1. Home › 
  2. › 
  3. Ons DNA

Ons DNA

Reken op Febelfin Academy om up-to-date te blijven met de transformaties in de financiële sector. Onze focus is om bij te dragen aan jouw professionele ontwikkeling wat ook de groei van jouw organisatie ten goede komt. Digitaal leren speelt daarin een grote rol.

Febelfin Academy, al meer dan 15 jaar jouw erkende partner voor financiële opleidingen en trainingen in competentieontwikkeling.

We zijn een onafhankelijke organisatie, deskundig en vastbesloten om een opleidingsaanbod aan te bieden dat een blijvende, positieve impact heeft op de mensen die de toekomst van de financiële sector mee opbouwen. Hoe willen we leren als sector? Febelfin Academy biedt hier een hybride antwoord op.

Download "Corporate Brochure 2023" (. PDF)

Onze aanpak

CVE-20170522-Febelfin academy-404

Uitdagingen

We ervaren vandaag een verandering van mindset bij onze klanten. In een steeds sneller veranderende financiële wereld is up-to-date blijven met de nieuwe wetgeving, processen en procedures een must.

De digitalisering vraagt om de ontwikkeling van nieuwe competenties en levenslang leren is een vereiste geworden om een mooie loopbaan te verzekeren.  Investeren in leren is dus meer dan ooit belangrijk.

De grootste uitdaging van Febelfin Academy ligt in het snel kunnen aanbieden – onder verschillende leervormen – van actuele en relevante materie.

Bekijk ons opleidingsaanbod

CVE-20170522-Febelfin academy-348

Rol voor Febelfin Academy

Met de focus op het nieuwe leren helpen we u doeltreffend te presteren en uw competenties uit te bouwen op basis van uw talenten.

Het delen van nieuwe inzichten: zo kunnen resultaten worden behaald die de verwachtingen overtreffen. Hybride leeroplossingen, in co-creatie ontwikkeld, dat is duidelijk onze opdracht.

Wij staan klaar om dit samen met u te realiseren, dankzij een breed pallet aan leervormen: van generieke digitale leereenheden tot een volledig leertraject op maat.​​​
​​​​​​

​​​​​​​Contacteer ons

2018-05-24-CVE-Febelfin-042-bewerkt

Co-creatie

Waar voordien elke lerende organisatie nog volledig zelf haar ‘generieke’ leeroplossingen ontwikkelde, wordt nu het belang en de noodzaak van co-creatie als een belangrijke opportuniteit gezien.

Co-creatie biedt kansen om de waardeketen voor iedere lerende organisatie te verbeteren en meer toegevoegde waarde te leveren, zowel op financieel als kwalitatief vlak.

Door samen te werken realiseren we immers niet alleen schaalvergroting maar wisselen we ook vakkennis uit. We geloven zeer sterk in co-creatie en werken hiervoor nauw samen met derden.

Ontdek onze partners

Interesse in onze missie?

We zijn ervan overtuigd met deze aanpak onze missie “Learning, key for evolution” waar te maken.

Hiervoor werken we samen met enthousiaste, gemotiveerde teamleden. Zo streven wij naar de permanente ontwikkeling en organisatie van een opleidingsaanbod in lijn met wat er leeft binnen de financiële sector. Wil u ons team versterken, bekijk dan onze vacatures!

Meer info over ons directiecomité vindt u onder onze Raad van Bestuur.