1. Home › 
  2. › 
  3. Onze vergunningen en accreditaties

Onze vergunningen en accreditaties

Onze vergunningen en accreditaties staan garant voor kwalitatieve en hoogstaande opleidingen en leiden tot erkende certificatie binnen de financiële sector.

FSMA

Febelfin Academy biedt je volgende gecertificeerde opleidingen aan, in samenwerking met de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA):

Voor meer info: www.fsma.be

Guberna

Febelfin Academy biedt je het “Executive program - The Board of Directors in the Financial Sector” aan, georganiseerd in samenwerking met GUBERNA. Het gaat om een opleidingstraject rond corporate governance. Het doel is om doortastende bestuurders op te leiden tot werk in het financiële bedrijfsleven.

Voor meer info: Executive program - The Board of Directors in the Financial Sector 

EFFAS

Febelfin Academy biedt je de gecertificeerde opleiding "Professional Certificate in Risk Management" aan in samenwerking met de beroepsvereniging European Federation of Financial Analysts Societies (EFFAS).

Voor meer info: www.effas.net

PBA-B

Febelfin Academy biedt je de gecertificeere opleidingen "Investment Management for Private Bankers" en "Patrimonial Approach for Private Bankers" aan in samenwerking met de beroepsvereniging Private Bankers Association - Belgium (PBA-B).

Voor meer info: www.pbab.be​​​​​​​

BLV

Febelfin Academy biedt je de gecertificeerde opleiding "Certified Leasing Professional" aan in samenwerking met de beroepsvereniging Belgische Leasingvereniging (BLV).

Voor meer info: www.blv-abl.be

Qfor

Febelfin Academy behaalde voor de 3de keer op rij het QFor-attest in juni 2021. Dankzij dit label, dat om de 3 jaar wordt vernieuwd, krijgen toekomstige deelnemers de garantie dat ze een kwaliteitsvolle opleiding volgen bij een erkend instituut.

Het label is een mooie erkenning voor het Febelfin Academy team dat het hele jaar klaarstaat om opleidingen aan te bieden.

Voor meer over info: www.qfor.org