1. Home › 
  2. › 
  3. › 
  4. Word 'Qualified Payments Expert' via het nieuwe 4-daagse opleidingstraject

Word 'Qualified Payments Expert' via het nieuwe 4-daagse opleidingstraject

, Clearing, Settlements & Payments

De sector van digitale betaaldiensten is voortdurend in ontwikkeling. Of het nu komt door de veranderende verwachtingen van gebruikers van betalingsdiensten, de constante druk van nieuwe regelgeving, nieuwe technologieën of omwille van macro-economische ontwikkelingen, de sector kent nooit een saai moment...

We hadden hierover een gesprek met Kjeld Herreman, hoofd Strategy Advisory van RedCompass Labs en coördinator van het nieuwe 4-daagse opleidingstraject 'Qualified Payments Expert'

Digitale betaaldiensten vormen de ruggengraat van onze economie en zijn essentieel om consumenten en bedrijven in staat te stellen met elkaar te handelen. De wereldwijde betalingssector genereert jaarlijks meer dan 100 miljard USD aan inkomsten en groeit met bijna 15% per jaar. 

Naarmate betaalmethoden meer ingang vinden en men het gebruik ervan met mekaar begint te combineren, wordt het steeds belangrijker om een brede, actuele en holistische kijk te hebben op alle betaalmethoden. Of je nu een nieuwkomer bent in de fascinerende wereld van betalingen, je inzicht wil verfijnen in betaalmethodes waar je niet vaak mee werkt of een expert bent die de laatste evoluties en inzichten in de sector wil begrijpen, het is van groot belang om je kennis te blijven actualiseren om up-to-date te blijven. 

Dankzij de samenwerking tussen Febelfin Academy en RedCompass Labs, een consulting- en technologiebedrijf dat zich toelegt op de betaalsector, en de input van experts uit diverse organisaties, kunnen we een opleidingscurriculum voorstellen waarmee je na het voltooien van alle modules en het bijbehorende examen een certificaat van "Qualified Payments Expert" kunt behalen.

We verwelkomen gastsprekers van organisaties als Isabel, de European Payments Council, het Centre for Exchange and Clearing, SWIFT, de Nationale Bank van België en tal van banken en fintechs. Hierdoor zal u gegarandeerd een aantal aha-momenten beleven en interessante inzichten kunnen opdoen, of u nu nieuw bent in de wereld van betalingen of er al langere tijd expert in bent. 

Deze 4-daagse opleiding bestaat uit 4 modules:

- Europese betalingen
- Grensoverschrijdende betalingen
- Kaarten & POS/POI-betalingen
- Trends & nieuwkomers in betalingen

We gaan geen thema uit de weg, van de basisprincipes van correspondentbankieren tot de laatste ontwikkelingen in de regelgeving voor instant payments. Hoewel deze training gericht is op professionals uit de sector (productmanagers, bedrijfsanalisten, IT-professionals, sales-/accountmanagers of consultants), staat de training open voor iedereen, zonder dat achtergrondkennis vereist is.

Heb je verdere vragen over deze opleiding, dan kan je contact opnemen met martin.haegheman@febelfin-academy.be

Info en inschrijving

Delen

Opleiding & Finance: what's new?

Nieuw in het opleidingsaanbod - najaar 2024

Met de zomer voor de deur geven we je graag nog ons opleidingsaanbod mee voor dit najaar. De focus l...

Lees meer

Ik laat compliance medewerkers nadenken over communicatie

Binnen het opleidingstraject “Qualified Operational Compliance Professional” is er ook aandacht voor...

Lees meer

Evoluties in betalingsverkeer, wat moet je weten?

Nieuwe regelgeving, technologische innovaties, veranderende consumentenverwachtingen en economische ...

Lees meer