1. Home › 
  2. › 
  3. Duurzaamheid

Artikels in de categorie Duurzaamheid

Duurzaamheid

Opleiding 'Sustainable Finance' : De basics in 6 vragen en antwoorden.

, Duurzaamheid

Duurzaamheid is een hot topic. Daarmee trappen we vast een open deur in... Maar welke impact zal de transformatie naar 'Sustainable Finance' concreet hebben op functioneren en werken binnen de financiële sector? En wat moet je als medewerker binnen de financiële sector nu precies weten over het onderwerp om helemaal 'mee' te zijn?

Volg het CESGA- programma en word top-notch ESG- expert.

, Duurzaamheid

ESG staat voor ‘Environmental, Social & Governance’ en verwijst naar de duurzaamheidscriteria die een leidraad moeten zijn voor elke onderneming. Door het identificeren en meten van ESG risico’s en opportuniteiten werkt een onderneming bovendien niet alleen aan duurzaamheid, dit levert ook duidelijke economische en sociale voordelen op voor de organisatie. Nu ESG-rapportage voor financiële instellingen verplicht is, zal dit standaard geïntegreerd moeten worden in de financiële rapportage. Ook al werd het regelgevend kader inmiddels gedefinieerd, toch blijven veel (praktische) vragen nog onbeantwoord.

White paper: Het succes achter de Fin Days... én levenslang leren

, Duurzaamheid

Onze white paper onthult de 3 sleutels tot het succes van ons nieuwste opleidingsinitiatief op sectorniveau. Ontdek hoe we meer dan 24 financiële organisaties bereikten met een innovatief, toegankelijk concept dat alle medewerkers meeneemt in de veranderingen van morgen!

Leer hybride, leer met impact

, Duurzaamheid

Onze manier van leren is in sneltempo veranderd sinds de pandemie. Nieuwe leervormen zijn ingezet om leerprocessen te faciliteren. Maak kennis met ons hybride leerconcept!

Fin Day 2021: Iedereen mee!

, Duurzaamheid

Verandering? Het treft ons allemaal. Bij Febefin Academy investeren we daarom steeds in future-proof opleidingen voor onze sector. Zo zijn er de Fin Days: vier halve opleidingsdagen over vier grote thema's die bepalend zijn voor de toekomst van banken. Terugblik op de 1ste Fin Day!