1. Home › 
  2. › 
  3. › 
  4. › 
  5. › 
  6. Kwaliteit

Kwaliteit

Leren met impact, daar gaan we bij Febelfin Academy voor, ongeacht de omstandigheden en aangepast aan de mogelijkheden.

Het monitoren van onze kwaliteit is essentieel. Daarom vragen wij na elke opleiding aan onze deelnemers om hun leerervaring met ons te delen door het invullen van een evaluatieformulier. Dit laat ons toe om onze dienstverlening nog beter af te stemmen op de behoeften van onze deelnemers. 

In 2021 mochten we opnieuw een mooie algemene tevredenheidsscore noteren bij onze deelnemers. 94,5% was tevreden of zeer tevreden na afloop van hun opleiding. 

Daarnaast evalueerde maar liefst 97% van onze lesgevers de samenwerking met Febelfin Academy als goed (9%), zeer goed (44%)of uitstekend (47%).​​​​​​

Deelnemers

We laten graag onze deelnemers aan het woord. Hoe ervaren zij onze opleidingen ondanks de coronabeperkingen? Wat nemen zij mee naar de dagelijkse praktijk?

Zeer duidelijke en leerrijke les! Gedreven docent. Boeiend gebracht met praktische voorbeelden, dankje!

De informatie was duidelijk, mogelijkheid tot chat en vraagstelling. Heel tevreden.

De lesgeefster gaf praktijkvoorbeelden wat de inhoud verduidelijkte en concreet maakte. Er was ook veel aandacht voor onze specifieke sector en producten waardoor we praktisch nut hebben aan deze opleiding

Lesgevers

Ook in 2021 organiseerden wij een lesgeversbevraging. Hoe ervaren onze docenten het grotendeels op afstand lesgeven? Voelen zij zich voldoende ondersteund door Febelfin Academy? Zien ze ook voordelen in het digitale samenwerken? 

Zeer waardevolle samenwerking, altijd leuk om de mogelijkheid te hebben opleidingen te geven aan de sector, dit verleent ook veel wederzijds inzicht

Vlotte samenwerking, aangenaam contact. Geeft de mogelijkheid om doelgroepen te bereiken die ik zelf moeilijker bereikt zou hebben.

Maak kennis met onze lesgevers!