1. Home › 
  2. › 
  3. Algemeen

Artikels in de categorie Algemeen

Algemeen

Opleiding 'Sustainable Finance' : De basics in 6 vragen en antwoorden.

, Algemeen

Duurzaamheid is een hot topic. Daarmee trappen we vast een open deur in... Maar welke impact zal de transformatie naar 'Sustainable Finance' concreet hebben op functioneren en werken binnen de financiële sector? En wat moet je als medewerker binnen de financiële sector nu precies weten over het onderwerp om helemaal 'mee' te zijn?

Nieuwe samenwerking tussen Febelfin Academy en EFPA Luxemburg

, Algemeen

Dankzij de samenwerking tussen Febelfin Academy en EFPA Luxembourg kunnen kandidaten die een certificaat in bankbemiddeling hebben behaald bij Febelfin Academy, hun kwalificaties voortaan op Europese schaal laten erkennen. Het certificaat in bankbemiddeling zal zonder bijkomend examen volledig worden uitgebreid met de beroepskwalificatie 'EFPA European Investment Assistant®'.

Steun The Next Generation of Finance!

, Algemeen

Een toekomst in de financiële sector? Focus op jongeren tussen 17 en 25 jaar met onze grootschalige awareness campagne: ‘Be the Next Generation of Finance’. We benadrukken de vele mogelijkheden en interessante, nieuwe rollen binnen onze financiële sector.

Febelfin Academy zit in het nieuw!

, Algemeen

Jullie hebben het waarschijnlijk al gemerkt. Febelfin Academy zit in het nieuw! Febelfin Academy staat voor dynamisch, creatief en open.

Volgt u ons reeds op LinkedIn?

, Algemeen

Uw ontwikkeling, onze prioriteit! Bent u ook overtuigd dat opleidingen een positieve impact hebben niet enkel op uzelf maar ook op uw collega’s, team en organisatie?