1. Home › 
  2. › 
  3. Bankbemiddeling

Bankbemiddeling

Hier kan u het bijscholingsaanbod terugvinden voor Bankbemiddeling (Wet Willems).

Vind hier het volledige bijscholingsaanbod in bankbemiddeling terug

Kies de leeroplossing die het best bij u past op elk moment in uw loopbaan:

klassikaal

Klassikaal

Hebt u een voorkeur voor klassikale opleiding? Onze interactieve workshops garanderen het gewenste resultaat en onze lesgevers zijn dé experten bij uitstek. Laat u overtuigen!

op-afstand

E-learning

Bijscholen kan u 100% via e-learning doen. Dit houdt een zelfstudie in op ons leerplatform. U leert waar en wanneer u wil. Uw verworven kennis bewijst u aan de hand van een online test.

blended-learning

Blended learning

Blended learning combineert verschillende leermethodes om zo het beste resultaat te behalen: classroom trainingen, syllabus, online tests, webinars, e-learnings en video’s.​​​​​​​

op-maat

Op maat

Verkiest u een opleiding op maat van uw bedrijf? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen. Al onze bijscholingen kunnen op maat van uw organisatie worden opgezet.

Hoeveel punten moet u behalen?

De bijscholingsplicht in bank wordt uitgedrukt in punten. Om uw inschrijving als tussenpersoon te behouden, dient u 30 bijscholingspunten te behalen per periode van 3 jaar.

​​​​​​​Personen in contact met het publiek dienen geen bijscholingspunten te behalen, maar als werkgever dient u te bewijzen dat uw medewerkers regelmatig bijscholing volgen.

FAQ: Veelgestelde vragen - Bankbemiddeling

Val ik onder de examenverplichting? Wie kan worden aangesteld als ‘de facto’ verantwoordelijk voor de bemiddelings- of distributieactiviteit? Hoe schrijf ik mij in voor het examen? Hoe krijg ik toegang tot de oefenvragen en het studiemateriaal? Hoe verloopt het examen? Wat moet ik kennen voor het examen? Waar vind ik mijn examencertificaat terug? Hoe schrijf ik mij in voor een herexamen? Ken ik het examenreglement? Wat is de duur van de vereiste ervaring? Waar kan ik het examen afleggen? Moet ik bijscholing volgen? Welke opleidingen leveren mij punten op om de geregelde bijscholing te bewijzen? Hoe kan ik bijscholingspunten bekomen door het volgen van webinars? Ken ik de opleidingsverstrekkers geaccrediteerd door Febelfin Academy? Waar vind ik de gedragsregels en de FAQ inzake bank- en beleggingsdiensten?