1. Home › 
  2. › 
  3. Bankbemiddeling

Bankbemiddeling

Hier kan u het examen terugvinden voor Bankbemiddeling (Wet Willems).

Kies de leeroplossing die het best bij u past op elk moment in uw loopbaan:

op-afstand

E-learning

Het examen kan u 100% via e-learning doen. Dit houdt een zelfstudie in op ons leerplatform. Uw verworven kennis bewijst u aan de hand van een examen dat u bij ons komt afleggen op de datum van uw keuze.

E-learning met examen

op-maat

Op maat

Verkiest u een opleiding op maat van uw bedrijf? U krijgt een aangepaste leeroplossing van ons. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen. De voorbereiding op het examen kan op maat van uw organisatie worden opgezet.

Incompany aanvraag

Didactische eindtermen

Objectieven op het gebied van kennis, inzicht, vaardigheden en beroepshouding, waaraan u dient te voldoen bij het afleggen van het examen:

Module 1 - Basisbeginselen
Module 2 - Compliance
Module 3 - Betalingsverkeer en spaarproducten
Module 4 - Beleggingsproducten en beleggingsadvies

FAQ: Veelgestelde vragen - Bankbemiddeling

Val ik onder de examenverplichting? Wie kan worden aangesteld als ‘de facto’ verantwoordelijk voor de bemiddelings- of distributieactiviteit? Hoe schrijf ik mij in voor het examen? Hoe krijg ik toegang tot de oefenvragen en het studiemateriaal? Hoe verloopt het examen? Wat moet ik kennen voor het examen? Waar vind ik mijn examencertificaat terug? Hoe schrijf ik mij in voor een herexamen? Ken ik het examenreglement? Wat is de duur van de vereiste ervaring? Waar kan ik het examen afleggen? Moet ik bijscholing volgen? Welke opleidingen leveren mij punten op om de geregelde bijscholing te bewijzen? Hoe kan ik bijscholingspunten bekomen door het volgen van webinars? Ken ik de opleidingsverstrekkers geaccrediteerd door Febelfin Academy? Waar vind ik de gedragsregels en de FAQ inzake bank- en beleggingsdiensten?