1. Home › 
  2. Febelfin Academy Yearly Event - 25 April 2024 'Learning beyond boundaries'

Febelfin Academy Yearly Event - 25 April 2024 'Learning beyond boundaries'

Leren is grenzen verleggen, uit je comfortzone stappen en je perspectief verruimen! In een complexe wereld waar alles en iedereen op elk moment verbonden lijkt, vervagen traditionele grenzen en ontstaan nieuwe mogelijkheden en uitdagingen.

Febelfin Academy biedt een platform waar (leer)professionals uit de financiële wereld samenkomen om bij te leren, mekaar te inspireren én geïnspireerd te worden.

Tijdens ons jaarlijks event 2024 gaan we daarom samen met jou heel nieuwsgierig en vol verwachting 'over muurtjes kijken'. We denken daarbij aan geografische, sectoriële en misschien nog wel andere 'muurtjes'... 

We nodigen je van harte uit om op 25 april 2024 de betreden paden te verlaten en samen met ons en enkele sprekers op verkenning te gaan, op zoek naar leer-inspiratie over de grenzen heen.

In de namiddag kan je vanaf 15u deelnemen aan 3 interactieve workshops, begeleid door verschillende experten. Vanaf 18u zetten we de avond samen verder in een ontspannen en feestelijke sfeer met de uitreiking van de 'Best Lecturer Awards' en het jaarlijkse walkingdinner

▶️ PROGRAMMA

15u - 18u

De workshops worden gegeven in het Engels maar vragen kunnen gesteld worden in het Nederlands en/of het Frans.

18u - 21u

Wij kijken er alvast naar uit je te mogen verwelkomen!

▶️ INSCHRIJVING

Privacybeleid