1. Home › 
  2. › 
  3. › 
  4. Welke rechten heb ik inzake mijn persoonlijke gegevens als gebruiker (GDPR compliant)?

Welke rechten heb ik inzake mijn persoonlijke gegevens als gebruiker (GDPR compliant)?

Categorie: Algemeen

Privacy statement

Febelfin Academy hecht veel belang aan de eerbiediging van jouw persoonlijke levenssfeer.

Om in te schrijven op onze nieuwsbrief/leeroplossingen, hebben we een beperkt aantal persoonsgegevens van jou nodig.

De opgevraagde persoonlijke informatie wordt behandeld in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 en van de General Data Protection Regulation 2016/679 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens.

Febelfin Academy geeft je daarbij de volgende garanties:

  • Jouw persoonsgegevens worden enkel ingezameld en verwerkt om de door jou gevraagde informatie te verstrekken, om de door jou gewenste dienstverlening (online) te realiseren of om je informatie te bezorgen over het opleidingsaanbod van Febelfin Academy.
  •  De verwerking van jouw persoonsgegevens blijft beperkt tot de beoogde doelstelling.
  •  Je hebt steeds toegang tot jouw persoonsgegevens en je kunt de juistheid ervan verifiëren. Je hebt de mogelijkheid om onjuistheden in verband met jouw persoonsgegevens te laten verbeteren.
  •  Febelfin Academy treft de best mogelijke veiligheidsmaatregelen om te voorkomen dat derden misbruik maken van jouw persoonsgegevens. Jouw persoonsgegevens worden geheel noch gedeeltelijk verhuurd of verkocht aan derden.

Andere vragen in deze categorie