1. Home › 
  2. › 
  3. Algemeen

Artikels in de categorie Algemeen

Algemeen

Nieuw in het opleidingsaanbod - najaar 2024

, Algemeen

Met de zomer voor de deur geven we je graag nog ons opleidingsaanbod mee voor dit najaar. De focus ligt op compliance, AI en good governance. We nodigen je uit om nu al te bekijken welke opleidingen bij jouw professionele en/of persoonlijke groei-ambities passen, nieuwe topics te ontdekken en je opleidingsagenda voor het najaar al praktisch in te plannen.

Goed nieuws voor Flex Package abonnementshouders!

, Algemeen

Onze Flex Package abonnementsformules werden uitgebreid. Je kan nu zo goed als alle ‘basic’ en ‘advanced’ financieel technische opleidingen uit de Febelfin Academy opleidingscatalogus volgen via je abonnement. Bovendien kan je onmiddellijk inschrijven voor alle in aanmerking komende opleidingen, ongeacht het moment waarop ze doorgaan.

Febelfin Academy annual survey 2024: nieuwe conclusies over leren in de financiële sector.

, Algemeen

Iedereen leert anders en in functie van eigen doelstellingen. Betrokkenheid van leidinggevenden verhoogt de efficiëntie van opleiding, en verplichte opleidingen worden best zo interessant en impactvol mogelijk uitgewerkt om de motivatie van cursisten op peil te houden. Cursisten hebben nood aan basisopleiding over AI en ESG is niet meer weg te denken uit de bijscholingsagenda.

'Peter bracht altijd het beste in anderen naar boven'

, Algemeen

Febelfin Academy staat in voor de organisatie van opleidingstrajecten voor de PBA-B. Nu Peter Van der Smissen na 8 jaar de fakkel doorgeeft aan Jean Sonneville als secretaris-generaal van de PBA-B willen we Peter vanuit Febelfin Academy graag bedanken voor de mooie samenwerking en wensen we Jean veel succes!

Elan+: een actueel en relevant opleidingsaanbod

, Algemeen

Vanaf 1 februari 2024 kunnen medewerkers binnen het paritair comité 310 weer inschrijven voor een opleiding in het kader van Elan+. Het aanbod is niet alleen zeer gevarieerd maar vooral actueel en heel relevant voor financiële professionals die hun kennis en vaardigheden up to date willen houden.

Trends in opleidingen - voorjaar 2024

, Algemeen

Om up to date te blijven in onze dynamische financiële sector speelt gespecialiseerde opleiding een steeds grotere rol. In ons opleidingsaanbod zien we voor 2024 enkele opmerkelijke trends.

Nieuwe samenwerking tussen Febelfin Academy en EFPA Luxemburg

, Algemeen

Dankzij de samenwerking tussen Febelfin Academy en EFPA Luxembourg kunnen kandidaten die een certificaat in bankbemiddeling hebben behaald bij Febelfin Academy, hun kwalificaties voortaan op Europese schaal laten erkennen. Het certificaat in bankbemiddeling zal zonder bijkomend examen volledig worden uitgebreid met de beroepskwalificatie 'EFPA European Investment Assistant®'.