1. Home › 
  2. Over Febelfin Academy

Over Febelfin Academy

Febelfin Academy, al meer dan 10 jaar uw erkende partner voor financiële opleidingen en trainingen in competentieontwikkeling. U komt bij ons terecht op een opleidingsplek voor financiële professionals die gepassioneerd en bekwaam met hun job omgaan.

Ons DNA

Ons DNA

U kan rekenen op Febelfin Academy om up-to-date te blijven met de transformaties in de financiële sector. Onze focus is om bij te dragen aan uw professionele ontwikkeling wat ook de groei van uw organisatie ten goede komt. Digitaal leren speelt daarin een grote rol.

Lees meer

Onze partners

Onze partners

Van e-learning, klassikale training, een mix van beide tot webinars, u krijgt van ons opleidingen met een pragmatische en innoverende aanpak. Hiervoor zoeken we continu naar de beste strategische partnerships met beroepsverenigingen en experten.

Lees meer

Subsidies

Subsidies

Het voordeel van het Febelfin Academy opleidingsaanbod? Onze trainingen zijn gesubsidieerd door de de Vlaamse Overheid en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Bespaar zo 30% tot 50% op uw opleidingen met deze kortingen.

Lees meer

Onze accreditaties en erkenningen

Onze accreditaties en erkenningen

Onze accreditaties en erkenningen staan garant voor kwalitatieve en hoogstaande opleidingen en leiden tot erkende certificatie binnen de financiële sector.

Lees meer

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Kent u onze algemene voorwaarden? Kom te weten welke procedure wij handhaven en welke garanties wij u geven wat betreft inschrijvingen, annulaties, privacybeleid en copyright.

Lees meer

Publicaties

Publicaties

U blijft graag op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen? Deze publicaties geven u een beeld van onze activiteiten en werking.

Lees meer