1. Home › 
  2. › 
  3. Compliance

Compliance

Hier kan u het examen terugvinden voor "Certified Compliance Officer".

Kies de leeroplossing die het best bij u past op elk moment in uw loopbaan:

blended-learning

Blended learning

Blended learning combineert verschillende leermethodes om zo het beste resultaat te behalen. Dit houdt een zelfstudie in op ons leerplatform, gevolgd door een theoretisch examen, 3 klassikale workshops en een praktijkexamen.

Klassikale opleiding met examen

op-maat-5b6c45032962d

Op maat

Verkiest u een opleiding op maat van uw bedrijf? U krijgt een aangepaste leeroplossing van ons. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen. De voorbereiding op het examen kan op maat van uw organisatie worden opgezet.

Incompany aanvraag

Didactische eindtermen

Objectieven op het gebied van kennis, inzicht, vaardigheden en beroepshouding, waaraan u dient te voldoen bij het afleggen van het examen:

FAQ: Veelgestelde vragen - Compliance

Val ik onder de examenverplichting? Hoe schrijf ik mij in voor het examen? Hoe krijg ik toegang tot de oefenvragen en het studiemateriaal? Hoe verloopt het examen? Waar vind ik mijn examencertificaat terug? Ken ik het examenreglement? Hoe schrijf ik mij in voor een herexamen? Moet ik bijscholing volgen? Welke opleidingen leveren mij punten op om de geregelde bijscholing te bewijzen? Waar vind ik de circulaire en de toelichtingsnota bij de indiening van een aanvraag tot erkenning bij de FSMA inzake compliance?