1. Home › 
  2. › 
  3. › 
  4. Wat houdt een ‘Flex Package’ abonnementsformule in?

Voor de bijscholingscyclus die eindigt op 31/12/2023 kan je makkelijk de ‘bijscholingspunten’ (lees voortaan als ‘bijscholingsuren’) afleiden door per bijscholingsdomein de som te maken van de algemene en sectorspecifieke uren.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze FAQ.

Wat houdt een ‘Flex Package’ abonnementsformule in?

Wat

‘Flex Package’ is de abonnementsformule voor bijscholing van Febelfin Academy. Er zijn 3 abonnementsformules beschikbaar (zie infra).

Met een abonnement krijg je toegang tot een ruime selectie opleidingen gericht op jouw vakgebied. Het abonnement laat je toe om al je benodigde algemene en sectorspecifieke bijscholinguren te behalen en zo te voldoen aan je bijscholingsverplichting als tussenpersoon. (Meer info over de bijscholingsverplichting voor bankbemiddeling, verzekeringsdistributie en kredieten vind je in onze FAQ)
Bovendien blijf je automatisch up-to-date van nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied, én heb je altijd een ruime bibliotheek aan kennis over de meest uiteenlopende onderwerpen binnen handbereik.

Een abonnement omvat zowel overzichtsopleidingen als meer gespecialiseerde opleidingen, en het aanbod wordt per kwartaal geactualiseerd. Het abonnement past zich aan aan je persoonlijke leervoorkeuren, je agenda en je tempo: je kan kiezen tussen verschillende leervormen (klassikaal, live webinar en E-learning) en je schrijft je in voor de data die je het beste passen.

Voor wie

Een abonnement is algemeen bedoeld voor wie zich als financiële tussenpersoon binnen een vakgebied dient bij te scholen en deze bijscholing op een efficiënte, flexibele en gemakkelijke manier wenst te regelen. Febelfin Academy ondersteunt je op deze manier bij de praktische organisatie van je bijscholing.  

Elk abonnement vermeldt expliciet de beoogde doelgroep in de infofiche.

Praktisch

Je betaalt een vaste abonnementsprijs en kan daarna opleidingen naar keuze volgen zonder bijkomende betaling of administratie. Het abonnement wordt automatisch verlengd (algemene voorwaarden).

Je schrijft je via de website in voor het abonnement. Het abonnement gaat van start na ontvangst van je betaling en is 1 jaar geldig. Je krijgt dan via My Febelfin Academy een overzicht van de binnen de gekozen abonnementsformule beschikbare opleidingen. Daar kan je je vervolgens vrij aanmelden voor opleidingen naar keuze. Kies je voor een E-learning, dan heb je meteen toegang tot je leerpad. Kies je voor een opleiding met datum (presentiële opleiding of live webinar), dan kies je zelf ook een datum en reserveer je je plaats in een sessie.

Formules

Febelfin Academy biedt 3 verschillende abonnementsformules aan

Flex Package BANK

Bijscholingsabonnement bank- en kredietbemiddeling

Flex Package VERZEKERINGEN

Bijscholingsabonnement verzekeringsdistributie (leven, niet-leven) en kredietbemiddeling

Flex Package ALL IN

Bijscholingsabonnement bankbemiddeling, verzekeringsdistributie (leven, niet-leven) en
kredietbemiddeling


Andere vragen in deze categorie