1. Home › 
  2. › 
  3. › 
  4. › 
  5. Jaarverslag 2023

Jaarverslag 2023

In een internationaal en nationaal op veel vlakken bewogen jaar 2023 konden we bij Febelfin Academy samen met onze stakeholders heel wat realisaties met een positieve impact neerzetten. We geven je graag een overzicht in dit jaarverslag 2023 en zijn benieuwd naar je suggesties!

 

Voorwoord

Welkom bij het Febelfin Academy jaarverslag 2023. Als business academy voor financiële professionals hebben we de missie onze studenten en deelnemers alles te leren wat ze nodig hebben om hun rol op te nemen in onze uitdagende sector.

Lees meer

Klanten

Febelfin Academy streeft naar een voortdurende dialoog met al haar stakeholders. Op die manier verzekeren we onze klanten van een dienstverlening die een optimaal antwoord biedt op de uitdagingen waarmee zij geconfronteerd worden.

Lees meer

Kwaliteit

Febelfin Academy draagt de waarde 'kwaliteit' bijzonder hoog in het vaandel. We monitoren onze kwaliteit daarom voortdurend en gaan in gesprek met al onze stakeholders. Door hun feedback kunnen wij onze dienstverlening altijd verder optimaliseren.

Lees meer

Innovatie

Leren vraagt een grote inspanning van onze deelnemers en hun organisaties. Daarom zetten wij maximaal in op 'leercomfort' : we ontzorgen door technische oplossingen én we zetten in op aantrekkelijke, innovatieve leervormen.

Lees meer

Community

Bij Febelfin Academy ontmoeten professionals uit de financiële sector en daarbuiten mekaar en wisselen ze kennis en ervaringen uit. Een boeiende dynamiek die leidt tot nieuwe ideeën, betere inzichten en waar ieders ambitie ondersteund wordt.

Lees meer

Ontwikkeling

Febelfin Academy is er voor iedereen die zich verder wil verdiepen in onderwerpen waar hij/zij nu al mee bezig is, maar ook voor alle medewerkers die verder wensen te evolueren in hun loopbaan.

Lees meer

Bestuur

In 2023 werd het FSMA bijscholingsreglement aangepast. Om onze deelnemers en opleidingsverantwoordelijken zo goed mogelijk te ondersteunen bij de organisatie van hun bijscholing voerde Febelfin Academy deze aanpassingen meteen proactief door voor het volledige opleidingsaanbod

Lees meer