1. Home › 
  2. › 
  3. › 
  4. Quality

Quality

Hoe kunnen we nog beter inspelen op uw opleidingsbehoeften? Deelnemers nemen onze activiteiten onder de loep en geven mee wat zij van hun opleiding en lesgever vonden. Kom ook te weten wat onze docenten voor ons betekenen en hoe zij het ervaren om les te geven bij ons.

De mening van onze deelnemers telt

Tevredenheidsscore

De kwaliteit van onze opleidingen is een absolute prioriteit voor Febelfin Academy. Daarom voeren wij nauwgezet kwaliteitscontroles uit bij onze deelnemers. In het evaluatieformulier na afloop van de cursus vragen we elke deelnemer hoe hij of zij de opleiding ervaren heeft. Van hoe de inschrijving verlopen is tot de impact op zijn/haar job.

Voor 2018 behaalde Febelfin Academy mooie evaluatieresultaten met een algemene tevredenheidsscore van 98%.

Dit mooie resultaat toont aan dat onze proactieve aanpak naar feedback werkt! Ons aanbod wordt om de 6 maanden geactualiseerd wat ons in staat stelt om steeds zeer snel aanpassingen door te voeren waar nodig op vlak van inhoud, lesgever en accommodatie.
In 2018 boden we 174 nieuwe opleidingen aan op een totaal van 386 opleidingen, wat meer dan 1/3 inhoudt van ons open aanbod. Objectief naar de toekomst toe is om jaarlijks de helft van onze opleidingen te vernieuwen.

De vaardigheden van de docent zorgen voor de kwaliteit van de workshop.

Deelnemer I Promotie van het krediet I Lesgever: Johan Vannerom

Martine geeft zeer inspirerend opleiding. Ik heb nog nooit zo een positief ingestelde coach bezig gezien.

Deelnemer I Hoe mijn trainersvaardigheden verbeteren I Lesgever: Martine De Prijcker

Expertise in the picture 

​​​​​​​

U kon het al lezen in onze vorige rubriek. De hoge tevredenheidsscore bij onze deelnemers is vooral de verdienste van onze docenten.

Met meer dan 250 experten maken zij deel uit van ons Febelfin Academy netwerk. Zij zorgen ervoor dat onze cursisten de skills verwerven die we in de toekomst nodig hebben. 

Wat onze docenten vinden van Febelfin Academy

Dit vraagt van hen ook een andere pedagogische aanpak dan vroeger. Onze lesgevers leren samen met en ook van de cursisten. De competentie van het weten van het juiste antwoord, verschuift naar het stellen van de juiste vragen. Vragen moedigen nieuwsgierigheid aan, het kritisch denken wordt gestimuleerd, en zo komen we tot de juiste inzichten.

Gezien de cruciale rol van de lesgevers voor Febelfin Academy, is het belangrijk dat zij de samenwerking ervaren als positief en met toegevoegde waarde. Daarom bevragen we hen jaarlijks over hun ervaring.

De resultaten van de bevraging zijn zeer positief: 94% van de lesgevers beoordelen dat de samenwerking met Febelfin Academy hen duidelijk toegevoegde waarde levert. 

Het is een plezier om voor jullie te werken. Voor mij vertegenwoordigt Febelfin Academy het beste opleidingscentrum in België!

Sylvie de Meeûs I Lesgever in copywriting voor het web

Eerste keer dat ik lesgaf voor Febelfin Academy. Het was een vlekkeloze ervaring. Top!

Steven Trypsteen I Lesgever in Investment management

Best Lecturers Awards

De expertise van de docenten is onze sterkte. We vragen onze cursisten dan ook altijd hun feedback over onze docenten wat hun didactische expertise en kennis betreft en dit brengt ons tot de nominatie van ‘Best Lecturers’.

De Best Lecturers Awards werden het afgelopen jaar gecommuniceerd tijdens ons jaarlijks networking event voor partners, klanten en docenten dat plaatsvond op 19 april 2018 in La Patinoire Royale.

Er zijn twee categorieën waar onze lesgevers in de prijzen kunnen vallen: Best Lecturer in Banking & Finance en Best Lecturer in Personal Development

Best Lecturer in Banking & Finance

De 2017 Banking & Finance award ging uit naar een gerenommeerd duo: ​​​​​​​Marcel Le Moine  I Managing Partner I FinPro & ​​​​​Eric Metsers I Owner I Finpartner 

Ze zijn een gevestigde waarde in onze sector en dé referentie op vlak van financiële analyse en kredieten.

Deelnemers I Kredietopleidingen I Evaluaties 2017

Best Lecturer in Personal Development

Wat de award Personal Development skills betreft, deze werd gewonnen in 2017 door: Alexandre Baudoux I Partner I EasyAndroid   ​​​​​​​

Hij werkte jarenlang als een webdeveloper en nu is hij gespecialiseerd in mobiele apps. Wij zijn zonder uitzondering laaiend enthousiast over zijn opleiding en zijn praktische aanpak.

Deelnemers I Mijn smartphone en tablet ook smart gebruiken I Evaluaties 2017

Innovatie

Hoe innoveert Febelfin Academy elke dag om u opleidingen aan te bieden die future-proof zijn? Ontdek hier hoe wij u inspireren om uzelf steeds opnieuw uit te vinden!