1. Home › 
  2. › 
  3. Retail Banking

Artikels in de categorie Retail Banking

Retail Banking

Kruip in de huid van een bankier en ontdek de financiële wereld!

, Retail Banking

Via een banksimulatiespel studenten laten ontdekken hoe het er in de financiële sector écht aan toe gaat en hen zo warm maken voor een job in finance. Dat is de ambitie van The Fin Competition, een wedstrijd met Belgische hogescholen en universiteiten waarbij teams het tegen mekaar opnemen. De inzet? De beste fictieve bank van België uitbouwen!

Leasing en de circulaire economie? Een win-win!

, Retail Banking

Hoe brengt de leasingsector de circulaire economie een stapje dichterbij? Verneem er alles over op 17 november, in samenwerking met Vlaanderen Circulair OVAM. En engageer je mee voor een vlottere financiering van circulaire projecten. Volg onze klassikale workshop van een halve dag!

De essentials van de financiële wereld in een vernieuwd digitaal formaat

, Retail Banking

Nieuw in de financiële sector? Een grondige kennis van de bankwereld is waar je naar op zoek bent. Al langer actief in een specifieke bankfunctie? Dan wens je ongetwijfeld je horizon te verbreden. Met onze vernieuwde versie van deze e-learning wordt de financiële wereld voor jou ontrafeld. En krijg je bovendien bijscholingspunten. Ontdek onze interactieve e-learning!

Hoe omgaan met artificiële intelligentie in uw organisatie

, Retail Banking

Hoe competitief onze sector zal zijn in de toekomst, hangt af van het vermogen om data op nieuwe manieren te begrijpen en toe te passen. Wat hebt u juist nodig om artificiële intelligentie in te zetten in uw bedrijf? Onze expert bij Atos, Tom Demeester, geeft u de belangrijkste elementen mee.