1. Home › 
  2. Opleidingen op maat van jouw bedrijf

Opleidingen op maat van jouw bedrijf

Behoefte aan een opleiding specifiek opgezet voor jouw team en inspelend op de noden van je organisatie?

Op zoek naar een aangepaste leeroplossing?

We staan tot je dienst om dit voor jouw organisatie uit te werken!

Soms is je trainingsbehoefte zo bedrijfs- of sectorspecifiek of kan je gevoelige informatie niet zomaar delen of kadert het binnen een groter veranderingstraject van jouw bedrijf. Wat jouw situatie ook is, je krijgt een gerichte aanpak van ons.

Online

De lerende medewerker van vandaag bepaalt zelf hoe, wanneer en waar hij/zij zichzelf bijschoolt. Als Learning & Development professional richt je je dus steeds meer op flexibele opleidingsoplossingen. Graag helpen wij je met deze future-proof uitdaging! 

Alle voordelen van onze online leeroplossingen zijn hier te raadplegen.

Kies voor:

Een evaluatie van de ervaringen en de kennis van jouw medewerkers​​​​​​​

ccbcad1b-f7f1-4e29-96c8-fc7529765d57

Een gepersonaliseerde begeleiding​​​​​​​

4e103ef0-3f46-407c-9c86-14305824ecf8

Een pragmatische en innoverende aanpak

Een geslaagde samenwerking met meer dan 144 bedrijven​​​​​​​

Interesse?

Op zoek naar een gerichte aanpak voor jouw opleiding op maat in finance, verzekeringen, kredieten of personal development?

Contacteer Ingrid Goris
+32(0)2/507.68.63
​​​​​​​ig@febelfin-academy.be

Enkele quotes van onze klanten

De opleiding voldeed volledig aan onze verwachtingen. We zijn dan ook zeer tevreden dat we voor dit maatwerk hebben gekozen. Iedereen was uitermate positief over de kennis en manier van lesgeven van Maurice De Mey. De evaluaties scoren zeer hoog wat volledig in lijn ligt met de feedback die we reeds hadden opgevangen van onze medewerkers. Het was voor ons zeer fijn om op deze manier te mogen samenwerken met Febelfin Academy.
Liesbeth Bulkmans| Kredietbeheerder  | Bank J.Van Breda & C°
Liesbeth Bulkmans| Kredietbeheerder | Bank J.Van Breda & C°
Deze 5de editie was opnieuw een succes! De basisprincipes van het bankieren worden tijdens een BankSim in een uniek formaat gebracht. Onze 30 trainees werden ondergedompeld in de praktijk dankzij een digitale business game. Deze is uitgewerkt op basis van de financiële actualiteit en de expertise van de Febelfin Academy docenten en AXA-verantwoordelijken. Ik vind het steeds heel boeiend om op het einde van een BankSim week aanwezig te zijn. Telkens opnieuw ervaar ik een zekere vermoeidheid – het is inderdaad een zeer intens programma – maar ik ervaar vooral heel veel enthousiasme, zowel individueel als in groep. De reacties van zowel de meer expertmedewerker als de startende beginner zijn zeer positief, zowel over de inhoud als over de lesgevers.
Peter Devlies I CEO I AXA Bank Belgium
Peter Devlies I CEO I AXA Bank Belgium
Febelfin Academy and B-Hive are committed today to work together on the theme of "talent". The aim of this collaboration is to (re) profile the financial sector as a transparent, inclusive and innovative technology sector that is not only at the service of its members, but also of the 11 million Belgians. The arrival of new technologies and social changes places the financial sector in a lot of challenges. As a collaborative innovation platform, B-Hive wants to contribute together with Febelfin Academy to play a pioneering role in the search for answers in order to remain, in that rapidly evolving society, a relevant player for its members and the entire economy. Attracting, retaining and retraining talent is one of the most crucial factors for the future of the sector.
Wim De Waele I CEO I B-Hive
Wim De Waele I CEO I B-Hive
De deelnemers zijn erg verheugd met hun bijscholing in kredietbemiddeling. De trainer, Stephane Wautelet, bracht een aangepaste commerciële dimensie aan een alsmaar strengere regelgevende context. Hij maakte het onderwerp zeer boeiend.
Dominique Hondekijn I Human Relations and Legal Department I Cofidis
To stay up-to-date with the permanent changes & challenges in the financial business, we relied on Febelfin Academy to give us a hands-on training about the PSD 2 regulation. By encouraging participation and using effective methods, it was a highly qualitative learning session for our trainees
David Vanderoost I CEO I Approach Belgium
David Vanderoost I CEO I Approach Belgium
Vandaag zijn de laatste PCP examens voor de vakantie doorgegaan bij CM Landsbond. We zijn zeer blij te mogen meedelen dat alle deelnemers geslaagd waren voor het examen in verzekeringsbemiddeling. Wij bedanken Febelfin Academy en, in het bijzonder, de lesgever Roger Constandt dan ook van harte voor de uitstekende klassikale opleidingsdagen. Dit is echt een meerwaarde voor de cursisten. Tot volgend academisch jaar!
Daphne Vanderhoeven I Administrative Coordinator I CM Landsbond
Daphne Vanderhoeven I Administrative Coordinator I CM Landsbond