1. Home › 
  2. Over Febelfin Academy

Over Febelfin Academy

Febelfin Academy, al meer dan 10 jaar jouw erkende partner voor financiële opleidingen en trainingen in competentieontwikkeling. Je komt bij ons terecht op een opleidingsplek voor financiële professionals die gepassioneerd en bekwaam met hun job omgaan.

Ons DNA

Ons DNA

Reken op Febelfin Academy om up-to-date te blijven met de transformaties in de financiële sector. Onze focus is om bij te dragen aan jouw professionele ontwikkeling wat ook de groei van jouw organisatie ten goede komt. Digitaal leren speelt daarin een grote rol.

Lees meer

Onze partners

Onze partners

Van e-learning, klassikale training, een mix van beide tot webinars, krijg van ons opleidingen met een pragmatische en innoverende aanpak. Hiervoor zoeken we continu naar de beste strategische partnerships met beroepsverenigingen en experten.

Lees meer

Subsidies en tegemoetkomingen

Subsidies en tegemoetkomingen

Het voordeel van het Febelfin Academy opleidingsaanbod? Onze trainingen zijn gesubsidieerd door de het Vlaamse Gewest, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en het Waalse Gewest. Bespaar zo 30% tot 50% op jouw opleidingen met deze kortingen. Voor leden van PC200 is er een speciale tegemoetkoming voorzien.

Lees meer

Onze vergunningen en accreditaties

Onze vergunningen en accreditaties

Onze vergunningen en accreditaties staan garant voor kwalitatieve en hoogstaande opleidingen en leiden tot erkende certificatie binnen de financiële sector.

Lees meer

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Ken je onze algemene voorwaarden? Kom te weten welke procedure wij handhaven en welke garanties wij jou geven wat betreft inschrijvingen, annulaties, privacybeleid en copyright.

Lees meer

Publicaties

Publicaties

Blijf je graag op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen, opleidingen en projecten? Onze publicaties geven je een beeld van onze activiteiten en werking. Onze klanten en partners staan ook hier centraal.

Lees meer