1. Home › 
  2. › 
  3. Onze partners

Onze partners

Van e-learning, klassikale training, een mix van beide tot webinars, krijg van ons opleidingen met een pragmatische en innoverende aanpak. Hiervoor zoeken we continu naar de beste strategische partnerships met beroepsverenigingen en experten.

Onze lesgevers

Onze lesgevers

We hebben de juiste expertise opgebouwd dankzij onze jarenlange ervaring. We doen beroep op lesgevers die nauw verbonden zijn met de bank- en bedrijfswereld. Wie zijn de experten achter onze cursussen? Febelfin Academy werkt nauw samen met een selectie van professionele vakdocenten, die graag hun kennis met jou willen delen.

Lees meer

Paritaire initiatieven

Paritaire initiatieven

Febelfin Academy is de bevoorrechte partner voor de uitwerking van het opleidingsaanbod voor verschillende sectorinitatieven met als doel de vorming van personeelsleden. De sociale partners bieden een uitgebreid en actueel programma aan dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van zaken.

Lees meer

Samenwerkingen

Samenwerkingen

Febelfin Academy streeft altijd naar kwalitatieve opleidingen die antwoorden op de vragen van de financiƫle sector. We werken daarvoor samen met beroepsverenigingen en consultancy bureaus, waardoor onze opleidingen algemeen erkend worden door de professionelen binnen de financiƫle sector.

Lees meer