1. Home › 
  2. › 
  3. Self-management – De juiste prioriteiten stellen & optimaal tijdsbeheer

Self-management – De juiste prioriteiten stellen & optimaal tijdsbeheer

Ik schrijf mij in


Herken jij je in volgende situaties? Je werkt keihard en lang, maar constant komen er duizend nieuwe zaken op je af. Je weet niet wat eerst gedaan, aangezien alles dringend is. Wat nu?

Deze opleiding heeft als doelstelling een duidelijk werkkader te creëren:

Na de workshop heb je controle over je tijd en activiteiten en weet je hoe je van stress je ‘buddy’ maakt!

 

Niveau Basic
Type opleiding Klassikale opleiding

Totale prijs *

Leden: € 460
Niet-leden: € 555
Partner BZB: € 460
Incompany: op maat, prijzen op aanvraag

* Heb je recht op subsidies?
* Prijs: prestatie in het kader van permanente beroepsopleiding, vrijgesteld van BTW

Beschikbare data

06/09/2022 - 09:00u - 17:00u - Self-management – De juiste prioriteiten stellen & optimaal tijdsbeheer

Ik schrijf mij in

Geef ons jouw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor je niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij jou een nieuwe datum voor. Jouw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Ik schrijf in op de interesselijst

Doelgroep

Wil je absoluut je effectiviteit, efficiëntie, gezondheid en werkplezier vergroten? Dan is dit een workshop die je niet mag laten voorbijgaan!

Deze opleiding staat open voor medewerkers die time- en prioriteitenmanagement willen toepassen.

Vereiste voorkennis

Basic level: onderricht vooral theoretische concepten om zo een algemeen overzicht bij te brengen (initiatie).

Programma

CONTENU

  • Inzichten in tijd en de relativiteit ervan, in gewoontes, in levensvisie en -doelen en in de kansen m.b.t. tijdsbeheer, die we kunnen/willen grijpen.
  • We vertalen vier methoden (basiswetten) naar jouw leefwereld: hoe stel je een helder werkkader op, waarin je de juiste prioriteiten stelt, een haalbare planning uitwerkt en op gecontroleerde wijze met onvoorziene omstandigheden kan omgaan.
  • Tips & tricks die je helpen/aanzetten geen tijd meer te verliezen: een echte oorlogsverklaring aan al je externe, maar ook interne tijdrovers!
  • Inzichten in wat stress is, welke oorzaken aan de basis liggen, welke de gevolgen zijn en welke eenvoudige methoden je helpen je stress te beheren.

Voorbereiding deelnemers:

  • Breng je functieomschrijving en je actuele doelstellingen mee.
  • Noteer zorvuldig de drie belangrijkste uitdagingen waarmee je in je tijdsbeheer wordt geconfronteerd.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duurtijd: 1 dag

Uren: 9u-17u

Plaats: Febelfin Academy, Phoenix gebouw - Koning Albert II-laan 19 1210 Brussel

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Type opleiding: Classroom

Tijdens onze theoretische opleidingen bieden we een combinatie aan van theorie en oefeningen. De cases, voorbeelden en oefeningen worden uit de dagelijkse praktijk gehaald of worden door jezelf aangebracht en vervolgens opgelost onder begeleiding van de trainer.

Type opleiding: Classroom

Tijdens onze interactieve opleidingen staan we zo dicht mogelijk bij de werkpraktijk van elke dag. De focus ligt op praktijktips, handige schema’s en herkenbare situaties of cases. Via praktische opdrachten in kleine groepjes wordt aan de deelnemers de mogelijkheid geboden om te reflecteren over bepaalde aspecten van het aangereikte topic. Na feedback van de groep en de trainer kunnen die eventueel verder uitgewerkt worden.

Opleidingsmateriaal: Powerpoint presentatie

 

Docenten

Eric Loockx
Personal development