1. Home › 
  2. › 
  3. › 
  4. › 
  5. › 
  6. Voorwoord

Voorwoord

Febelfin Academy staat ten dienste van klanten en partners. In het jaarverslag laten we hen graag aan het woord en we lichten daarom enkele topics toe die ons allen bezig hielden in 2022, het jaar van de consolidatie, van het 'nieuwe normaal'Dit jaarverslag vertelt over alweer een bijzonder jaar, het jaar na Covid 19.

Vanwege de coronamaatregelen de 2 voorbije jaren, waren we continu genoodzaakt onze activiteiten aan te passen. Dit vroeg om improvisatietalent en flexibiliteit.  Ons team bleek over een mooie portie veerkracht te beschikken en zo hebben we een mooi resultaat voor 2022 kunnen neerzetten. 

Ik ben er zeer trots op dat we samen met al onze stakeholders ons aanbod zowel op vlak van leervormen als thema’s hebben kunnen actualiseren en een antwoord hebben kunnen bieden op de opleidingsbehoeften en uitdagingen van onze klanten.  
​​​​​​​Je leest er alles over in dit jaarverslag.

​​​​​​​Wat brengt 2023 ons? Onze missie, Learning, key for development, is vandaag nog meer dan voordien cruciaal voor onze sector.   We blijven dan ook met veel enthousiasme jullie partner in levenslang leren.

Veel leesplezier,

Ann Vanlommel | Managing Director Febelfin Academy | 2022

Kerncijfers

In 2022 bereikten we 33.868 mensen met onze leeroplossingen