1. Home › 
  2. › 
  3. Duurzaamheid

Artikels in de categorie Duurzaamheid

Duurzaamheid

Vergroot jouw leerimpact met onze hybride opleidingen

, Duurzaamheid

We brengen het beste van e-learning en klassikaal/live webinar samen en geven jou de ultieme hybride leeroplossingen. Krijg immersieve e-learnings die jou toelaten theoretische begrippen op je eigen ritme te verwerken. Volg aansluitend coachingsessies gericht op de praktijk die hapklaar zijn voor uitrol op jouw werkvloer. Start vandaag nog met hybride leren!

Fin Day 2021: Iedereen mee!

, Duurzaamheid

Verandering? Het treft ons allemaal. Bij Febefin Academy investeren we daarom steeds in future-proof opleidingen voor onze sector. Zo zijn er de Fin Days: vier halve opleidingsdagen over vier grote thema's die bepalend zijn voor de toekomst van banken. Terugblik op de 1ste Fin Day!

Iedereen mee! Stap de toekomst in met de Fin Days 2020

, Duurzaamheid

Benieuwd te weten hoe u morgen uw financiële rol zal uitoefenen? Vanaf maart 2020 starten we met een nieuwe leerformule: onze Fin Days! Schrijf u snel in (plaatsen zijn beperkt!) en doe inspiratie op tijdens onze workshops rond de nieuwe rollen en competenties.

Fin Challenge: Samenwerken als sector om talenten te winnen!

, Duurzaamheid

De financiële sector is voor talentvolle profielen vaak niet de eerste keuze als branche waarvoor zij willen werken. Als opleidingsinstituut voor de financiële sector willen we terug meer diverse talenten aantrekken. Daarom sloegen we de handen in elkaar met de hele sector en lanceerden we de eerste editie van ‘The Fin Challenge’.