1. Home › 
  2. › 
  3. Onze accreditaties en erkenningen

Onze accreditaties en erkenningen

Onze accreditaties en erkenningen staan garant voor kwalitatieve en hoogstaande opleidingen en leiden tot erkende certificatie binnen de financiële sector.

Accreditaties

FSMA

Febelfin Academy biedt u volgende gecertificeerde opleidingen aan, in samenwerking met de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA):

Voor meer info: www.fsma.be

EFFAS

Febelfin Academy biedt u de gecertificeerde opleiding "Professional Certificate in Risk Management" aan in samenwerking met de beroepsvereniging European Federation of Financial Analysts Societies (EFFAS).

Voor meer info: www.effas.net

PBA-B

Febelfin Academy biedt u de gecertificeere opleidingen "Investment Management for Private Bankers" en "Patrimonial Approach for Private Bankers" aan in samenwerking met de beroepsvereniging Private Bankers Association - Belgium (PBA-B).

Voor meer info: www.pbab.be​​​​​​​

BLV

Febelfin Academy biedt u de gecertificeerde opleiding "Certified Leasing Professional" aan in samenwerking met de beroepsvereniging Belgische Leasingvereniging (BLV).

Voor meer info: www.blv-abl.be

IAB

Een aantal van onze opleidingen zijn erkend door het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten (IAB) onder het nummer B0511/2016-06.

Voor meer info: www.iec-iab.be

Erkenningen

Qfor

Febelfin Academy behaalde opnieuw in mei 2018 het QFor-attest. Dankzij dit label krijgen toekomstige deelnemers de garantie dat ze een kwaliteitsvolle opleiding volgen bij een erkend instituut.

Het label is een mooie erkenning voor het Febelfin Academy team dat het hele jaar klaarstaat om opleidingen aan te bieden.

Voor meer over info: www.qfor.org