1. Home › 
  2. › 
  3. Kredietbemiddeling

Kredietbemiddeling

Hier kan u de examens terugvinden voor Kredietbemiddeling (consumentenkrediet en hypothecair krediet).

Kies de leeroplossing die het best bij u past op elk moment in uw loopbaan:

op-afstand-5b6c453999ee0 (1)

E-learning

Het examen kan u 100% via e-learning doen. Dit houdt een zelfstudie in op ons leerplatform. Uw verworven kennis bewijst u aan de hand van een examen dat u bij ons komt afleggen op de datum van uw keuze.

E-learning met examen

blended-learning

Blended learning

Blended learning combineert verschillende leermethodes om zo het beste resultaat te behalen. Dit houdt een zelfstudie in op ons leerplatform, gevolgd door 1 klassikale sessie met een examen op het einde van de opleidingsdag.

Klassikale opleiding met examen

op-maat-5b6c45032962d

Op maat

Verkiest u een opleiding op maat van uw bedrijf? U krijgt een aangepaste leeroplossing van ons. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen. De voorbereiding op het examen kan op maat van uw organisatie worden opgezet.

Incompany aanvraag

Didactische eindtermen

Objectieven op het gebied van kennis, inzicht, vaardigheden en beroepshouding, waaraan u dient te voldoen bij het afleggen van het examen:

Module 1 - Basisbeginselen 
Module 2 - Consumentenkredieten 
Module 3 - Hypothecaire kredieten​​​​​​​

FAQ: Veelgestelde vragen - Kredietbemiddeling

Val ik onder de examenverplichting? Hoe schrijf ik mij in voor het examen? Hoe krijg ik toegang tot de oefenvragen en het studiemateriaal? Wat moet ik kennen voor het examen? Hoe verloopt het examen? Waar vind ik mijn examencertificaat terug? Hoe schrijf ik mij in voor een herexamen? Ken ik het examenreglement? Wat is de duur van de vereiste ervaring? Waar kan ik het examen afleggen? Moet ik bijscholing volgen? Welke opleidingen leveren mij punten op om de geregelde bijscholing te bewijzen? Hoe kan ik bijscholingspunten bekomen door het volgen van webinars? Is Febelfin Academy erkend als opleidingsverstrekker? Waar vind ik de gedragsregels en de FAQ inzake de kredietbemiddeling? Overgangsregime dat van toepassing was tot 30 april 2017, kon ik hiervan gebruik maken? Hoe kan ik als kredietbemiddelaar toetreden tot een buitengerechtelijke regeling van consumentengeschillen?