1. Home › 
  2. 2020 in review

2020 in review

In dit jaarverslag beschrijven we waar we als Febelfin Academy voor staan, en dit door onze klanten en partners zelf aan het woord te laten. We lichten hier graag een aantal topics voor jou uit na een buitengewoon jaar!

Introductie

2020 was een jaar als geen ander en betekende ook voor ons, Febelfin Academy, het jaar van de digitale versnelling

Maart is bij uitstek de maand waarin we op volle snelheid en capaciteit onze activiteiten organiseren maar plots viel alles stil. Van de oorspronkelijke planning was geen sprake meer. Waar het anders een gezellige en hectische drukte is in onze gangen, kon je nu een speld horen vallen.

Eerst was er de onzekerheid maar al zeer snel hebben we onze veerkracht getoond. Al vanaf de eerste dag hebben we actie ondernomen, onze klanten gecontacteerd en activiteiten gedigitaliseerd. 

CVE-20210113-Febelfin academy-126

Ann Vanlommel | Managing Director  | Febelfin Academy

We hebben ons verhaal verder aangepast aan de nieuwe realiteit van Covid-19 want het was duidelijk dat onze manier van werken en leren, nooit meer dezelfde zou zijn.

Na de eerste drukte hebben we verder gebouwd op onze strategie van een mix van leervormen, waarbij we gaan voor maximale impact en met de cursist centraal.

En dit is ons gelukt door de ongelooflijke solidariteit binnen heel ons netwerk: docenten, klanten en collega’s. Samen zijn we spontaan gaan werken aan oplossingen en hebben we een uitgebreid opleidingsaanbod klaar voor 2021, een combinatie van financieel-technische topics en transversale skills. Een noodzakelijke mix om de uitdagingen van vandaag en morgen aan te pakken.​​​​​​​

En jullie hebben het waarschijnlijk al wel gemerkt: ook onze huisstijl is aangepakt. Met frisse, speelse kleuren en een nieuw logo: rood en rond. Onze FA-stempel als kwaliteitslabel voor onze opleidingen en certificaties. Samen volop blijven gaan voor onze passie voor levenslang leren, groeien en ontwikkelen.

Bedankt voor het vertrouwen en we kijken ernaar uit jullie snel te kunnen verwelkomen in onze nieuwe kantoren!

​​​​​Learning, key for evolution.

“Iedereen die een aantal technische competenties combineert met een gezonde dosis ondernemerschap, innovatief én initiatief nemend vermogen, heeft een mooie toekomst in de financiële sector. Waarschijnlijk niet binnen één en dezelfde functie, maar daar kan je zelf aan bouwen, door het motto 'levenslang leren'.”​​​​​​​

Wien De Geyter | Chairwoman | Febelfin Academy

Key cijfers

In 2020 bereikten we 24.495 mensen met onze leeroplossingen. 

241

Opleidingen op maat

250

Experten in ons docentennetwerk

49803

Afgelegde examens in bemiddeling

1414

Deelnemers aan paritaire initiatieven

96

Klantentevredenheid

275

Opleidingen in ons open aanbod

2452

Bedrijven die met ons samenwerken

4058

Afgelegde e-learnings

10506

Deelnemers aan op maat trajecten

In de kijker