistributie.

Lees meer

Kredietbemiddeling

Kredietbemiddeling

Hier kan je de examens terugvinden voor Kredietbemiddeling (consumentenkrediet en hypothecair krediet).

Lees meer

Compliance

Compliance

Hier kan je het examen terugvinden voor "Certified Compliance Officer".

Lees meer

FSMA-erkenning

De beroepskennis wordt opgedaan door het slagen in een examen. Febelfin Academy is erkend door de FSMA als examenverstrekker. Via een brede waaier aan examens krijg je de kans om de vereiste beroepskennis te bekomen. Bij het succesvol afronden van je examen ontvang je een erkend certificaat. Zo kan je het certificaat toevoegen bij het indienen van je FSMA-inschrijvingsdossier.