1. Home › 
  2. › 
  3. › 
  4. Quality

Quality

Hoe kunnen we nog beter inspelen op uw opleidingsbehoeften? Deelnemers nemen onze activiteiten onder de loep. Kom ook te weten hoe wij onze docenten jaarlijks in de bloemetjes zetten dankzij de feedback van onze cursisten.

Uw mening telt!

Tevredenheidsscore

De kwaliteit van onze opleidingen is een absolute prioriteit voor ons. Daarom voeren wij nauwgezet kwaliteitscontroles uit samen met onze cursisten.

In het evaluatieformulier na afloop van de cursus vragen we elke deelnemer hoe hij of zij de opleiding ervaren heeft. Van hoe de inschrijving verlopen is tot de impact op zijn/haar job.

Voor 2019 behaalde Febelfin Academy mooie resultaten met een algemene tevredenheidsscore van 97%.

Future-proof opleidingsaanbod

Dit mooie resultaat toont aan dat onze proactieve aanpak naar feedback werkt! 

Ons aanbod wordt continu geëvalueerd en geactualiseerd zodat we steeds zeer snel aanpassingen kunnen doorvoeren waar nodig op vlak van inhoud, lesgever en accommodatie.

In 2019 boden we 146 nieuwe opleidingen aan op een totaal van 376 opleidingen, wat meer dan 1/3 inhoudt van ons aanbod

Enkele deelnemers delen hun ervaring

Zeer positief verrast over de inhoud. De technische materie werd op een zeer begrijpelijke en kwalitatieve manier gebracht.

Deelnemer I Blockchain - Beyond the buzzword I Lesgever: Kjeld Herreman

Heel verfrissende inzichten dankzij een gepassioneerde lesgever. Wellicht de beste opleiding die ik tot nu toe heb gevolgd!

Deelnemer I Emotionele intelligentie op de werkvloer I Lesgever: Michel De Gieter

Expertise beloond tijdens de Best Lecturers Awards

Van feedback naar jaarlijkse prijsuitreiking

De expertise van de docenten is onze sterkte.

De feedback die we krijgen van onze cursisten over de didactische expertise en kennis van onze docenten leidt tot de jaarlijkse nominatie van onze ‘Best Lecturers’.

De Best Lecturers Awards worden gecommuniceerd tijdens ons networking event voor partners, klanten en docenten dat plaatsvond op 27 april 2019 in het Museum van de Nationale Bank van België.

Er zijn twee categorieën waar onze lesgevers in de prijzen kunnen vallen: Best Lecturer in Banking & Finance en Best Lecturer in Personal Development

Best Lecturer in Banking & Finance

De 2018 Banking & Finance award ging uit naar één van de docenten in het Private banking programma "Patrimonial Approach": 

Alain Van Geel I Partner I Thyberghien advocaten ​​​​​​​

Een verdiende erkenning voor het opleidingsprogramma dat we reeds 10 jaar organiseren met de Private Bankers Association -Belgium met het oog op het verbeteren van de beroepsbekwaamheden van de private bankers.

Zijn grootste kwaliteit als lesgever is ongetwijfeld dat hij complexe juridische zaken op een eenvoudige niet-juridische manier weet aan te brengen. ​​​​​

Deelnemers I Patrimonial Approach I Evaluaties 2018

Best Lecturer in Personal Development

Wat de award Personal Development skills betreft, deze werd gewonnen in 2018 door:
​​​​​​​
Gilles Delvaulx I Trainer, coach en acteur
  ​​​​​​​​​​​​​​

Sociale, strategische en communicatieve vaardigheden zijn vandaag de dag steeds belangrijker bij reskilling en inzetbaarheid in onze sector. We engageren ons om in de komende jaren nog meer in te zetten op transversale skills.

Hij slaagt er in iedereen mee te nemen in zijn verhaal dat de klant – extern én intern - in een digitale omgeving, centraal staat.

Deelnemers I Interne en externe klantgerichtheid I Evaluaties 2018

Wie zijn de 250 experten achter onze cursussen?

Innovatie

Hoe innoveert Febelfin Academy elke dag om u opleidingen aan te bieden die future-proof zijn? Ontdek hier hoe wij u inspireren om uzelf steeds opnieuw uit te vinden!