1. Home › 
  2. › 
  3. Kwaliteit

Kwaliteit

Hoe kunnen we nog beter inspelen op jouw opleidingsbehoeften? Deelnemers nemen onze activiteiten onder de loep. We nemen jou ook virtueel mee op onze nieuwe, duurzame werk- en leerplek!

Jouw ervaring is onze drijfveer!

Tevredenheidsscore

De kwaliteit van onze opleidingen is een absolute prioriteit voor ons. Daarom voeren wij nauwgezet kwaliteitscontroles uit bij onze cursisten.

Met de digitale omschakeling van ons aanbod is het voor ons des belangrijker de vinger aan te pols te houden. 

In het evaluatieformulier na afloop van de cursus vragen we elke deelnemer hoe hij of zij de opleiding ervaren heeft. Van hoe de inschrijving verlopen is tot de impact op zijn/haar job.

Nieuw is dat dit natraject volledig online gebeurt. Een hele uitdaging om de responsrate hoog te houden maar 6 op de 10 deelnemers blijven hun leerervaring via digitale weg met ons delen!

Leerprikkels worden ook gesmaakt vanop afstand! Ons coronaproof 2020 opleidingsaanbod behaalde mooie resultaten met een algemene tevredenheidsscore van 96%!

Jouw mening staat centraal

Dit mooie resultaat toont aan dat onze proactieve aanpak naar feedback werkt! 

Ons aanbod wordt continu geëvalueerd en geactualiseerd zodat we steeds zeer snel aanpassingen kunnen doorvoeren waar nodig op vlak van inhoud, lesgever en aanpak. 

Zo krijg je van ons praktijkgerichte & interactieve financiële opleidingen van de hoogste kwaliteit.

Enkele getuigenissen van deelnemers 

Ik deel met trots mee dat ik met glans geslaagd ben voor het volledige verzekeringstraject. Ik benadruk graag de kwaliteit van deze opleiding. Dankzij de uitstekende didactiek en de aanhoudende motivatie van de lesgever heb ik mij 100% toegelegd op mijn examens.

Deelnemer I Verzekeringen examen met coaching I Lesgever: Jean Begerem

Ik volgde dit najaar een coaching via live webinar. Ik kreeg duidelijke uitleg, sprekende voorbeelden en kwaliteitsvol leermateriaal. Bedankt aan Febelfin Academy om mijn trouwe trainingspartner te zijn!

Deelnemer I Beleggen in bitcoins of andere cryptomunten: prudentieel kader I Lesgevers: Elien De Baeck & Dave Remue

Het was een duidelijke opleiding, die ook goed in mekaar stak waardoor ook online heel makkelijk te volgen.

Deelnemer I De werking van zekerheden bij courante kredietvormen I Lesgever: Christophe Verhelst

Kies voor Febelfin Academy en krijg een nog betere leerervaring!

Nieuwe headquarters

Sinds 1 september 2020 gaan onze activiteiten door op een nieuw adres: 

Koning Albert II-laan 19 (2de verdieping) 1210 Brussel

 En het is sámen met Febelfin, vertegenwoordiger van de financiële sector in België, dat we de oversteek gemaakt hebben vanuit de Aarlenstraat naar het Phoenixgebouw. 

Ervaar de FA vibe

Leer in een veilige, nog beter bereikbare en nieuwe omgeving:

  • Kwaliteitsvol leren gericht op de toekomst
  • Geavanceerde technologie
  • Een trainingspartner én financiële hub
  • Ongeëvenaarde bereikbaarheid in hartje Brussel
  • Zorg voor duurzaamheid
  • Steeds rekening houdend met de meest recente veiligheidsmaatregelen van toepassing

Future-based  

We kiezen absoluut voor een duurzame toekomst in een gebouw dat compleet gerenoveerd is en op amper 5 minuten wandelafstand van het Noordstation gelegen is. We zijn nog makkelijker bereikbaar met het openbaar vervoer

The future of learning staat er centraal dankzij de nieuwste leertechnologieën. Zo willen wij jullie nog beter ten dienste staan als opleidingspartner én finance hub.

​​​​​​​Een partnerschap op zijn best: al meer dan tien jaar werken wij zeer vlot samen met Febelfin Academy. Onze laatste verwezenlijking is hun nieuwe hoofdkantoor dat we hebben uitgerust met de beste audiovisuele en hightech oplossingen. We wensen hen het allerbeste in het Phoenixgebouw in Brussel!

Kris Spruyt I General Manager I BIS|Econocom

Kennisdeling 

Kom terecht op een plek waar we elkaar kunnen ontmoeten, inspireren, leren, uitwisselen en samenwerken aan de toekomst in de financiële wereld door jouw professionale ontwikkeling steeds op de eerste plaats te zetten.

Kortom: voor financiële workshops, inspiratiesessies, opleidingen en examens moet je bij ons zijn!

Ons team staat voor jou klaar en kijkt ernaar uit jou te verwelkomen in een virtuele sessie of in onze veilige, nieuwe leeromgeving.

Tot snel op één van onze digitale sessies of op locatie!

Want to get in touch?

Innovatie

Hoe innoveert Febelfin Academy elke dag om jou opleidingen aan te bieden die future-proof zijn? Ontdek hier hoe wij jou inspireren om jezelf steeds opnieuw uit te vinden!